Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
merhaba kizlaaaaaarr???
nasilsinizz????

ben üyeligimi sildircem kazene haber verdim bakalim nezaman silicek. yeni üye olucam ama ilk önce yeni bir mail adresi almam lazim kendime :KK1:

merhaba kizlaaaaaarr???
nasilsinizz????

ben üyeligimi sildircem kazene haber verdim bakalim nezaman silicek. yeni üye olucam ama ilk önce yeni bir mail adresi almam lazim kendime :KK1:

hosgeldin canim
tam banyoya girecektim neyse senle 5 10 dakika konusiyim da sonra girerim:KK1:
ya bi ara hotmail adresiyle falan uye olunmuyodu bi sor onu istersen sonra disarda kalma da:KK1:

senin is noldu:26:

hosgeldin canim
tam banyoya girecektim neyse senle 5 10 dakika konusiyim da sonra girerim:KK1:
ya bi ara hotmail adresiyle falan uye olunmuyodu bi sor onu istersen sonra disarda kalma da:KK1:

senin is noldu:26:

hotmail yapmicam cnm ama bir tek burasi icin yaparim tabiki :KK1:

benim is bisey olmadi. annemlerle konusmadim daha. ama rahatsiz etmiyor necdet. hic ses sedda yok. hayirmi sermi bilemiyorum...

sende ne var ne yok?
azerin nasil?

hotmail yapmicam cnm ama bir tek burasi icin yaparim tabiki :KK1:

benim is bisey olmadi. annemlerle konusmadim daha. ama rahatsiz etmiyor necdet. hic ses sedda yok. hayirmi sermi bilemiyorum...

sende ne var ne yok?
azerin nasil?
himm annenler dondu mu peki?
azerin 2 gun ateslendi annemlerde kaldik dun aksam donduk simdi iyi uyuyo
ben de lahana dolmasi yapiyodum sever misin:KK1:buyur gel:KK42:

merhaba kizlaaaaaarr???
nasilsinizz????

ya kısım ne diye açık açık söylüyosun :KK9::KK9::KK9::KK9: hem niye böyle yapıyosun ki:44::44::44::44::44::44::44::44: yeni üyelik baya zor bildiğim kadarıyla

abboooooooo kıs lahana dolması benim memliketimin yemeğidir ooooooooo nasıl canım çekti şimdi kıs etin içine ne katıyosun pirinç mi bulgur mu bizim oralarda pirinç konur azı yerlerde bulr koyuyolar sizde nasıl :KK56::KK56::KK56::KK56:

yok dönmediler bu cumartesi geliyorlar.
gecmis olsun kuzuma iyi bak ona. 2. bebis ne alemde :KK23:
severim tabi yogurtlu olursa :KK1:

ya kısım ne diye açık açık söylüyosun :KK9::KK9::KK9::KK9: hem niye böyle yapıyosun ki:44::44::44::44::44::44::44::44: yeni üyelik baya zor bildiğim kadarıyla

neyi niye böyle yapiyorum cnm?

napiyim ki baska carem yok. isim degistiremiyorum, bisürü actigim konular var görmek istemiyorum onlari.... ne yapabilirim ki daha?

X