- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.881
Yo vpi dayam bir dene aradada buraÇox istifade edirsen ona göre tez qurtarır
geçen ay Bakü deydim, çok yahsi şeher valla, old city ve targavu yu çok sevdim :))
yokk kızz bir ara burda nüfus sitesi, atalarımızı gösterdiydi ya 8 göbekten iki taraftan Ankaralıyımm kuzummEvet. Kız sen git kökünü araştır vardır bi yerlerde azeri birileri :)
yokk kızz bir ara burda nüfüs sitesi, atalarımızı gösterdiydi ya 8 göbekten iki taraftan Ankaralıyımm kuzumm
MashAllahMen 169am. Ona göre geyinmedim kablok)
Yoo men bizim aramızda yenisen o menada dedim))2 3 ildir sayta girirem ancaq aktiv deyilem arada bir boş vaxtlarımda girirem
Mende can❤Lap yaxşı, türkler demişken memnun oldum Ayten :)
yo teze di telBatareykasının bəlkə dəyişmə vaxtı çatıb
O ne ki ?Şaka kız biliyorum dediydin :) bizde yok o nüfüs şeysi olsa bende yapardım çok merak ediyorum
Sende❤Hə ye quzum, cansın
Hə ye quzum köp verən şeydir, mən də eləyəm yeyən kimi vəssalam
Xos gelmissin ) targovu neki daha guzel yerlerde var .geçen ay Bakü deydim, çok yahsi şeher valla, old city ve targavu yu çok sevdim :))
O ne ki ?
7 bel gobeyidi nedi ondanO ne ki ?
Türklerde nese bele birşey var şexsiyetin seriya nömresiynen 7neslin çıxır bilirsen kimin neslinnensen. Burda bir qız var idi mehşur şairin neslinnen çıxmışdı adını unutdum
Doğrudan, çox meraak etdim yaaa7 bel gobeyidi nedi ondanyeni 7 nesil evvelinden arashdirir harali oldugunu
yanlış yazmışım kuzum nüfusŞaka kız biliyorum dediydin :) bizde yok o nüfüs şeysi olsa bende yapardım çok merak ediyorum
Bu gecə yuxumda bütün zəhərli həşəratlarla boğuşmuşamxeyr olsun, çox qorxmuşam
Mence vajinal, her seyi gorsun, yene de hekimin gor ne meslehet gorecek? Hansi klinikaya gedirsen? Ayetel kursi oxu.Vajinal ultrasona girim canım sence?
hayır olsun kuzum.. inşallah.Bu gecə yuxumda bütün zəhərli həşəratlarla boğuşmuşamxeyr olsun, çox qorxmuşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?