- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.901
Pfffffffkızz deli ayy ovulasyon dememişem kuzumm kusura bakma alevlendirdim seni :))
Kuzum adetden bashliyosun olcmeye hergun ayni vakitte bi elektron cizgiyle yapsan iyi olur bi tek ovulyasiyon gunu dibe vurub yarini aniden kalkish yapiyo hah isjte o dushtuyu gun ilishkide olmak lazim vee eyer tutmushsa yukseklerde gidiyo gidiyo misal 36.4-36.5-36.6 ve birgun galiba tutundugu gun iniyo ashagiya ama elektron tablodu gozle goruluyo cok yok cok az fark misal en son 36.6da kalmishdi birgun 36.5 oluyo ve yine yukseklerde devam ediyo eyersem hamileysen gidecek ama yok tutunmamishsa adet olacagin gun bi dushush yapiyoki misal 35.8e aniden ogunde adet goruyon karishil bisjey ancak tablo yapsan ne demek istediyimi anlayacaksin bide rakamlar standart olmuyo senin vucut sicakligin benimkiyle ayni degilkızz deli ayy ovulasyon dememişem kuzumm kusura bakma alevlendirdim seni :))
Atesh olcmeye kalkishsan bana at cok iyi anlarim:)))))ama kafani yorma derim tek bishey hergun ilishkide olmak lazim die die dilimde tuy bitdisensin pisssssoku o vakit yazılanları hıh
yoh biz onu yapamıyoruz haftada bire denk gelir ancaAtesh olcmeye kalkishsan bana at cok iyi anlarim:)))))ama kafani yorma derim tek bishey hergun ilishkide olmak lazim die die dilimde tuy bitdiher kese ait bu hickimse istisna degildir hergun ilishki durumu
Bizdede shimdi oyle ama cocuk istiyen bir cift kendini biraz zorlamali ihtirassiz isteksiz degil tabikide zevkle yapmali ve dushunmeliko bebek istiyorsak hergun olmali tabii 30 gun degilyoh biz onu yapamıyoruz haftada bire denk gelir anca
anladım sen şansı artırmak için diyirsen.. .. o günler daha sık olabiliyor bazan bakalım 2 3 ten de tutacak mıBizdede shimdi oyle ama cocuk istiyen bir cift kendini biraz zorlamali ihtirassiz isteksiz degil tabikide zevkle yapmali ve dushunmeliko bebek istiyorsak hergun olmali tabii 30 gun degil10-20 ci gunler arasi olsaniz yeter arada 1 gunde ara vere bilirsiniz
hamileliyi oyrenennen sora da olchmuwdun? onda neche idi? hamile olmusansa niye 36 olubki chox awaqi deyil? yox bugun yoldawima deyecem gelende test alsin birin axwam edecem zeif chixsa birinde seher edecem. chixmasa da ki demeli yoxdu chunku olsa seher idrari olmasa da uje chixar chunku vaxtmnan kechbMende 3 gun qalmish 36 ti cixmishdi mene bax test elemedun?
Inshallahanladım sen şansı artırmak için diyirsen.. .. o günler daha sık olabiliyor bazan bakalım 2 3 ten de tutacak mı
He bayag cano9 a basha saldim yukseklerde gede gede 1 ce gun cuzi ferqnen ashagi olur hemin gun tutunma gunudu nedi hamida yuksek gedie gedir 1 ce gun ashagi olub sora tezeden yukseklerde davam edir hetta men ele bilmishdim xestelenecem die ashagidi xestelenmeyi gozduyurdumhamileliyi oyrenennen sora da olchmuwdun? onda neche idi? hamile olmusansa niye 36 olubki chox awaqi deyil? yox bugun yoldawima deyecem gelende test alsin birin axwam edecem zeif chixsa birinde seher edecem. chixmasa da ki demeli yoxdu chunku olsa seher idrari olmasa da uje chixar chunku vaxtmnan kechb
Allah wefa versn. mence elemez. ama guclu soyuqlamsansa deye bilmerem. stres yapma yaxwi olar inwallahOff qizlar 2 gundu bogazim agriyirdi sprey edirdim, indi cox pisem qulagim bogazim burnum ((( qizdirmam da qalxib derman icdim mecbur, tesir elemez ki ovulyasiyama falan??
Hmmmm ama helede umid var kirmizilar gelmeden umitler bitmezzzzyoxladm testi. kocaman bir neqativoturub kirmizilari bekleyelim
bilmiremki quzum diirler yumurtlama gunu qripsizse qorunun die olmazmish menim yoldashimin nenesi 35 ilin ginekoloqudur ondan eshitmishemOff qizlar 2 gundu bogazim agriyirdi sprey edirdim, indi cox pisem qulagim bogazim burnum ((( qizdirmam da qalxib derman icdim mecbur, tesir elemez ki ovulyasiyama falan??
oooooo NushiiiiiSalam qızlar, necəsiniz, nə var nə yox.
bu sabah da kirmizilari qarwiladiqHmmmm ama helede umid var kirmizilar gelmeden umitler bitmezzzz
bilmiremki quzum diirler yumurtlama gunu qripsizse qorunun die olmazmish menim yoldashimin nenesi 35 ilin ginekoloqudur ondan eshitmishem
oooooo Nushiiiiiyaxshi sen necesen????gel cixdaaa sensiz qrup cox sessiz
salam nuwi wukur yaxwiliqdi sen necesen sesin gelsinSalam qızlar, necəsiniz, nə var nə yox.
Hecne olmaz Allahdan xeyirlisibu sabah da kirmizilari qarwiladiq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?