Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bunlar hansi ara bere oldu?nece heftelik olanda inksaftan qaldi???Ne deyim uzulme cox gormsem birinci telef olub tezlikle hamile qalan.Bu bele yaxsidir ki hec olmasa hamile qala bilmsen bir defe veren rebbim nsallah bir defede verecek.Bax Hamis qalan kimi gizletme haa senin ucunde dua edrem paylas bizle

Caaan Allah komeyin olsunqismet deyilmish ama pis olma bilki adam abortdan sonra istediyi vaxt hamile qalir qorunmagi buraxdigin ay hamilesennece heftelikden inkishafdan qaldi?yazmag istemesen basha dusherem

Caaan Allah komeyin olsunqismet deyilmish ama pis olma bilki adam abortdan sonra istediyi vaxt hamile qalir qorunmagi buraxdigin ay hamilesennece heftelikden inkishafdan qaldi?yazmag istemesen basha dusherem

Yoo nöş yazmaq istemiyim. Gizlemeyimin de səbəbi var idi heç Ayten bilmirdi abortdan sonra danışmışam ona da. Heç kime dememişdim. Çünki hamile olduğumu 4hefteliyinde öyrendim analiz zad verdim progesteronum aşağıdı dedi hekim düşük tehlükesi var dedi düfaston yazdı ki 1ay iç sonra gel uzi edek. 4hefteliyimde meni salmadı uziye ki balacadı hele onsuzda. Mende 8ci heftede hevesnen getdim ki indi uşağı da görecem ürey döyüntüsünü de eşidecem. Gördüm orda sadece balaca kese var. Hekim dedi uşaq yoxdu 5ci heftede inşafdan qalıb. Neçe dene uzi elediy hem altdan hem üsten hamısı eyni sözü dedi. Progesteronum da 2qat düşüb qalxmaqdansa. Men yenede aldırmırdım gözdiyirdim. Ele bolnitcada olanda qanaxmam başdadı girdim aborta. Bax bele.

Sevincli bir durum olsaydı haykırardım burda özvüz bilirsiz sizi çox qınadım ki hamilelik haberi öyle verilmez falan. Yani keşke sorun olmasaydı gizlemezdim.
Sancılı bir süreç idi uzanırdım bütün günü. Biraz iş gören kimi lekelenmem olurdu. Ama ürey bulanmam qaytarmam heç olmadı.
Neyse işte qızlar qismet. İnşaALLAH tez zamanda yene ard arda hamilelik xeberleri geler burdan :)

Ay pardon kiz sevindim ha geldiyne buralar sessizlesmsdi yene sen olanda yazrdin bizde yazirdiq falan filam girrem gorrem yazan yoxdu

Çok da sevinme burdan uzaqlaşmaq mene çox iyi geldi abortdan sonra toparlanmağıma kömey oldu yoxsa psixologiyam çox pozulmuşdu. Arada girib sizlerin durumuynan maraqlanıb çıxacam kalıcı deyilim yani :)

canım tekrar geçmiş olsun... yine yeni yeniden yapak bizz bundan sonra heb barabar hamile kalak

Çok da sevinme burdan uzaqlaşmaq mene çox iyi geldi abortdan sonra toparlanmağıma kömey oldu yoxsa psixologiyam çox pozulmuşdu. Arada girib sizlerin durumuynan maraqlanıb çıxacam kalıcı deyilim yani :)
He eybi yoxdu esas yaxsi hiss et ozunu.Ama hamis olan kimi gel paylas bizle merak ederim.İnsallah qisa zamanda gozleyrem gozek xeberleri

İnşaAllah canım. Mene bax senin bu vajinal sigilin keçdi getdi? Neynedin getdin hekime?
Oy onlardan danisma heç psixoji hem madddi hem menevibitirb meni.Sirf onun ucun bakiya getdim gua yandirdilar ama nece var eledi tokulmedi mene qalan o uc gun cekdiyim agri oldu indide neve var eledi gah agryr gah dayanir.bilmrem nece olacaq

Oy onlardan danisma heç psixoji hem madddi hem menevibitirb meni.Sirf onun ucun bakiya getdim gua yandirdilar ama nece var eledi tokulmedi mene qalan o uc gun cekdiyim agri oldu indide neve var eledi gah agryr gah dayanir.bilmrem nece olacaq

Caaan. İnşaALLAH balacaya bir tesiri olmaz. Allah kömey olsun mecbur dözmelisen. İnşaALLAH doğarsan sağ salamat onnan sora düz emelli müalice götürersen

Eynen menim kimi olmusane qismet mene her zaman bu soz deyildiki ayten sagligli deyilmishki qalmiyib indide men sene direm yaxshi olar inshAllah❤4 heftesinde baxsaydida hecne olmuyacagdi hec tekce kise 5 hefteden sonra gelir 4 heftede sadece sene dierdiki yumurtan catliyib sari cismin var..indi nece olduguvu bilmirem ama fikir zad eliyirsense tez tez ozuve deynenki qismet deyilmish vaxti deyilmish ne qeder tez sagalsan kafana takmasan o qeder tez hamile qalarsan ozde balaca olub tez sagalacagsan ama abortdan sonra prolaktin qalxir bidene onu yoxlatdirarsan vse hamile qalmag 2x2 qeder asan bir proses olacag artig sencun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…