Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
gunaydin herkese:KK16::KK16::KK16:

günnaydın herkese

eeeeeeeeeeeee günaydın diyen gitmiş :44::44::44::44::44::44::44::44:

azeriiinnnn :))) kiz resimlerimede bakmistin yaa dilek adim :)) prenses nerelerde patsy hatirliyorum baska profil resmi vardi galiba :))

benim mi :44::44::44::44::44::44: kıs ben hep aynıyım yanlışın olmasın? yoksa değiştirdim ben mi unuttum? ay o kadar mı yaşlandım nayıııııır nolamaz:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

saka yaptum deluuu:KK33::KK33::KK33:tabi hatirliyorum hatta ismin kolyende yaziyodu:KK34:
prenses mudure yakalanmis kkya girerken o yuzden artik giremiyor
patsy nin profili 6 aydir hep ayni:KK1::KK1::KK1::KK1:

ay aziiiiiiiiiiisağol :KK54::KK54:

kuzum o zamn pats yle tanismadim ben =)) yaa simdi prenses hic mi giremiyor uzuldum

tanışalım kıs :KK34::KK34::KK34::KK34:

geldiginde tanisirsiniz patsy le
prenses ara sira ugruyodu ama 1 haftadir hic ugramiyo:KK50:
sen nasilsin?tatil yaptin mi??

eeeeee tanıştırırsın artık ev sahibi olaraktan:KK76::KK76::KK76::KK76:

iyiz sago asil sen nasilsin?
bu gun pazar o yuzden kimse ugramiyo

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ay ben de bu günaydınlar nedir diyorum:KK9::KK9:

bugün kızımı dr a götürdüm vücudunda kahverengi lekeler vardı daha önce de götürmüştüm

lekeler artarsa yine görelim demişti bugün de onun için götürdüm baya geniş bi alan yayılmıştı

önceki götürdüğümde 5 tane biraz koyu kahveydi lekeler

bugün de o 5 koyu kahveyi de içine alan geniş bi sütlü kahve renginde çember oluşturmuş lekeler

kolunda ve elinin üstünde de var

takip edilmesi gerekiyomuş önemliymiş göz dr u muayenesi şartmış:KK43::KK43::KK43:

gösde de böyle lekeler fln var mı diye bakılacakmış çıplak gözle görülmezmiş :KK43::KK43::KK43:

ben de sordum en kötüsü ne olabilir diye :18::18:

beyinde tümöre kadar gider dedi:KK43::KK43::KK43::KK43:

çarşamba gününe randevu aldım göz doktoru için bakalım ne diyecek :18::18:

bi de koltuk altı çillenmesi oluyo mu takip et dedi:KK43::KK43::KK43::KK43:

off şimdi günler geçmez bana yaa

dua et noolur bişi çıkmasın :KK43::KK43::KK43:

bi de en kötüsü de tedavisi yokmuş

genetik bi hastalıkmış

aileyi araştır var mı diye dedi

şimdi de görümcemi k.v. yi fln arayıp söyliicem baksınlar vücutlarının her yerine :KK43:

bugün kızımı dr a götürdüm vücudunda kahverengi lekeler vardı daha önce de götürmüştüm

lekeler artarsa yine görelim demişti bugün de onun için götürdüm baya geniş bi alan yayılmıştı

bugün de o 5 koyu kahveyi de içine alan geniş bi sütlü kahve renginde çember oluşturmuş lekeler

takip edilmesi gerekiyomuş önemliymiş göz dr u muayenesi şartmış:KK43::KK43::KK43:

gösde de böyle lekeler fln var mı diye bakılacakmış çıplak gözle görülmezmiş :KK43::KK43::KK43:

estalmus canım takma kafana Allahın izniyle bişey yoktur..
benim arkadaşımın vücudundada lekeler vardı hatta bazı yerleri mor gibiydi hiç bişey çıkmadı şimdi ışın tedavisi görüyo geçiyormuş sanırım..takma kafana bişey yoktur inşallah:KK34:

ay kıyamam canım benim dur bi yaf dur bi Allah büyük bak dr un öyle söylemesi normal anacım dur bi tabi öyle söyleyecek en baştan herşeyin olabileceğini söylüyoki tetkik yaptığında bu ne için o ne için diye sorgulamayasın. kıs bi dur ağlama nolur kıyamam

estalmus canım takma kafana Allahın izniyle bişey yoktur..
benim arkadaşımın vücudundada lekeler vardı hatta bazı yerleri mor gibiydi hiç bişey çıkmadı şimdi ışın tedavisi görüyo geçiyormuş sanırım..takma kafana bişey yoktur inşallah:KK34:

zaten kesin belli bişey yok ama işte doktor öyle çok ciddi konuşunca korktum

çarşamba göz dr u ne diyecek bakalım

X