- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.601
Yaxşı olar inşAllah canım.sen pozitif şeyler düşün başıvı qarışdırası bir şey tap.Zeng vurdum canim, iyne dedi vurum, yoldawim getdi almaga.
Yox yox zarafatsiz shok zad kecirderem psixologiyam pozular heqiqi menada deli ola bilerem ciddenSmes yemekdense bawqasi verse yaxwidi da canim. Menim oglumda da sudum gelmirsi az gelirdi doymurdu bawqa mamawa emizdirirdi))
Kanamam yok cok sukur, kahve rengi lekelenmem var, iyne yaptim insallah bi sey olmaz cok korkuyorum(((
Yerləşmə qanaması ola bilər qorxmaQizlar qehveyi axintim var((((( qoruxram
selam canım sabahın hayırola
Canın sağ olsun, olar İn şə AllahBu ay da olmadı qızlar adet oldum
Mən 9 aylığında da üzü üstə yatırdım, qarnımı yan tərəfə eliyib yatırdım : )Men hamile olanda da üzü üste yatırdım :) diyana bilmirdim :) demişdiler ki ne qeder ki yata bilirsen yat sora qarnın çıxanda yata bilmiyeceysen.
Hər şey yaxşı olar İn şə AllahCanım hekimimi deyişmişem bu hekimi abortda tapdım dedim bunnan sora sizin yanıvıza gelecem. Bir defe getmişem abortdan sora onu da yoxlanışa ki görsün temizlenib yoxsa yox. Mene dediyi tek şey göbeleyimin olduğuydu. Şam derman zad yazdı diyesen keçib gedib. Mennen hemişe çox pis iy gelirdi aybaşıya yaxın ya yumurtlama vaxtı. 2aydı yoxdu o iy. Bu ay qalmasam gedecem yanına görüm ne analizler istiyecek mennen
Can e quzum ağlamaSağa sola yatda. Üzü yuxarı yatmaq gic eliyir adamı men ele yata bilmirem :) amma bəlkə de hekimler düz diyire. Qanamamın başladığı günün seheri kocamı işe yola salıb uzandım ki yatım. Üzü üste uzanmışdım ama çox da bastırmamışdım qarnımı. Bir ayağımı qatdamışdım yuxarıya. Düpbedüz deyildi. Biraz sonra qasığımda yüngülvari hereket oldu. 4-5aylıq olsaydım diyerdim ki uşaq tepiyliyir o derecede. Elebildi kiçik bir patlayış oldu içeride. İnternetde baxdım yüngülvari hərəkətlər normaldı yazılmışdı aldırmadım. Günorda lobya bişirirdim(dün gibi aklımda) gördüm sancım var söndürdüm yemeyin altını qaçdım geldim uzandım. Yarım saatdan 1saatdan sora qalxanda gördüm nese adet kimi iy gelir. Baxdım ki kahverengi birazda pembemsi axıntı gelib. Onnan sonra olanlar oldu
Salam xoş gəldin, tanımıram onuSalam qizlar necesiz? Qizlar men asilama etmek isteyirem onder hekimin xestesiyem qerar vere bilmirem sizce nece hekimdi
Ay Leylam həkimə deQizlar qehveyi axintim var((((( qoruxram
O uşaq smesə öyrənsə döşdən imtina edəcək. Nəyinə lazım əziyyət çəkmək rahat içmək varkən. Evi gözləmə sən başla verməyə, Leyla düz deyirDelisen asarame ozumu burda bir ananin sudu tokulur ushagi tutmur dedi ver verim dedim delisen ölereme men diir nece yeni direm men qisqancam,hekimlerde ele diir ama bu artist agzini acsa verecem acmir eve cixim rahat hell edecem bu meseleni
Caan Leylam nə hallısan bu gün, can sən gəzib dolanırsan ? Bərkiyənə kimi yataq rejimi keçirt də, həkim deyib yataq rejimi filan ? İn şə Allah yaxşı olar hər şeyKanamam yok cok sukur, kahve rengi lekelenmem var, iyne yaptim insallah bi sey olmaz cok korkuyorum(((
Indi nadkatlatkadi nedi kocami durguzmusham ondan alsin getirsin,bir gucbeserin smenine dushmushem cagirmisham gelib diir senin doshun ushaga gore boyukduO uşaq smesə öyrənsə döşdən imtina edəcək. Nəyinə lazım əziyyət çəkmək rahat içmək varkən. Evi gözləmə sən başla verməyə, Leyla düz deyir
Iw falan gormurem, yemek biwirmekden savayi, cox vaxti yataqda kecirirem, iyne vurdum gece hekim deyeni, indi heleki bir wey yoxdu Wukur .Caan Leylam nə hallısan bu gün, can sən gəzib dolanırsan ? Bərkiyənə kimi yataq rejimi keçirt də, həkim deyib yataq rejimi filan ? İn şə Allah yaxşı olar hər şey
Bunu cox adam yaZdi mene, bir wey catmadi, eger uzide gorunurse artiq yerlewmiw sayilmir ki? Yoxsa yerleweceyi bawqa yer de mo var?))Yerləşmə qanaması ola bilər qorxma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?