Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onda bir test daha ele axwama sehere.

Canım üzücü mü sevindirici mi henüz bir karar veremedim men de. O hissleri yaşayıb indi yaşamamaq çox çox üzücü. Ama 1ay ay yarım da olsa hamilelik hissini dadmaq o qeder gözel hiss idi ki ona göre bu olaya üzüntü gözüynen baxa bilmirem. :)
İnşaAllah tez zamanda yeri dolar :)
ALLAH hamımıza sağlıqlı övladlar versin canım. Şükür indi yaxşısan düzelmisen. İndi sende veziyyet necedi? Ginekoloji olaraq

Allah komek olsun mende yaman qriplemsdim ele zogalli cayla yola verdim bu aralar gezir xesteliklee qoru ozunu.he insallah bu ay ya gelecek ay sad xeberleri gozleyrem senende diger qizlardanda

Eyer indi hamilelik varsa (adete 1hefte var) bu xestelik tesir elemez ki ona göresen?

Keçənlərdə bir türk həkim dedi ki, bir illə iki il arasında astmanı tamamən sağaldıram. Doğrdursa elə istəyərdim ki, gedə bilim.

Canım menimçün o qeder problem teşkil elemir. Uşaqlıqdan müalice eliyirem. Evvel ayda 1 defe 2aydan 1 olurdum. İndi ama axırıncı defe keçen il bu vaxtlar bele oldum. Oda ancaq boğazım gelende başdıyır. Normal qrip olanda yox. Mene bir defe demişdiler ki may ayında şekide şam bağları var ora gedende şam ağacları erkek dişi bir biriyle münasibəte girib havaya toz buraxırlar. O toz astma xesteliyinin dermanıdı. Ama imkan olmadı diye getmedim.
Canım sennen birşey soruşum. Meni qorxudurlar ki uşağına mütleq keçecek astma. Senin oğluşunda var? (ALLAH uzaq elesin yoxdusa olmasın heç)

Onda bir test daha ele axwama sehere.
Eləyəcəm görək nolur:)
inşallah hamımıza qismət
Men de getdim hekime, uziye duwdum, bebiwi gorduk, 2 hefte sonra gel urek doyuntusune baxaq dedi. Insallah bu defe ewiderik. 5 heftelikdi bu arada
maşallah sağ salamat qucağına alasan

Ay Ma şa Allah nə qədər yazışmısınız ancaq oxudum. Judy_K quzum unutdum yazmağı keçmiş olsun soyuqlamısan.
Salamlar barbilər

Allah razı olsun canım. Aleykum salam :)

Kız sonundaaa :) çox sevindim. Davud eşitdi ki Nermin xalası mamasını hirsdendirecey dedi day öz xoşumnan çıxım :))) ALLAH sağlıqlı ömür versin gözel gelecek yazsın. Xeyirli layiqli övlad olsun inşaALLAH.

Men de getdim hekime, uziye duwdum, bebiwi gorduk, 2 hefte sonra gel urek doyuntusune baxaq dedi. Insallah bu defe ewiderik. 5 heftelikdi bu arada

Çox şükür canım çox sevindim inşaALLAH tezlikle ürey döyüntüsünü de eşidersen. Sağlıqlı olsun inşaALLAH

Yox quzum belə yediyində içdiyində hələ ki, yoxdur Şükür. Amma iraq olsun gələcəyinə bir şey deyə bilmərəm. Bizdə ana tərəfdən hamıda var, xala, dayı, uşaqlar yəni bizdə qaçılmazdır. Amma İn şə Allah ki, buna keçməsin. Bacımın uşağında var ikidə oxuyur yazıq uşaq : ( İn şə Allah keçməz səndə uşağa, o deyənlərə də de ki, keçəcəksə neyniyim doğmuyum. Gic gic danışır elə bəzi insanlar vAllah.

Menim anamda yoxdu. Atamda da. Atamda sadece allergiya var. Mende allergik astma. Sonradan yaranan birşeydi. Genetik deyilse keçmez yeqinki. Allah oğluşuvu qorusun inşaALLAH olmaz canım

Cox sagolun qizlar, insallah, Allah arzusunda olan her kese qismet elesin.

Judy_K quzum bes tsh a gore analiz vermisen hec? O da imkan vermir e hamile qalmaga. Eslinde onu hamilelik planlasdiranda verirler prolaktin ile beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…