- 15 Haziran 2012
- 165
- 0
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #8.441
27
çok yaşlı sayılmazsınız haksızlık etmeyin kendinize :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27
27
azerini parka şutlama bereketi desene kısaaaammm şuna
aynen aynen
sen aç ben de gelirim peşinden 10 sene sonraofffffffff anam demedimmi benim ne işim var sizlerin arasında huzur evi topi yokmu acaba ben eniyisi yeni bi topik açım anammmm yaşım 37.5 oldu
27
yok kuzu ben zati yaşımı göstermiyorum şanslıyım o yönden
azerin kız 45 kim benden yaşlıda varmı burda çabuk söyle veda mektubu yazmadan size
sen avli miydin çocuk fln var mıydı
bi bilgi güncellemesi yapsana şu garibe
sen aç ben de gelirim peşinden 10 sene sonra
yok kuzu ben zati yaşımı göstermiyorum şanslıyım o yönden
şanslısınız o zaman
hosgeldin aramiza o zamanhaklısınız canım kafa uyumu çok güzel arkadaşlıklar var bende sohbete katıldım sizlerle muhabbet etmek tanışmak istedim
offfffffff anam demedimmi benim ne işim var sizlerin arasında huzur evi topi yokmu acaba ben eniyisi yeni bi topik açım anammmm yaşım 37.5 oldu
azerin kız 45 kim benden yaşlıda varmı burda çabuk söyle veda mektubu yazmadan size
bunu bile şu an yapabilecek ruha ve bedene sahipsem heralde yaşlı deyilim dir deyilmi kızlar tabiiiii canım deyin bakim
züloşum ben de kaçayım
hosgeldin aramiza o zaman
okuyomusun??
hoşbulduk aranıza kabul ettiğiniz için teşekürler evet okuyorum açıklise sosyoloji bölümü ama okul öncesi öğretmenliği istiyorum
tabi canıııımmmmm
kıs soru sordum cavebı bilmiyon mu yoosam
evli miydin çocuk neyin var mıydı
estos kiz seval vardi ya dugunu olmus alanyada balayindalarzüloşum ben de kaçayım
hoşbulduk aranıza kabul ettiğiniz için teşekürler evet okuyorum açıklise sosyoloji bölümü ama okul öncesi öğretmenliği istiyorum
kızlar bende kaçıyorum namaz kılacam akşam görüşelımmm
sen nerden biliyon kıs :26:estos kiz seval vardi ya dugunu olmus alanyada balayindalar
insallah o da olu be canim
tamam canim
anam sen namaz kiliyon da bu avatardaki resim ne