- Konu Sahibi minik_prince
- #6.281
Qizlarrrrrnecesiz?nenirsiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm şəlaləni də, şır şırı da pek severim çok severim : )Yaxsi deyimde onda selale gozel menzere,Şır şır
Sən də mənim kimi başın sıxışanda qaçırsan yoldaşının üstünə : ) mən də eləyəm : ) boranı soruşdum nədir heç kim demədi : ) mən də yoldaşımdan soruşdum, məgər balqabaq imiş boranı burda : ) nə gözəldir dil bilməyi, fərqli dillər bilməyi çox xoşlayıram. Canım ola bilər ki, farsca düzdür cavab, amma nüşabə eşidmişəm mən onlardan. Sual topunu deyirəm, Judy_K mənə vermişdi novbəni, mən də sənə : ) yani sən bizə sual verəcəksən : )Men yazidgim variant duz deil? Yoldawimnan soruwdum, fars dilini bilir ele dedi mene)) ne topu? Oxumamiwam yazilari nese qacirmiwam deyesen)
Heç nə bir təzə xəbər yoxdur hələ : )Sagol can nenirsiz ?grupda ne teze xeber eter?
İn şə Allah, mənə də de paylaşmaq gözəldir : ) əllərini çox yorma hamişsin sən kıyamam, arada bir yaz resept. Kocişin qəşəng qəlyanaltılar bilər sənin öyrənmək istərdim açığı : ) mən göynən gedən deyiləm e. Öyrənməyi xoşlayaram, istər özümdən balaca, istər böyük fərq etməz faydalı bir şeyləri öyrənmək istərəm.Heee mende coxdu bu reseptlerden sadece indi ede bilmirem duzelim bashdiyacam etmeye
Uzanmışam buranı oxuyuram sən necəsən, bebişin necədir. Necə keçir hamişlikQizlarrrrrnecesiz?nenirsiz?
yoldawimin bibisi getmiwdi ora bir muddetde orda qalmiwdilar sora bize geldi qaldi martda. o demiwdi menede qeribe gelmiwdiHardan bildin ? Getmisən İrana ? Bunu bilməyin tək yolu var ya ora getmisən, ya da ordan tanışınız var : ) mən özüm də heç bilmirdim : ) qarip bir şekilde öğrendim : )
Hə deyirəm də bilə bilməzdin : ) mən özüm də bilmirdim, öyrəndiyimdə çox şaşırmışdımyoldawimin bibisi getmiwdi ora bir muddetde orda qalmiwdilar sora bize geldi qaldi martda. o demiwdi menede qeribe gelmiwdi
Sabahiniz xeyr qizlar
Salam can seherler olur seher saat 10 da baslayr 1 e kimi saatladi mende diuesen. sen necesen?adet ne zaman bitdiSabahın xeyir necesen? Ürey bulanman falan var??
Salam necesen?bebisin nece heftelikdi?ozunde ne deyisiklikler var?men hamilelik teqvimi yuklemsem tele orda her gun yazir nece gun getdi nece gun qaldiSabahiniz xeyir gozeller. Necesiz? Sual tapa bilmedim men)) men de topu atiram kim istese tutsun))
Mende de tam 4 eded o proqramdan var, ona gire 7 hefteni kecirem ama kecen defe uzi 6 demiwdi. Urekbulanmam hec dayanmir, her gun qusuram 1-2 defe, esasen geceler. Yemeyimi de yatagimda yeyirem, 24 u hekimim (uzi hekimi) iwe cixacaq onu gozleyirem. Oz hekimim bileceridedi oranin uzisi xowuma gelmedi. Amma mualice falan o edir, buna uziye gore gedecem ve eger hekimi beyensem emeliyyati da buna etdirecem.Salam necesen?bebisin nece heftelikdi?ozunde ne deyisiklikler var?men hamilelik teqvimi yuklemsem tele orda her gun yazir nece gun getdi nece gun qaldi
He ola bilir mendede 7 hefte 4 gun idi ama 6 hefte dedi. sende tarixi cekde one mende geldim tarixi bir hefte necr gun onece cekdim adet tarixini indi uje 6 hefteden basladida her gun yazir day fikirlesmrem gorum nece gunlukdi.he insallah sag salamat yaxsi xeberler olarMende de tam 4 eded o proqramdan var, ona gire 7 hefteni kecirem ama kecen defe uzi 6 demiwdi. Urekbulanmam hec dayanmir, her gun qusuram 1-2 defe, esasen geceler. Yemeyimi de yatagimda yeyirem, 24 u hekimim (uzi hekimi) iwe cixacaq onu gozleyirem. Oz hekimim bileceridedi oranin uzisi xowuma gelmedi. Amma mualice falan o edir, buna uziye gore gedecem ve eger hekimi beyensem emeliyyati da buna etdirecem.
Insallah quzum, sen de sag salamat al qucagina bebiwini. Oxumuwam cox hefteleri, biri var hetta videosuynan falan bawa salir hekim ozu. En xowuma gelen happy mom proqramidi ger gun guya ki uwag sene mesajlar yazir cox maraqlidi.He ola bilir mendede 7 hefte 4 gun idi ama 6 hefte dedi. sende tarixi cekde one mende geldim tarixi bir hefte necr gun onece cekdim adet tarixini indi uje 6 hefteden basladida her gun yazir day fikirlesmrem gorum nece gunlukdi.he insallah sag salamat yaxsi xeberler olar
Salam can seherler olur seher saat 10 da baslayr 1 e kimi saatladi mende diuesen. sen necesen?adet ne zaman bitdi
Bu ay six calisma edin
Zaman nece ucub gedire men ele bilirem yeni bitib.calisma yaptinizmi?Sabah adet günümdü aşırı derece belim ve qasığım ağrıyır
Can yazaram yadima dushdukce:)))))yox quzum kocishimin bildiklerini evde hazirlamag olmur olure nece olur bele basha salim misalcun diyim reseptlerine daxil olan edvalardan biri 80 manatdirsa ondan 1 x.q istifade edirsen vse elede qalir bashqa sheylere istifade etmirsen qalir ele elede yani xerci cox ama yenede istesez bele yazaram elemek istiyeniviz olar birden❤❤❤İn şə Allah, mənə də de paylaşmaq gözəldir : ) əllərini çox yorma hamişsin sən kıyamam, arada bir yaz resept. Kocişin qəşəng qəlyanaltılar bilər sənin öyrənmək istərdim açığı : ) mən göynən gedən deyiləm e. Öyrənməyi xoşlayaram, istər özümdən balaca, istər böyük fərq etməz faydalı bir şeyləri öyrənmək istərəm.
Yaxshidi Shukur 2-3 gundur gergindir nese duzelmishdik yene bashlamishigUzanmışam buranı oxuyuram sən necəsən, bebişin necədir. Necə keçir hamişlik