- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.261
Damarı qaçıb, yəni çürüyüb demək istədin hər halda. Olsun gələn dəfə əla çıxar, mən özüm də bəzi yeməkləri bir neçə dəfədən sonra tam tutuzdura bilmişəm : )Qaynanam da yaxşı bişirir. Men keçen defe bişirdim super çıxdı. Altını sondurmuwdum pecin ama tok peci gec sonur o yadımdan cıxıb sondürsem de istiliyi sonmuyub damarı qaçıb dovğanın ((
Boranı bizdə təzə lobyadan bişiririk yemək ona deyirik, burda deyəsən başqa bir şeydir, nədir bilmirəm ona görə soruşdum.Boranı nedi derken canım? Anlamadım. Boranı ele boranıdı da.
İşte sizin bazı şeyleri sevmediğiniz gibi biz de onu sevmiyoz : ) damak tadı işte farklı : )Holland pendiri sevilmez mi yaa
Qızlar adlarınızın mənası nədir ? yazın görək bu da özümüzə aid sual olsun bu günlük. Sabah top kimdə ?Mənim adımın mənası ağıllı, gözəl qadın. Su, içməli su, həyat suyu, içənə ölümsüzlük verəcəyinə inanılan su : ) fars kökənli bir addıryazın görək sizin adların mənası nədir
Menim adimun menasi bellidi
Aha düzdür : ) topu atıramHeeee sudusa onda Şemsin dediyi soka Nüşabe demeleri düzdü he?) topu kime atsan ondadı
Həqiqətən e görəsən nədir Şəlalənin adının mənası : )Ne ki acabaaa çok merak ediyorum
Yaxşı ki qaynanam dedi ki menim gunahımdı sene yadımdan çıxdı deyim ki tok peçi gec sönür. Ne qeder fikirleşennen sora tapdıq ee onuda ki niye qaçıb damarı. Ozu tapdı. O goyerti diri olanda yiyir cox beyenmişdi. Hele altını sondurmemiş.sora sondurmuwem goturmemiwem qazanı vaxtı keçib. Ama bir yiyildi ki damarı qaçmağınnan hec kimin xeberi olmadı. Özüm de lop lop yedim.Caaannn((( men de yaxşı bişirirem canısı yaparım inşallah bi gün senin için. Hee dovğa qaçanda pis olur şükür hele qaçırtmamışam :)
Yaxsi deyimde onda selale gozel menzere,Şır şırHəqiqətən e görəsən nədir Şəlalənin adının mənası : )HerSey_Guzel_Olucak profili də çox çətindir çözmək olmur : )
Men yazidgim variant duz deil? Yoldawimnan soruwdum, fars dilini bilir ele dedi mene)) ne topu? Oxumamiwam yazilari nese qacirmiwam deyesen)Aha düzdür : ) topu atıramLeylaJ Leylaya : )
Sagol can nenirsiz ?grupda ne teze xeber eter?Çox sağ ol, yaxşıyam sən necəsən ay bayram paxlavası : )
Heee mende coxdu bu reseptlerden sadece indi ede bilmirem duzelim bashdiyacam etmeyeBuna bənzər bir resept mənim də var dadlı olur həqiqətən
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?