- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.941
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin...Evet kizsimdiden isim dusunmeye basladim.Hayirlisi canim
Aynen kaynanam hatta kendi ismimi koyacagim diye saka yapiyor belkide saka degildir takilmiyorumHayirli olsun Allah tamamina erdirsin...
Vardir aklinda isimler ..soyle yardimci oluyum:) gerci size kalmaz kaynana koyabilir ismini
Zeynep, Elif misal cok severim ben ezgi ya da damla dusunuyordum..:)Aynen kaynanam hatta kendi ismimi koyacagim diye saka yapiyor belkide saka degildir takilmiyorumBen Melek esim Dilek istiyor ama baska isimlerde bakiniyorum.aklinda guzel isimler varsa soyle bir fikir olur
Evet bunlarda guzel.dogana kadar bir suru isim sececegim bakalimZeynep, Elif misal cok severim ben ezgi ya da damla dusunuyordum..:)
Her vaxtin xeyir canim. Coxdandi girmirem, indi baxdim ele gordum yazmisan. Nese maraqsiz olub, hec kim yoxdu(( sen necesen, nece gedir? Mende prolaktin yene yuksek cixdi dostinex icmeyime baxmayaraq, 15 gunden bir icirdim, yene heftede 2 defe icecem. Medemi mualice etdiririem, adetim bitdi bu gun. Menagon vururuam 1 gunnen bir, yumurtani yaxwi yetiwdirirmiw. Gorek bu ay ne olur.Axshaminiz xeyir qizlarnecesiz? nenirsiz? nevar neyox?
Can yaxshi sen necesen?Her vaxtin xeyir canim. Coxdandi girmirem, indi baxdim ele gordum yazmisan. Nese maraqsiz olub, hec kim yoxdu(( sen necesen, nece gedir? Mende prolaktin yene yuksek cixdi dostinex icmeyime baxmayaraq, 15 gunden bir icirdim, yene heftede 2 defe icecem. Medemi mualice etdiririem, adetim bitdi bu gun. Menagon vururuam 1 gunnen bir, yumurtani yaxwi yetiwdirirmiw. Gorek bu ay ne olur.
Aleykum selam canim. Tadi kacmis buranin girmiyorum( sen nasilsin? Ben adet oldum, gecen ay, bu ay da catlatma ignesi oldum, beklemedeyimSELAM VERDİK almıyorsunuz biriniz iyiyiz şöyle böyle.. sen nasılsın diyeydiniz iyiydi
Selam canım nasılsın? Girmiyorum kkya canım. Hevesim yok.SELAM VERDİK almıyorsunuz biriniz iyiyiz şöyle böyle.. sen nasılsın diyeydiniz iyiydi
Selamlar iyi ugrasiyoruz biz de is guc..Selam canım nasılsın? Girmiyorum kkya canım. Hevesim yok.
Salam Judy haralardasan??sesin soragin yoxdu necesen?ne var ne yox??Salam qızlar necesiz? Şelale canım tebrik eliyirem sağ salamat al qucağına qızıvı canım Dilek adını çox sevdim Melek de yaxşıdı.
Sinemciğim iyiyim canım geldim
Mesajimi beyenib niye yazmrsan,,,???Salam qızlar necesiz? Şelale canım tebrik eliyirem sağ salamat al qucağına qızıvı canım Dilek adını çox sevdim Melek de yaxşıdı.
Sinemciğim iyiyim canım geldim
Salam Judy haralardasan??sesin soragin yoxdu necesen?ne var ne yox??
Selam can nasilsin?SELAM VERDİK almıyorsunuz biriniz iyiyiz şöyle böyle.. sen nasılsın diyeydiniz iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?