Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
inşallah :KK16:

ee naptın biz görüşmeyeli?

ben bayağıdır gelemiyorum ya, geçen hafta izindeydim hiç giremedim.

kardeşin gelmişti nasıl geçti?
ne yapiyim iste gorusmeyeli bebek yaptim daha ne olsun:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kardesim hala burda canim iyi geciyo gecen dogum gunuydu
testi ne zaman yaptın?

cok sevindim canim:KK9::KK9::KK9:bu arada beni de araniza kabul ederswiniz dimi katilmak istiyorum buraya:KK55::KK55::KK55:

tabi canim ne demek basimizin ustunde yerin var:KK16::KK16::KK16::KK16:

ay cinare mi??ne guzel eski bir arkadasimin ismiydi cinare:2:
demek sen benden 1 ay buyuksun:KK1:

a oylemi ne guzel:KK23::KK23:evet ben 1 ay buyuyum senden. ablan sayilirim:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kizin nasil.:emir_bebek::emir_bebek:tuvalet egitimi veriyordun.devammi yoksa pesmi ettin:KK1::KK1:ben yazdiklarini okuyub qaza geldim.ama yazamiyordum bir turlu:KK50:kizimi 2 saat bezsiz biraktim.cis zamani wc goturdum yapmadi.kalkinca yapdi.2 saat icinde 2 body cislendi.bende pes ettim.dunyada en kisa suren tuvalet egitimi benimkidir herhalde:KK52::KK52::KK52:

a oylemi ne guzel:KK23::KK23:evet ben 1 ay buyuyum senden. ablan sayilirim:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kizin nasil.:emir_bebek::emir_bebek:tuvalet egitimi veriyordun.devammi yoksa pesmi ettin:KK1::KK1:ben yazdiklarini okuyub qaza geldim.ama yazamiyordum bir turlu:KK50:kizimi 2 saat bezsiz biraktim.cis zamani wc goturdum yapmadi.kalkinca yapdi.2 saat icinde 2 body cislendi.bende pes ettim.dunyada en kisa suren tuvalet egitimi benimkidir herhalde:KK52::KK52::KK52:

malesef canim pes ettim benim ki anliyo ama sirf gicikligindan soylemiyo
evet ya baya uzun surmus cimcimenin wc egitimi:KK1::KK1::KK1::KK1:

inşallah :KK16:

ee naptın biz görüşmeyeli?

ben bayağıdır gelemiyorum ya, geçen hafta izindeydim hiç giremedim.

kardeşin gelmişti nasıl geçti?

testi ne zaman yaptın?

kiz ben senin msj ina cevap vermistim nasil oldu da cevap cikmadi hayret:44:
2 gun once yaptim testi canim sen yokken bebek yaptim kiz daha ne yapiyim dimi ama:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kardesim hala burda gelecek ay gidecek gecen dogum gunuydu

malesef canim pes ettim benim ki anliyo ama sirf gicikligindan soylemiyo
evet ya baya uzun surmus cimcimenin wc egitimi:KK1::KK1::KK1::KK1:

canim benim kiz uyandi.bizde saat 10.25 simdi kakti.neyse ben onu yediriyim.konusuruz.optummmm.:KK54::KK54:
bu arada sen sirvanda yasiyordun dimi:26:ben almanyadayim.yaban ellerde.:KK43::KK43::KK43:

kiz ben senin msj ina cevap vermistim nasil oldu da cevap cikmadi hayret:44:
2 gun once yaptim testi canim sen yokken bebek yaptim kiz daha ne yapiyim dimi ama:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kardesim hala burda gelecek ay gidecek gecen dogum gunuydu

evet ya iyi ki bi ortadan kayboldum hemen işi pişirmişsin :KK1:

tabii ne de olsa biz kuduruğuz dimi sen değilsin :KK9:

prenses iş saatlerinde giremiyor artık değil mi :KK43:

X