Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69

yaa netten de araştırdım NÖROFİBROMATOZİS(NF1 ve NF2) tipleri varmış

o görselleri de görünce hepten koptum bu hastalığı olanların yorumlarını fln da okudum

hepten kötü oldum

bi de en kötüsü de tedavisi yokmuş

genetik bi hastalıkmış

aileyi araştır var mı diye dedi

şimdi de görümcemi k.v. yi fln arayıp söyliicem baksınlar vücutlarının her yerine

estoş anacım her doktoru her dediğine kafa takılmaz bi kerem Allah tan ümit kesilmez ölüm dışında herşeyin çaresi var Allah neyin nerede olduğunu gösterecek bulduracak fırsat versin yeter ki inşallah sana verir .

her doktora güvenme ...
ben güvenseydim epilepsi hastasıydım şimdi..

geçen hafta cildiyeye götürmüştüm bu lekelerden o gelişim aşamalarını zamanında yaptıysa sorun yok

doğum lekesi olarak kabul ediyoruz dedi ama bugünkü çocuk dr umuz da boy ve kilosu da çok azcık geride dedi

hepsi birikince ben de ne düşüneceğimi şaşırdım

çok sağolun kızlar yaa

inşallah cnm inşallah

çocuklar acıktı ben şimdi çıkıyorum onları doyurup iftar için yemek fln yapayım

sonra görüşürüz kızlar

yaa netten de araştırdım NÖROFİBROMATOZİS(NF1 ve NF2) tipleri varmış

o görselleri de görünce hepten koptum bu hastalığı olanların yorumlarını fln da okudum

hepten kötü oldum

ya kısım Allah ım sana sığındım; farzetki onlardan biri ne ne olmuş yani bak anası başında babası başında ikisi sağ sağlam onunla ilgilenecek konumda çok şükür eeeeee dertsiz tasasız imtihansız müslüman olunmuyor bacım Allah verdiğini bi yokluyor arada bak bakalım ne alemdesin diye sen de biliyosun ama ortada fol yok yumurta yok ihtimallerden yıkıldın gittin hemen dur bi ya sakin ol metanetli ol
bak bacım çok şükür bebeğin hala kucağında değil mi? her neyi varsa Allah ın imkan verdiği kadar yapacaksın edeceksin. bu dünyada bir saniye önce kucağında sarıldığı yavrusu bir saniye sonra kurşunlanıp öldürülen anneler var unutma. sen naptın daha şimdiden sanki herşey olmuş bitmiş yolun sonu ..... cık olmaz öyle tamam üzül ağlayacaksan ağla ama bu perişan hal olmasın estoşum bak rahmet ayındayız arkadaşım..

Allah'a olan sonsuz imanım,inancım da olmasa (Allah korusun)

halim nice olurdu zaten Rabbim daha da beterinden korusun cümlemizi

bencede az biraz güçlü ol canım...
sende sağol..
kendine iyi bak hoşçakal..

"Allah" kıs a büyük a büyük

estoş bacım dirayetli ol moralini bozma ölümden başka herşeye çare var allah daha beterinden korusun dert verip derman aratmasın

nasıl oluyorda bu önce diğerine sonra oluyor:44::44::44::44::44: bu kk sayemşzde iyiiiiiiice sıyırdı. e tabi bu kadar hatuna kafa mı dayanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…