- Konu Sahibi minik_prince
-
- #7.141
lap yaxşı tanış olduğuma çox şadam. məndə jalə 1qızım var 2ci yoldaTəşəkkür edirəm çox sağ ol, Allah razı olsun. Adım Nüşabə, bir oğlum var beş yaşında, 36 yaşım var.
Caaaaan Nushi necesen can?men bura girende heckim olmur mene bildirim gelmir indi dedim bir girim gorum qizlar nenir gordum yazishmisizQızlar ən azından sənin də bayramın mübarək yaza bilərdiniziki nəfərdən başqa kk ya gəlmisiniz, gəlməsəniz deyərdim ki, görməmisiniz nə isə, sağlıq olsun, təki sizlər yaxşı olun, salamat olun ailələrinizlə, sevdiklərinizlə xoşbəxt olun
Caaan inshAllah bizi xebersiz buraxma kizzzSalam canim, necesen? Dunen girdim gordum yazmisiz, azerbaycanda deyilem, wifim yox idi yaza bilmedim. Ama ureyim partdiyirdi isteyirdim yazmaq, cinki dunen test eledim 2 xett oldu, zeif cixdi ama tez cixdi)) 1 heftedi ki pis qawinma ve sepgilerim var idi antibiotik icirdim, aceklovir, cox az qalib qawinmam hekimimle elaqe saxladim dedi saxla daha icme. Qayidim gedim hekime gorum ne deyecek. Insallah hanileyem. Sende necedi veziyyet?
salam necəsən? sən hələ buralardasan?? hələ doğmamısanCaaaaan Nushi necesen can?men bura girende heckim olmur mene bildirim gelmir indi dedim bir girim gorum qizlar nenir gordum yazishmisizyeni il sizede dusherli olsun inshAllah ailenle sevdiklerinde oglushunla bunlardan daha gozel illere inshAllah
Salam can yaxshi sen necesen?salam necəsən? sən hələ buralardasan?? hələ doğmamısan. nə vaxtdı inşallah
sağ salamat gəlsin inşallah. yəqin mamasını intizarda qoymaq istəyirdəSalam can yaxshi sen necesen?demeye deme hergun duranda goruremki telim partdiyir zengler smsler mamamgil zadki dogmadin bugunde en son srokum 13udur ama gobek ciyesi uje qocalib vaxtidi olmalidir gelmir tembel oglum yene 2 defe boynuna gobek ciyesini doluyub 10 na kimi gozduyum olmasa zeng vurum hekimin yadina salim sen necesen?getmisen hekime?
oğlunun adını DAVUD qoymusan elə? adıyla yaşasın. kim qoyub bu adıSalam can yaxshi sen necesen?demeye deme hergun duranda goruremki telim partdiyir zengler smsler mamamgil zadki dogmadin bugunde en son srokum 13udur ama gobek ciyesi uje qocalib vaxtidi olmalidir gelmir tembel oglum yene 2 defe boynuna gobek ciyesini doluyub 10 na kimi gozduyum olmasa zeng vurum hekimin yadina salim sen necesen?getmisen hekime?
Esas odu stress etme hersheyin bashi stressden kecir bosh ver ele bilki ele soz deyilmiyib sene ozuve yaxshi bax yemeyive icmeyive fikir ver inshAllah yaxshi olar narahat olmasağ salamat gəlsin inşallah. yəqin mamasını intizarda qoymaq istəyirdətezliklə xeyir xəbərini eşidək inşallah. çox saqol məndə yaxşıyam. bayramdan əvvəl getmişdim həkimə dedi qan yığılıb içinə uşağın düşmə ehtimalı var. o gündən kefim pozulub arada sancılarım tutur 1ci gün gedecm inşallah yaxşı olar.
