- 10 Ekim 2011
- 8.282
- 6
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.701
merhaba kizlaaaaaarr???
nasilsinizz????
ben üyeligimi sildircem kazene haber verdim bakalim nezaman silicek. yeni üye olucam ama ilk önce yeni bir mail adresi almam lazim kendime
hosgeldin canim
tam banyoya girecektim neyse senle 5 10 dakika konusiyim da sonra girerim
ya bi ara hotmail adresiyle falan uye olunmuyodu bi sor onu istersen sonra disarda kalma da
senin is noldu:26:
himm annenler dondu mu peki?hotmail yapmicam cnm ama bir tek burasi icin yaparim tabiki
benim is bisey olmadi. annemlerle konusmadim daha. ama rahatsiz etmiyor necdet. hic ses sedda yok. hayirmi sermi bilemiyorum...
sende ne var ne yok?
azerin nasil?
merhaba kizlaaaaaarr???
nasilsinizz????
ben üyeligimi sildircem kazene haber verdim bakalim nezaman silicek. yeni üye olucam ama ilk önce yeni bir mail adresi almam lazim kendime
himm annenler dondu mu peki?
azerin 2 gun ateslendi annemlerde kaldik dun aksam donduk simdi iyi uyuyo
ben de lahana dolmasi yapiyodum sever misinbuyur gel
yok dönmediler bu cumartesi geliyorlar.himm annenler dondu mu peki?
azerin 2 gun ateslendi annemlerde kaldik dun aksam donduk simdi iyi uyuyo
ben de lahana dolmasi yapiyodum sever misinbuyur gel
ya kısım ne diye açık açık söylüyosunhem niye böyle yapıyosun ki:44::44::44::44::44::44::44::44: yeni üyelik baya zor bildiğim kadarıyla
abboooooooo kıs lahana dolması benim memliketimin yemeğidir ooooooooo nasıl canım çekti şimdi kıs etin içine ne katıyosun pirinç mi bulgur mu bizim oralarda pirinç konur azı yerlerde bulr koyuyolar sizde nasıl
su ziyaretci kesin estosdur
tubi hosgeldin
kisim bizim damak zevkimiz ayni bizde de pirinc konur icine dereotu maydanoz falan
yaaaaaaa azime noldu niye hasta ettin prensesimi beeeeeeeeeee
yok dönmediler bu cumartesi geliyorlar.
gecmis olsun kuzuma iyi bak ona. 2. bebis ne alemde
severim tabi yogurtlu olursa
dereotunu yalnizca yemegin icine katariz biz taze sevilmez bizde debizde reyhan konur dereotu bizim oralarda pek sevilmiyor
peki onlarin donmelerini bekliyo ola bilir mi:26:
yani ordalar diye korkuyodur
ya gobusunun ustunu acip uyuyo cadi