- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.721
olabilir tabi :26: biz buradayken müdahale edemicemizi biliyor ondan bekliyordur
kizlar buraya hangi mail adresimle üye oldugumu görebiliyormuyum bir yerde??
evet biliyorum kizacaklarini teyzemde söyleyip duruyor ara annenide söyle diye bugün yarin aricam artik baska carem yok :26:ay hayirlisiyla su neco senden bi elini etegini cekse de hepimiz huzura kavushsak
ama bi sey diyim mi eger annenler dondukten sonra ogrenirse cok kizacaklar sana neden biz ordayken soylemedin diye:18:
profilinde varya yoksa yok mu :44::44:
kizlar buraya hangi mail adresimle üye oldugumu görebiliyormuyum bir yerde??
canim kontol panelinde email ve sifre bolumu var orda varkizlar buraya hangi mail adresimle üye oldugumu görebiliyormuyum bir yerde??
yirim onun göbüşünün üstünü kısım sen bakamıyosun ona ver bana
evet biliyorum kizacaklarini teyzemde söyleyip duruyor ara annenide söyle diye bugün yarin aricam artik baska carem yok :26:
ben görmedim bir yerde :26:
ama belki de neco unutmusdur konuyu sonra daha da alevlenmesin:26:
ben kacar kizlar benim cadi uyandisizin yuzunuzden banyo da yapamadim kaldim mi bitli
Gunaydin canlar nasilsiniz
estosum gecti mi grilerin
aaa prensesin uyeligi iptal edilmis bile:18:
hayirli olsun canim insallah yeni uyelik yeni hayat
günaydın hani estoş nerede:44::44::44:
yaaa nasıl gelicek acaba çok merak ettim şimdi
estos damlar birazdan
hic sorma yeni uyelik zorlasti ya gelebilecek mi asil ben onu merak ediyorum:18:
gunaydin bu arada patsym
ben de dun soyledim ama ne biliyim insallah yeniden uye olurevet kıs söyledim de anlamadı ki
yeni üyelik baya zor artık sadece mail adresi kabul edilmiyo tt net bilmem ne üyesi olman gerekiyo falan falan yoksa kabul etmiyolar dur bakalım
yaaa sacmalama kizim ya 2 tane sayfa actim bi sey sorucaktim kizlara o yuzden yazdimBreh breh bende kiminle konuşuyosam burada azi kendine çoktaaaaaaaaaan bebişi olan hatunlar bulmuş bile eeeeeee tabi bizimle ne konuşucak bir bebemiz bile yok dimie hadi sonra görüşürüz o zaman
evet ama ciddi bi konu değişdi ki benceah estosum ahh seni de mi griler icinde gorucektimyine ciddi bi konuda geyik yaptin dimi
biz de memnun olduk bebeem
bu arada gunaydin
banlandım gözümkıs estoş niye geçici olarak hesap pasiftir diyo nolduki :44::44::44::44::44::44::44::44:
bi konu vardı da dur yazdığım vevabın linkini atayımnasıl kıs kime ne demiş :44::44::44::44:
ne bilem kis
kizin biri konu acmis sevgilimle aramizda maddiyat farki var benim 6 evim 30 binlik arabam var onun babasi is adami 300 binlik arabasi var diye
estosta dayanamamis dalga gecmis bannn tabi