- 12 Mart 2012
- 6.569
- 396
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.581
hayırdır züli senın nıye yolunda gıtmıyor..
sanırım bu aralar hepımız ıcın zor ve sancılı bır dönem..
allahımm yardım etsınde cabucakk bıtsın gıtsın su zaman..=(
ben kusum bi kerem sana
gecen konuna yorum yaptim al ust her kesin yorumuna cevap yazdin bi benim yorumuma cevap yazmadin
ne yalan soyliyim kirildim
hangısıne kız.??
yorumuna yorum mu yapmadım??
görmemısımdır nıye yorum yapmayım hangı konuyu dıyorsun?
sry görmemısım.. görsem nıye yazmayım.. olaylar sıcak olmus..2 satır tesellı beklıyorsun aglamaklı..
ama saol deger verıyormussun kı kırılmıssın .
=)
he ya odamdayım..=(
yarın cıkmam gerekcek..bugünlük ızın aldım ıs yerınden.yarın da kıvıramam ıse gıtmelıyım
yakında bende katılırım evlıler kervanına..duyarsan hıc sasırma
hayır o degıl .. annemın ıstedıgı vardı ya kuyumcu=D hatırlıyormusun??
bu olaylardan sonra halen benı ıstıyorlarsa kesın sepetlerler benı.. yoksa trye yollarlar evlendırmek ıcın.. mutlaka acılcak yıne evlılık konusu.. malum kız evlat ne kadar erken evlenırse o kadar ıyı.. evı yuvası bellı olsun.. aslında ıyılıgımız ıcın ama neyse..
sen pısman mısın evlendın dıye?? samımı cevap ver? yoksa keske bekleseydım mı dıyorsun?
ben henüz evlenmek ıstemıyorummıllet sussun dıye ben nıye mutsuz olyım züli=(
ya gönlüm olması öbürüne ınat olsun dıye..görsün benı kaybedıyor aklını basına alsın dıye bır nevı ama yok artık ona ınat yapcak durumum yok cünkü en ufak bır sevgım yok..neden ınat ugruna atese atım kendımı.
ıste tamda bu .. hele ben karakter olarak fazla olgun sayılmam.. ev ısı ..yemek, ütü..hele bırde cocuk..ben kaldıramam cünkü kendımı cocuk gıbı hıssedıyorum..olgun hıssetmıyorum kaldıramam yanı..
dogurmasına gelınce..herkes dogurur da önemlı olan o cocuga bakabılmek.güzel bır gelecek sunmak..ben bunları yapcak durumda degılm kendımı hıc hazır hıssetmıyorum..=(
bunları ıste aılemle konusamıyorum..susturuyolar hemen.. yasın geldı evlenceksın .he oldu canım
ben hazır olmak ıstıyorum böyle sevınerek alayım gelnlıgımı..seceyım fln.. öyle rastgele degıl.
evımı döseyım ıstedıgım gıbı yıne öyle rastgele degıl..hele bu evlılk yanı hayatı paylascaksın.. öyle rastgele bırıyıle olur mu kı yaa
bunları nasıl aılem düsünmez anlamıyorum?? bırde benım aılem cahılde degıl sözde..ama öyle bır cahıllerkı
bu konuda cok doluyum..=(
geldik cnm bu hafta 2 saat sürecek okulumuzhimm anladim
gitti mi senin oglan okula?orda mi simdi?
ben gitmeliyim kıslar sonra görüşürüz inşallah bana dua edin öpüyorum hepinizi