- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.161
HAHAHA bizden habersiz konu acarsan boyle olur iste patsydemek o ayagi ugurlu sendin ilk defa konu actin kkyi cokturdun be
kıs cadu sen konu açarken bana mı soruyonayrıca benim açtığım konu benim gibi gelipte sitede yalnız kalanlar için videoların karikatürlerin falan paylaşıldığı bi konuydu taam mı sen beni bırakıp yeni konularında yeni agedeşlerinle sohbetlere daldığından beri şuralarda yalnıs kaldık heralde dimi napsaydık
yok kis teknik bi sorun olmus dun
iste kazenin mesaji
Yaşadığımız teknik bir sorun sebebi ile .....
Merhaba
Yaşadığımız teknik bir sorun sonrasında bugün sabah 08:00 ile 20:30 arasında sitede ki tüm yazışmaları(yeni üyelikler, gün içi açılan konular, gün içi yaptığınız yorumlar) malesef kaybetmiş durumdayız.
Yaşanan aksaklık sebebi ile özür dileriz.
kızlar ben de konu açtım bilginiz varsa paylaşın bakem
''EĞİTİME DAİR HERŞEY'' başlığında
olsun dur yeniden açayım sen de gel bak beni sinirlendirme ben senin çişimiz tuvalete .. konuna bile anne olmadığım halde gelip yorum yazıyorum cadu
tamam 5 10 dakika bakiyim konulariniza daha camasir asip yemek yapicam
sen git as çamaşını oooooo ben daha dün paylaştığım videoları bulucam da konuyu açıcam o uzun yazıyı yeniden yazıcamsen çamaşırı arada yeniden bile yıkarsın
tamam 5 10 dakika bakiyim konulariniza daha camasir asip yemek yapicam
sen git as çamaşını oooooo ben daha dün paylaştığım videoları bulucam da konuyu açıcam o uzun yazıyı yeniden yazıcamsen çamaşırı arada yeniden bile yıkarsın
tamam o zaman yemek yaptiktan sonra bakarim peki konunun konusu ne
he bu arada ben de yeni oyun topigi actim bi ara baki verin
kızlar ben de çok pis temizlik yapıcam akşama kadar giremem
yemek de yapıcam bu halimle yarım saat iş yarım ssat mola anca akşam olur zaten
kız züli biliyomusun ben daha da kilo verdim
kızlar ben de çok pis temizlik yapıcam akşama kadar giremem
yemek de yapıcam bu halimle yarım saat iş yarım ssat mola anca akşam olur zaten
kız züli biliyomusun ben daha da kilo verdim
ay kiyamam ya neden ki canim aslinda ben de bi kac kilo alsam iyi olucak
kıs sende sağlıksız kilo alıyosun farkındasın dimi :44::44::44::44::44: yani yaşın kemik yapın ve metabolizman itibariyle buğday yulaf kuru fasulye mercimek yumurta peynir balık kırmızı et gibi şeylerden kilo almalısın yaf. bu mama kiloları sana yol su elektrik olarak geri dönmesin sonra mazallah, ileride bunun kemik erimesi var alzehimeri var menapozu var tansiyonu var kalbi var var oğlu var bu mama hepsi için uygunsuz ortam hazırlıyo bilesin. evet belki ihtiyacın olan kiloya ulaşacaksın ama kemikler damarlar sinirler dokular ihtiyacı olan enzimlerden mahrum kalmış olacak:44::44::44: sen şu yemek işini bi daha düşün accık zorla kendini
korktun mu esmos gel yanima gel gel
bu arada islerin nasil gidiyo sevgilinle araniz kotu galiba
Gunaydin kuzularim
Allah razı olsun cnm
çok teşekkür ederim kızlar ilginiz için
dr için bugünü bekleyemedik dün başka hastanede bi dr a götürdük
şu anda hiçbişey yok 6 ayda bi kontrole getir dedi
çocuk dr u da ailede bu lekelerden yoksa risk yok gibi dedi
bakalım yine de lekeleri takip edicez
ramazanın çıkmasını bekliyorum adam akıllı bi doktora gidicemay kiyamam ya neden ki canim aslinda ben de bi kac kilo alsam iyi olucak
aksam mama ye estos hakikaten ise yariyo
ayy annem herkesin derdi başka işte kimi almak ister alamazleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyn beni delürtmeyinben gram gram verirken siz nasıl kilo kilo zayıflıyosunuz beeeeeeeeeeeee
ben varya herşeyi yerim aslında hem de fazla da yerim emme tık yokkıs sende sağlıksız kilo alıyosun farkındasın dimi :44::44::44::44::44: yani yaşın kemik yapın ve metabolizman itibariyle buğday yulaf kuru fasulye mercimek yumurta peynir balık kırmızı et gibi şeylerden kilo almalısın yaf. bu mama kiloları sana yol su elektrik olarak geri dönmesin sonra mazallah, ileride bunun kemik erimesi var alzehimeri var menapozu var tansiyonu var kalbi var var oğlu var bu mama hepsi için uygunsuz ortam hazırlıyo bilesin. evet belki ihtiyacın olan kiloya ulaşacaksın ama kemikler damarlar sinirler dokular ihtiyacı olan enzimlerden mahrum kalmış olacak:44::44::44: sen şu yemek işini bi daha düşün accık zorla kendini
en iyisini yaparsınkorktum gıı
ac sevkatlı kollarını banaaa.. koru benıı
ayhh hıc sorma vallah, tam düzene soktuk dıyoruz beyfendı yıne bırseyler cıkarıyor ..kafama tokadan baska bırsey takmıcam bundan gayrı
SELCAN VE SIMAY
SELCANIM
Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, dostların unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun, Yeni yaşın KUTLU OLSUN.
SIMAYIM
Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN.
wwwwwwwwooooooaaaaaaaaaawwwwwww süper olmuş
nice mutlu yıllara kızlar