- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.301
Yox quzum bizim evdə dədə baba qaydası duz, istiotdan başqa ədva işlənməz, xoşlamarıq yani. Bir də toyuq yeməklərinə sarı kök vəssalam, nəsə başqa ədvalar bizə görə deyil. Sən elə o günkü kimi dədə baba ədvalarından qatılan şeylərdən de : )Can yazaram yadima dushdukce:)))))yox quzum kocishimin bildiklerini evde hazirlamag olmur olure nece olur bele basha salim misalcun diyim reseptlerine daxil olan edvalardan biri 80 manatdirsa ondan 1 x.q istifade edirsen vse elede qalir bashqa sheylere istifade etmirsen qalir ele elede yani xerci cox ama yenede istesez bele yazaram elemek istiyeniviz olar birden❤❤❤
İn şə Allah sizlərdə tez keçər, məndə 9 ay sürmüşdü vAllahYaxshidi Shukur 2-3 gundur gergindir nese duzelmishdik yene bashlamishig
Okey yadima dushsun dierem:)))))Yox quzum bizim evdə dədə baba qaydası duz, istiotdan başqa ədva işlənməz, xoşlamarıq yani. Bir də toyuq yeməklərinə sarı kök vəssalam, nəsə başqa ədvalar bizə görə deyil. Sən elə o günkü kimi dədə baba ədvalarından qatılan şeylərdən de : )
daha catdimda 9 ayaİn şə Allah sizlərdə tez keçər, məndə 9 ay sürmüşdü vAllah
Selam canim .. muhtemelen sokecektir iki gun ayni seyi yasadim bugun söktü. Test var miydi elinde bi denesen..Merhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı
Elimde test yokSelam canim .. muhtemelen sokecektir iki gun ayni seyi yasadim bugun söktü. Test var miydi elinde bi denesen..
Ya yaniltabiliyor testler tabi ki.Elimde test yok
Yarın yapsam doğru çıkar mı ki
Evet yaaYa yaniltabiliyor testler tabi ki.
Stres yaptiysan geciktiriyor olabilirsin bi serbest birak kendini canim. Gelirse gelsin.. olmadi obur aya:)
Aynen bomba gibiydim 1 haftadir bugun gozumun onu acildi yeminle.. :)Evet yaa
Regl oluyosam da olayım
Gerildim :))
Sökülünce rahatlıyor insan
Sizin çocuğunuz var mıAynen bomba gibiydim 1 haftadir bugun gozumun onu acildi yeminle.. :)
Var benim 1 kizim var 9 yasinda ablasi.. sen de var mi? Ilk mi olacak?Sizin çocuğunuz var mı
Ooo allah bağışlasınVar benim 1 kizim var 9 yasinda ablasi.. sen de var mi? Ilk mi olacak?
Rabbim hayirlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsin canim.Ooo allah bağışlasın
Yok benim :))
AminRabbim hayirlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsin canim.
Peki hic mi gebe kalmadin?
Ne kadarlik evlisin kac yasindasin?Amin
Kalamadım :))
32 yimNe kadarlik evlisin kac yasindasin?
Anladim artik istiyorum diyorsunn.. ama simdi zayiflama olayin var senin dimi onceligin ne kadar var hedefe canim?32 yim
İki sene dolucam bi ay falan sora
2-3 kilocukAnladim artik istiyorum diyorsunn.. ama simdi zayiflama olayin var senin dimi onceligin ne kadar var hedefe canim?
Selam canım, hoş geldin. O kadar da diyil vereceğin kilo, hayırlısıyla mezun olursun. Allah tez zamanda seni isteğine kavuşturur İn şe Allah, Amin. Burdakı her kesin de senin de yüzün güler İn şe Allah tez zamanda.2-3 kilocuk
Kaçamak yapmasam bi haftalık işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?