Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salam qizlar. Judy_K kecmis olsun canim. Insallah coxxx qisa zamanda yeniden hamile qalarsan bu sefer sag salamat alarsiz qucaqiniza.
Men de bu ay ovitrel iyne vurdurdum tutmadi yene, 1 hefte tez oldu aybawim.

Salam a qızlar, nejəsiniz, nə var nə yox. Niyə yoxsunuz, a bajılar, küsüfsünüz yığışın gəlin görək. Nağayrersiniz, özüm məzəli yazdım

Sagol canim, gecen ay catlatma ignesi oldum tutmadi, bu ay yine ovu testi taptim, bata 8-9 gun var daha. Yeni konu actim, saatler sonra 2 ci cizgi cikiyor, bilemedim. Sende nasil durumlar?
batımız aynı gibi kuzum... 14 15 aralıkta bekliyorum... yum öncesi 2 değerlendirme var.. yine umut yok gibi bakalım 8 9 gün var... sonradan çıkıp da hamile olduğunu öğrenenler var bilmiyorum hayırlısı inşallah vardır canım..

Biz degerlendirdik her gunu)) baska test aldim yapicam simdi bakalim. Insallah hamileyiz

Salam qızlar necesiz?
LEYLA can test eledin? Ne çıxdı? Qızlar mende de göbelek çıxdı hekim dedi bu ay qalma hamile müalice ele qalarsan. Mende uzun zaman sonra keçen hefte test eledim axırıncı defe çift çizgini görmüşdüm indi de ele görürüm sandım ama Sinemciğimin dediyi kimi buzz gibi negatif gördüm :) şaka bir yana birşey gözlemirdim derman içmeliydim ona göre yoxladım. Ama bu testler insanları bağımlı yapıyor elemeden dura bilmirsen :)
He bide qızlar Şems hardadı? Niye yoxdu?

Xow geldin canim. Eledim test. 3 gundur edirem, sen demiw bu testler bagimli edir adami. Qeribesi budur ki, 3 gundur eyni wey, 3-4 saat sonra 2 ci xett cixir. Bawqa firmanin aldim o da ele.

ben de haftaya cuma gelmezse yapacağım test elimde 2 tane gebelik testi var... buz gibi negativi göreceyik inşallaaaa

Burda kizlar kimyasal ola bilir dedi ama((( bende ondan supheleniyirum, niye bunkadar gec ciksin ki yoksa?
e normal değil mi? 8 9 gün var diyordun... işte erken yapmanın zararları Leylacım... kimyasal olup olmadığını bilmenin bize bi faydası yok işte kafa karıştırıyor.. hayırlısı bakalım kuzum Rabbim gönlüne göre versin.

salam qizlar nasilsiniz. Judy_K canim oxudum hamilelik xeberini ama sevine bilmemiw chox pis oldum. Allahdan xeyirlisi. bu durumlarda hech bir teselli iwe yaramir 14ay evvel yawamiwam o hissi. qismet. yenede umid var demeli. su gelen arxa birde geler deyibler. LeylaJ kimyasal gebelik alladir adami. plus umidler tavan. menagon iynesi istfade etdiyni oxudum sehv elemremse. o iyneden sora "niyede kimyasal" deye duwunur adam. keyfiyyeti artirmali idi o. sen yenede her ehtimal yoldawina da kechibuynuzu behmezi al ichizdir her seher ac qarna. chunku kimyasal keyfiyyetin awaqi olmasinin elametidi. can09e senide unutmadim qadasini aldiqim, necesen?
men girirem arada bura. ama gorurem gelen qalmir, mende sukutu qoruyuram. diane 35 istfade edirem. hekim 42gunluk yazdi. dedi dekabrda xestelen gel, yumurtalari keyfiyetli yetiwdirmekchun iyne ya derman yazacyiq. keyfiyetsiz miw yumurtalarim, oyle dedi . yani weher yumurtasidi mayalanma uchun kend yumurtasi lazim miw. 18i bitir diane. gedecem gorm nolur. haqqimizda hayirlisi

mene unutmadığın içün çok teşekkür ederim şems..
iyilik diyelim iyilik olsun sen haralardasan iyisin inşallah... yumurtlararın neymiş onu anlayamadım keyifsizlermiymiş.. şifa bul inşallah en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun bebişlernen

Kecmiw olsun canim, Allah wefani versin. Duz deyirsen eslinde menagon yaxwi tesir etmeliydi ki, bele baxanda mende yumurtalarimda bir problem yoxdu, son 3 aydi 4-5 folekulum olur oz ozune de catlayirlar, bir kecen ay ovitrel vurdu niye bilmedim. Bu ay da ovu testi eledim uziye de getdim hamisi yetuwib noal ve catlayiblar, testler meni cawdirdi, 4 gun ele cixdi, bu gunden artiq ele olmadi, negatif cixir. Yegin isteyim olmaq ama tutuna bilmeyib. Ne bilim, qismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…