Hee inshAllah❤men tapmisham kocamda beyenib bir yerde qerarlashmishigoğlunun adını DAVUD qoymusan elə? adıyla yaşasın. kim qoyub bu adı
çox saqol inşallah hamımız üçün uaxşı olar. sağ əlin mənim başıma. inşallah mənimdə bir oğlum olarEsas odu stress etme hersheyin bashi stressden kecir bosh ver ele bilki ele soz deyilmiyib sene ozuve yaxshi bax yemeyive icmeyive fikir ver inshAllah yaxshi olar narahat olma
çox gözəl addı. adıyla yaşasınHee inshAllah❤men tapmisham kocamda beyenib bir yerde qerarlashmishig
InshAllah canim inshAllah Allah ureyivize gore versin❤ço
çox saqol inşallah hamımız üçün uaxşı olar. sağ əlin mənim başıma. inşallah mənimdə bir oğlum olar
Amin cox sagol canç
çox gözəl addı. adıyla yaşasın
sən mualicəsiz qalmışdın eləmi? yoxsa yox. yəni ovulyasiya nə vaxt oldu bilirsən?Amin cox sagol can
Quzum men 6 aylig evli olanda hamile qaldim eynen judydeki kimi oldu 8-9 heftelik hesabladig 5-6 heftesinde inkishafdan qalibmish leke deymishdi hekim dedi inkishafdan qalibda goturmeliyik razilashmadim dediler onda 1 hefte gozluyek tezeden yoxluyarig dushmese urek doyuntusu falan yoxuydu ele eve geldim sehersi qanaxmaya dushdum abort elediler ondan sonra 5 aydan sonra yeniden hamile qaldim abortdan 2 ay sonra 2 ay prolaktin mualucesi goturdum mende zobla,prolaktin var 1 ayda tutmadi 5 aydan sonra hamile qaldim ama men ginekoloqa zada getmedim endikronoloqum var ele bir defe gettim 2 ci defe gedende uje hamileydim Shukur Allahasən mualicəsiz qalmışdın eləmi? yoxsa yox. yəni ovulyasiya nə vaxt oldu bilirsən?
Ama ovulasiya zad bilmirdim nevaxtdi hem ginekoloqa getmemishdim hemde hergun birlikde olmushdug yeni o qederde onemi yoxdu nevaxt oldugunu bilmeksən mualicəsiz qalmışdın eləmi? yoxsa yox. yəni ovulyasiya nə vaxt oldu bilirsən?
Caaan yaxshi ureyim sen necesen?gire gir arada hamiviz yoxa cixdiz birdefeliksalam qizlar necesiz? kechmiw bayraminiz mubarek. aramiza yeni gelenler olmuw hamile gelenler olmuw nasil guzel olmuwtebrikler J jale_nur Allah bawacan versin saq salamat alasan qucaqina inwallah minik_prince bawimi bawlara qowub soruwuram, sen hele doqmamisan? salamat qutar Allah komeyin olsun 2defe dolanmayla normal doquzduran hekimin varsa berk yapiw onnan Hiranur83 necesen nuwi arada yox idin soyuqlarla neterdi vezyet? sennen biri bizde var nefes arada tutulur arada achilir LeylaJ qan testi ele wad xeber ver girib yazmasam da seviliysiniz qizlar
çox saqol canım təşəkkürlərsalam qizlar necesiz? kechmiw bayraminiz mubarek. aramiza yeni gelenler olmuw hamile gelenler olmuw nasil guzel olmuwtebrikler J jale_nur Allah bawacan versin saq salamat alasan qucaqina inwallah minik_prince bawimi bawlara qowub soruwuram, sen hele doqmamisan? salamat qutar Allah komeyin olsun 2defe dolanmayla normal doquzduran hekimin varsa berk yapiw onnan Hiranur83 necesen nuwi arada yox idin soyuqlarla neterdi vezyet? sennen biri bizde var nefes arada tutulur arada achilir LeylaJ qan testi ele wad xeber ver girib yazmasam da seviliysiniz qizlar
şükürlər olsun... inşallah doğduğunun xəbərlərini də eşidərik amin aminQuzum men 6 aylig evli olanda hamile qaldim eynen judydeki kimi oldu 8-9 heftelik hesabladig 5-6 heftesinde inkishafdan qalibmish leke deymishdi hekim dedi inkishafdan qalibda goturmeliyik razilashmadim dediler onda 1 hefte gozluyek tezeden yoxluyarig dushmese urek doyuntusu falan yoxuydu ele eve geldim sehersi qanaxmaya dushdum abort elediler ondan sonra 5 aydan sonra yeniden hamile qaldim abortdan 2 ay sonra 2 ay prolaktin mualucesi goturdum mende zobla,prolaktin var 1 ayda tutmadi 5 aydan sonra hamile qaldim ama men ginekoloqa zada getmedim endikronoloqum var ele bir defe gettim 2 ci defe gedende uje hamileydim Shukur Allaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?