Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
ne haber abla
benide banlatan senmiydin yoksa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

iyiyulikbvallla ne olsun yaaaa uğraş dur işteeee

anammmm ne olduda banlandın sennn bakalımmmmm ben masumum vallaaaa :KK53::KK53:

ben de iyiyim

biz senle tanışmadık

hemen özet geçeyim

27 yaşımdayım evliyim 2 tane çocuğum var çalışmıyorum

sen tanıt bakem in misin ciin misin :KK1:

Ben seni nickinden tanıyorum ama

48 yaşındayım 23 yaşında üniden mezun bir kızım var 25 yıllıkta evliyim ev hanumıyım bendeee :KK1:

48 yaşındayım 23 yaşında üniden mezun bir kızım var 25 yıllıkta evliyim ev hanumıyım bendeee :KK1:

ben de nickden tanıyorum da detay bilmiyorum :KK1:

maşallah abla sen rahatlamışsın benimkiler de bi büyüse :KK31:

hangi bölümü bitirdi kızın :26:

valla o kız yazdı oyle ben sasırdı m nasıl ceza almadı ne demek kara maraa yaaa
herseyin bi ayarı var....

çenemi tutamadım banlandım ama benden boş çeneli,ler vardı onlara uyarımı verdi bilmem ama bana direk ban
bu gidişte şutingen olcaz

bi hatun mahelle ağzıyla konuşmayalım demiş ama bana bediyom ankara
sen diyon ........ tıka yazmış
dedim ben sana tamamını yazayımda sen beni banlat
diye komikler valla

ne kadar ayıp yaaaa çok dengesizler var burada ama muhatap bile olmamk lazımmmm bunlarla

ben de nickden tanıyorum da detay bilmiyorum :KK1:

maşallah abla sen rahatlamışsın benimkiler de bi büyüse :KK31:

hangi bölümü bitirdi kızın :26:

Biz büyüüttük artık yaa yıllar çabuk geçiyor ama bir bakmıisın büyümüş seninkilerde :nazar::nazar:

Uluslararası ilişkileri bitirdi şimdide masterı kazandı okulun açacağı sınavı ve mülakatıda kazanırsa 1 sene daha okuyacak kısmetse

ne kadar ayıp yaaaa çok dengesizler var burada ama muhatap bile olmamk lazımmmm bunlarla

Biz büyüüttük artık yaa yıllar çabuk geçiyor ama bir bakmıisın büyümüş seninkilerde :nazar::nazar:

Uluslararası ilişkileri bitirdi şimdide masterı kazandı okulun açacağı sınavı ve mülakatıda kazanırsa 1 sene daha okuyacak kısmetse

maşallah Allah zihin açıklığı versin inşallah :nazar::nazar::nazar:

uyma sen onlara nülüü boşverr cevap bile yazma direk şikayet et ben uymuyorum artık yoksa sonu fena oluyorrr :KK53::KK53:

abla öylede yönetim beni günah keçisi seçmiş
şikayet edinnce sen çokmu farklı sın yazıp bana ban
veriyo biri yeni üye of of özelden neler neler yazdı banlanmadı uğraşmaya değmezler dediğin gibi

Son düzenleme:
abla öylede yönetim beni günah keçisi seçmiş
şikayet edinnce sen çokmu farklı sın yazıp bana ban
veriyo biri yeni üye of of özelden neler neler yazdı banlanmadı uğraşmaya değmezler dediğin gibi

banada oldu şikayet etmiştim sizde masum değilsiniz yazılmış :KK53::KK53: oysa kötübişi yazmamıştım ki :KK60: yumuşak yumuşak sordum hattta :KK53::KK53:

banada oldu şikayet etmiştim sizde masum değilsiniz yazılmış :KK53::KK53: oysa kötübişi yazmamıştım ki :KK60: yumuşak yumuşak sordum hattta :KK53::KK53:

ben direk yazdım beni hedef tahtası seçtiniz diye
a nereye kadar sus sus bana tavırlarımı değiştirmemi yazmış lar ne tavırmış kardeş ne olursa sen karşılık vermeseydin e yazan sütten çıkmış ak kaşık cvp veren tü kaka alsana ban
sesimi kıstırmam abi ban açılınca yine başlarım susma sustukça sıra sana gelecek:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Son düzenleme:
ben direk yazdım beni hedef tahtası seçtiniz diye
a nereye kadar sus sus bana tavırlarımı değiştirmemi yazmış lar ne tavırmış kardeş ne olursa sen karşılık vermeseydin e yazan sütten çıkmış ak kaşık cvp veren tü kaka alsana ban
sesimi kıstırmam abi açınca yine başlarıjm susma sustukça sıra sana gelecek:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

genelde öyle oluyorr ama karşı tarafa pek bişi olmuyorrrr amann çok dengesizkişiler var zaten uymamak en güzeliiii uyarsan sen suçlu oluyorsun boşverrrr :KK14::KK14: ilk üye olduğumda beni erkek zananlar bile çıktı neler dediler neler varyaaa :KK53::KK53:

X