Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyyy mende holland pendirinden qaciram birden mimoza salatinin ustune tokurler qonaqliqlarda ustun temizleyib yeyrem.xoslamasamda yeyreme sadece olaraq umumiyyetlr yrmek yemekten zehlem gedr elimde elac olsa yemerem
Orası elədir e hamının zəhləsi gedir, amma hamı da yeyir : ) yemək üçün yox, yaşamaq üçün yeyirik : )

Mənə elə gəlir əvvəllər qanmırdı, indi getdikcə başa düşür ona görə qorxur. Qorxunc heyvanlara ci səpə deyir : ) əvvəl gedirdi özü kişin edirdi qaranlıqda indi deyəndə deyir orda ci səpə var : )

Hee indi onun o yaşlarıdı. Bu yaşlarda qaynımın uşaqları da eledi. Böyüyün 5yaşı var o birisinin 4. Balaca qorxmur böyük qorxur. Oda diyir orda monstr var :) balaca da yeqin 5yaşı olanda ele olacey :)

Əgər Həvva anamız şeytana uymasaydı indi biz belə hər önümüzə gələni yeməyəcəkdik. Konteyl nədir ? Aşağıdan yazdığını mən də sevmirəm, hələ üstəlik tapmayanda gözüm elə axtarır: (
konteyl yox kokteyl deyeceydim herf sehvi olub. kopuklu olur deye. kopuklu olan hechneyi xowlamiram:KK12:

evde hazirlananda kopuyu yiqilir ustune. sok chekendede kopuyu qalanda ustunde iche bilmirem ureyim bulanir nese

Gloria Jeansde bidene bomba kokteyl düzeldirlerki. Köpüyü möpüyü de olmur yani çox lezetdidi. Evde mende hazırlananı voobşe içmirem

Gəl bizə : ) mən yaxşı dovğa bişirirəm : ) düzdür əlimdə problem olduğu üçün göyərtini səliqəli doğraya bilmirəm indi, amma dadına söz ola bilməz :KK66:
Qaynanam da yaxşı bişirir. Men keçen defe bişirdim super çıxdı. Altını sondurmuwdum pecin ama tok peci gec sonur o yadımdan cıxıb sondürsem de istiliyi sonmuyub damarı qaçıb dovğanın ((

Qaynanam da yaxşı bişirir. Men keçen defe bişirdim super çıxdı. Altını sondurmuwdum pecin ama tok peci gec sonur o yadımdan cıxıb sondürsem de istiliyi sonmuyub damarı qaçıb dovğanın ((

Caaannn((( men de yaxşı bişirirem canısı yaparım inşallah bi gün senin için. Hee dovğa qaçanda pis olur şükür hele qaçırtmamışam :)

Back