Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salam qizlar necesiz???men normal.qizim olacagini oyrendim ama qorxudur meni iki gundur aciq pembe ve kahve rengi lekelenmem varr baska sukur yaxsiyiq.siz necesiz?, @Judy_K hara yoxa cxib?adet vaxtiydi ne xeber var goresen
can Allah bawacan versin saq salamat dunyaya gelsin inwallah findiqin hekim ne dedi? qorxmaq lazimdi? nedendi?

can Allah bawacan versin saq salamat dunyaya gelsin inwallah findiqin hekim ne dedi? qorxmaq lazimdi? nedendi?
Cox sagol can .tezlikle sizdende sad xebee gozleyrem.yo uzude elede bir sey gorunmedi sadece usagin yaninda bos sahemi dedi oz dillerinde bir sey dedi anlamadim.onanda ola biler.hekime 1 ci gun gosterecem kagiizi gorekde

Caaan yeyərəm canını bir az işim var idi gələ bilmirdim.

Salam Leyla can necəsən, nə var nə yox . Uşaqlar necədir, yorulmurlar. Müalicəyə başlamısan ?
Baslamisam quzum, cox pis soyuqlamisam sistem zad yaZib hekim, medem bagirsaqlarim soyuqlayib. Ayb im ayin 21 idi, gozleyirem, ovu testi elemisdim yene, test elemisem cox gec 2 ci xett cixdi ama hekim deyir tezdi hele hem de gec cixirsa yalandi.
Uwaglar da Wukur yaxwidilar, dersler yorur elbette ki. Sende ne var ne yox?

Soyuqlar düşdü vəssalam xəstəliklər başladı yenə. Allah şəfa versin, tez sağal İn şə Allah. Hə o məsələ üçün də Allah səbəb salsın İn şə Allah, yaxşı olar hər şey. Uşaqların Allah elmlərini, savadlarını artırsın, ağıllı, savadlı balalar olsunlar İn şə Allah. Məndə də heç nə elə əvvəlki kimi. Təzə heç nə yoxdur, bu gün balaşkamın ad günüdür 5 yaşı tamam olur İn şə Allah.

Tebeik edirem quzum, uzun, saglam, xowbext omur sursun. Daim fexriniz olsun. Menim evezimnen op bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…