Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin...
Vardir aklinda isimler ..soyle yardimci oluyum:) gerci size kalmaz kaynana koyabilir ismini
Aynen kaynanam hatta kendi ismimi koyacagim diye saka yapiyor belkide saka degildir takilmiyorum Ben Melek esim Dilek istiyor ama baska isimlerde bakiniyorum.aklinda guzel isimler varsa soyle bir fikir olur

Kizlar azerbecandan bir tanidigim hamile sizin ordaki vitaminden kullanmis yesil kutu birde igne olmus simdi hamile,sizdeki vitaminler daha iyimis,

Axshaminiz xeyir qizlarnecesiz?nenirsiz?nevar neyox?
Her vaxtin xeyir canim. Coxdandi girmirem, indi baxdim ele gordum yazmisan. Nese maraqsiz olub, hec kim yoxdu(( sen necesen, nece gedir? Mende prolaktin yene yuksek cixdi dostinex icmeyime baxmayaraq, 15 gunden bir icirdim, yene heftede 2 defe icecem. Medemi mualice etdiririem, adetim bitdi bu gun. Menagon vururuam 1 gunnen bir, yumurtani yaxwi yetiwdirirmiw. Gorek bu ay ne olur.

Can yaxshi sen necesen?hamilelikdide gedir yavash yavasholur olur arada derman tesir elemir adamamedeve nolub?mence yumurtan zad yaxshi yetishir hecne elemesende hamile qala bilersen abortdan sonra adamin ici icalati tertemiz olur inshAllah yaxshi olar

Salam qızlar necesiz? Şelale canım tebrik eliyirem sağ salamat al qucağına qızıvı canım Dilek adını çox sevdim Melek de yaxşıdı.

Sinemciğim iyiyim canım geldim

Salam Judy haralardasan??sesin soragin yoxdu necesen?ne var ne yox??

Başımnan önce tatlı sonra kötü bir olay keçdi ona göre yox idim buralarda. Hamileydim sevincim uzun sürmedi ama. Uziye getdik inkişafdan qaldığını öyrendim. Abort oldum. Ona göre çıxıb biraz uzaqlaşmaq istedim buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…