Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
aleyküm selam :KK42:

belki o da farkında değildir kız

ekmekler sıcaktan kızarıp zıplıyo sanmıştır ciddiyim bak :KK31:
ola bilir
ilk defa patsy soylemisti ekmegi kotu emellerine alet etmisler diye:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
galiba anlamamis kendisi de yoksa boyle bir sey koyacak biri oldugunu dusunmuyorum
inşallah canım sen çalışıyormusun?

yok tatlim calismiyorum

evet cok begendim canim bi kac sayfa geride fotolarini ekledim kiyafetlerin:KK34:
sence kim yapa bilir testi:KK9::KK9::KK9::KK9:tabi ki de kocis:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:ay ben banyoya giricem versene testi diyorum yok olmaz hadi cisini yap da gel diyo bana:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
evet gördüm kuzu kiyafdtleri ondan sordum zaten :KK1: o yorumunu okudugum an tahmin ettim kocisin testi yaptigini:KK9:
oooooooooo :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23: kaçamak tuttu desene :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

biz iyiyiz şekerim yaaa asıl sen nasılsın haberler sende :KK1:
necoyla durumlar nasıl baktın mı nişan için kıyafet:KK76:
Allah iyilk versin cnm bende cok sükür iyim :KK31: kiyafdt daha bakmadim kuzu arada bi göz gezdiriyorum öylesine. Necoyla som zamanda aram iyi degil tartisiyoruz hergün.

Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK1::KK1: Çok sevindiiiiim
Tebrik ederim :KK16: Allah analı babalı büyütsün :KK16::KK16:
sagol nikah sekerim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
evet gördüm kuzu kiyafdtleri ondan sordum zaten :KK1: o yorumunu okudugum an tahmin ettim kocisin testi yaptigini:KK9:

Allah iyilk versin cnm bende cok sükür iyim :KK31: kiyafdt daha bakmadim kuzu arada bi göz gezdiriyorum öylesine. Necoyla som zamanda aram iyi degil tartisiyoruz hergün.

kiz niye tartisiyonuz bakiyim :KK20:
nisanin stresindendir

günaydın canım
evet duydum ya çok sevindim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah :KK16:
çok güzel bir duygu olmalı yaa :KK17:
sagolasin canim
Allah sana da bu duyguyu yasatsin insallah:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
günaydın kızlar herkese azerin tebrik ederim allah analı babalı büyütsün

gunaydin canim
cok tesekkur ederim Allah hepinize nasip etsin:KK16::KK16:

X