• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qaynanam da yaxşı bişirir. Men keçen defe bişirdim super çıxdı. Altını sondurmuwdum pecin ama tok peci gec sonur o yadımdan cıxıb sondürsem de istiliyi sonmuyub damarı qaçıb dovğanın ((
Damarı qaçıb, yəni çürüyüb demək istədin hər halda. Olsun gələn dəfə əla çıxar, mən özüm də bəzi yeməkləri bir neçə dəfədən sonra tam tutuzdura bilmişəm : )

Qızlar adlarınızın mənası nədir ? yazın görək bu da özümüzə aid sual olsun bu günlük. Sabah top kimdə ?Mənim adımın mənası ağıllı, gözəl qadın. Su, içməli su, həyat suyu, içənə ölümsüzlük verəcəyinə inanılan su : ) fars kökənli bir addır :KK66: yazın görək sizin adların mənası nədir :KK66:

Qızlar adlarınızın mənası nədir ? yazın görək bu da özümüzə aid sual olsun bu günlük. Sabah top kimdə ?Mənim adımın mənası ağıllı, gözəl qadın. Su, içməli su, həyat suyu, içənə ölümsüzlük verəcəyinə inanılan su : ) fars kökənli bir addır :KK66: yazın görək sizin adların mənası nədir :KK66:

Heeee sudusa onda Şemsin dediyi soka Nüşabe demeleri düzdü he?) topu kime atsan ondadı

_20180818_195500.jpg

Caaannn((( men de yaxşı bişirirem canısı yaparım inşallah bi gün senin için. Hee dovğa qaçanda pis olur şükür hele qaçırtmamışam :)
Yaxşı ki qaynanam dedi ki menim gunahımdı sene yadımdan çıxdı deyim ki tok peçi gec sönür. Ne qeder fikirleşennen sora tapdıq ee onuda ki niye qaçıb damarı. Ozu tapdı. O goyerti diri olanda yiyir cox beyenmişdi. Hele altını sondurmemiş.sora sondurmuwem goturmemiwem qazanı vaxtı keçib. Ama bir yiyildi ki damarı qaçmağınnan hec kimin xeberi olmadı. Özüm de lop lop yedim. :kk77:

Back