- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.921
can Allah bawacan versin saq salamat dunyaya gelsin inwallah findiqinSalam qizlar necesiz???men normal.qizim olacagini oyrendim ama qorxudur meni iki gundur aciq pembe ve kahve rengi lekelenmem varr baska sukur yaxsiyiq.siz necesiz?, @Judy_K hara yoxa cxib?adet vaxtiydi ne xeber var goresen
Cox sagol can .tezlikle sizdende sad xebee gozleyrem.yo uzude elede bir sey gorunmedi sadece usagin yaninda bos sahemi dedi oz dillerinde bir sey dedi anlamadim.onanda ola biler.hekime 1 ci gun gosterecem kagiizi gorekdecan Allah bawacan versin saq salamat dunyaya gelsin inwallah findiqinhekim ne dedi? qorxmaq lazimdi? nedendi?
Caaan yeyərəm canınıHmmmm ama helede umid var kirmizilar gelmeden umitler bitmezzzz
bilmiremki quzum diirler yumurtlama gunu qripsizse qorunun die olmazmish menim yoldashimin nenesi 35 ilin ginekoloqudur ondan eshitmishem
oooooo Nushiiiiiyaxshi sen necesen????gel cixdaaa sensiz qrup cox sessiz
Əleyküm Salam, yaxşı olun. Şükür məndə də yaxşılıqdır. Hə ye bacı demə day qoçaqlaşmışam bu aralar gələ bilmirəmsalam nuwi wukur yaxwiliqdi sen necesen sesin gelsin
Xosh geldin❤Caaan yeyərəm canınıbir az işim var idi gələ bilmirdim.
O ne demekdirki?Cox sagol can .tezlikle sizdende sad xebee gozleyrem.yo uzude elede bir sey gorunmedi sadece usagin yaninda bos sahemi dedi oz dillerinde bir sey dedi anlamadim.onanda ola biler.hekime 1 ci gun gosterecem kagiizi gorekde
Mende anlamadi ama qanama ordan qaynaqlana biler dedidO ne demekdirki?
Bosh ver kafaya takma turkler demishkenMen
Mende anlamadi ama qanama ordan qaynaqlana biler dedid
Salam Leyla can necəsən, nə var nə yox . Uşaqlar necədir, yorulmurlar. Müalicəyə başlamısan ?Salam qizlar, necesiz?
Baslamisam quzum, cox pis soyuqlamisam sistem zad yaZib hekim, medem bagirsaqlarim soyuqlayib. Ayb im ayin 21 idi, gozleyirem, ovu testi elemisdim yene, test elemisem cox gec 2 ci xett cixdi ama hekim deyir tezdi hele hem de gec cixirsa yalandi.Salam Leyla can necəsən, nə var nə yox . Uşaqlar necədir, yorulmurlar. Müalicəyə başlamısan ?
Soyuqlar düşdü vəssalam xəstəliklər başladı yenə. Allah şəfa versin, tez sağal İn şə Allah. Hə o məsələ üçün də Allah səbəb salsın İn şə Allah, yaxşı olar hər şey. Uşaqların Allah elmlərini, savadlarını artırsın, ağıllı, savadlı balalar olsunlar İn şə Allah. Məndə də heç nə elə əvvəlki kimi. Təzə heç nə yoxdur, bu gün balaşkamın ad günüdür 5 yaşı tamam olur İn şə Allah.Baslamisam quzum, cox pis soyuqlamisam sistem zad yaZib hekim, medem bagirsaqlarim soyuqlayib. Ayb im ayin 21 idi, gozleyirem, ovu testi elemisdim yene, test elemisem cox gec 2 ci xett cixdi ama hekim deyir tezdi hele hem de gec cixirsa yalandi.
Uwaglar da Wukur yaxwidilar, dersler yorur elbette ki. Sende ne var ne yox?
Tebeik edirem quzum, uzun, saglam, xowbext omur sursun. Daim fexriniz olsun. Menim evezimnen op bi zahmetSoyuqlar düşdü vəssalam xəstəliklər başladı yenə. Allah şəfa versin, tez sağal İn şə Allah. Hə o məsələ üçün də Allah səbəb salsın İn şə Allah, yaxşı olar hər şey. Uşaqların Allah elmlərini, savadlarını artırsın, ağıllı, savadlı balalar olsunlar İn şə Allah. Məndə də heç nə elə əvvəlki kimi. Təzə heç nə yoxdur, bu gün balaşkamın ad günüdür 5 yaşı tamam olur İn şə Allah.
Sağ ol Leylam Allah razı olsunTebeik edirem quzum, uzun, saglam, xowbext omur sursun. Daim fexriniz olsun. Menim evezimnen op bi zahmet
selam canımm bizde aynı asıl sizlerde haber :) nasılsınız ne var ne yok nasıl gidiyor.. kaç haftalık olmuşsanız :)Salam qizlar necesiz?ne yaman sessizlikdi buralarda.
15 haftaligiz ve agrilar artdi haliyle bebek buyudugu icin.Siz ne yapiyorsunuz calismalar gidiyormu? :) kizlarda yok ortadaselam canımm bizde aynı asıl sizlerde haber :) nasılsınız ne var ne yok nasıl gidiyor.. kaç haftalık olmuşsanız :)
15 haftaligiz ve agrilar artdi haliyle bebek buyudugu icin.Siz ne yapiyorsunuz calismalar gidiyormu? :) kizlarda yok ortada
Evet kizmaşallah büyüdün epey evet ağrılar olur da dikkat et sen yine.. cinsiyeti belli olmuştur heralde:)
çalışmalar gidemiyor adet oldum ... bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?