- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.541
Estosum dogum gunun kutlu olsun
Unuttum mu sandin deluuuu
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
tişikkür ederim şikerim
sen unutmazsın annem biliyorum maşallah sende bi hafıza var
senin ki ayın kaçıydı azom
oyleyimdir
ben sevdiklerimin dogum gununu unutmam
Sulemem kendiniz bulun
ben boyleyim annem isinlaniveriyorum hemen
dogru soyluyosun valla baksana 2 yasi oldu bile
ne edem bacım aynı okul telaşımız var bu aralar
pazartesi başlıyoruz
yaşlandım ben evladım unumu eledim eleğimi astım artık
benim canım çoooooooooooooooooook sıkkın izne ayrıldım ama hiç bişey benim ayarladığım gibi olmadı bütün planlarım altüst oldu yani çok saçma sapan geçecek bi iznim var bu 7 günde 7 kilo alıp dönücem gibi neden f,derseniz çay çekirdek televizyonkıs niye benim ayarladığım hiç bişey olmuyo bacım
kiz noldu annem ne planlamistin ki sen:44:
bacılar ben artık kaçar dışarıdan giriyorum nete fırsat bulursam gelirim yine yoksa Alah nasip ederse haftaya görüşürüz
bi yerlere gitmeyi planlamıştım ama olmadı iptal edildi bende böylece kalakaldım bu saatten sonrada bişey yapamıyorum en fazla bi gidip eyup sultanı ziyaret ederim nasip olursa haydin bne kaçtımkendinize iyi bakın
iyiz ablam sen nasilsinselam kızlar nasılsınız azerinnn canım nasılsın bebişin nasıl patsyyy canımmm
benim torunda emziği ağzıdan çıkarmıyor nasıl bıraktıracağız bilmiyorum sen ne zaman bıraktıracaksın canım
bazen herşey üst üste bi geliyo insanda ne moral ne istek herşeyi alıp götürüyobenim canım çoooooooooooooooooook sıkkın izne ayrıldım ama hiç bişey benim ayarladığım gibi olmadı bütün planlarım altüst oldu yani çok saçma sapan geçecek bi iznim var bu 7 günde 7 kilo alıp dönücem gibi neden f,derseniz çay çekirdek televizyonkıs niye benim ayarladığım hiç bişey olmuyo bacım
eğlen coş tatilin tadını çıkar patsy imbacılar ben artık kaçar dışarıdan giriyorum nete fırsat bulursam gelirim yine yoksa Alah nasip ederse haftaya görüşürüz
teşekkür ederim yivruummmmmmmm[video=youtube;04V7Llpn6iM]http://www.youtube.com/watch?v=04V7Llpn6iM[/video]
bu gunlerde de hayat hic cekilmiyo