- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.901
Ozelde cvb tez cxr quzu men verende 1saat yarima aldim cvbiEvet. Kız sen git kökünü araştır vardır bi yerlerde azeri birileri :)
yanlış yazmışım kuzum nüfusolacaktı..
ama ne gündü be ya.. kitlendi giremedikk ne merak etmiştikk nerelere dayanıyor ne görecez falan diye.. :))
sen daha gidemedin mi gelemedi mi goncanBi 10-15 sene sonra da bize gelir. :/ belki de hiç gelmez :) gelse karışır ortalık
Ozelde cvb tez cxr quzu men verende 1saat yarima aldim cvbi
Ederim bitanemSevindimmm)) hadi inşaALLAH
MirAy92 Ablişkomm inşaALLAH xeber verecem canım. Dua et benim için taammı)
Hekimim yoxdu hele can. Yani var idi artıq getmirem onun yanına deyişecem hekimimi. Yani vajinal ultrasonda görsener he varsa?Mence vajinal, her seyi gorsun, yene de hekimin gor ne meslehet gorecek? Hansi klinikaya gedirsen? Ayetel kursi oxu.
Mən baxmıram e, birən pis yozumu olar deyə baxmaramBaxda can yozumuna. Men hemişe baxıram
sen daha gidemedin mi gelemedi mi goncan
Aminhayır olsun kuzum.. inşallah.
Ederim bitanemLeyla demiş Ayetel-kürsini oxu.
Mən baxmıram e, birən pis yozumu olar deyə baxmaram
Qizlar bu menim iki gun evveı eledoyim testdi quruyub bu haldadi.ikinci xett diyesen cizigin yeridir he?hamilelik olmaz Eki Görüntüle 2171523
Elə ona görə çəkinirəm baxmağa, bir də məndə yuxular da düz çıxır ona görə istəmirəm baxımMen pise de yaxşıya da baxıram. Hamısı da çıxır. :/
Görey sen ne vaxt terpenib hekime gedessen? Nenem demiş çox gönüqalınsan ee))Qizlar bu menim iki gun evveı eledoyim testdi quruyub bu haldadi.ikinci xett diyesen cizigin yeridir he?hamilelik olmaz Eki Görüntüle 2171523
He men ana terefden bilirem iranlidirlar ama ata terefi bilmirem hardan dushubler oraDoğrudan, çox meraak etdim yaaa
Delisen emelli bashdi xett var burda mendede qurumushdu ama shekile dushmurdu sen tezeden ele vaxtin kecdi???Qizlar bu menim iki gun evveı eledoyim testdi quruyub bu haldadi.ikinci xett diyesen cizigin yeridir he?hamilelik olmaz Eki Görüntüle 2171523
hə 20 00 a yazmışdı iynəni. biz 22:30da vurdurduq. 06:30 da da o məsələ oldu))))Saat 20:00a yazmamışdı size? Saat 4de şeyapmışsınız?
Vaxtlı vaxtında eliyin ee gerey 20:00da vurduraydız. Ama inşAllah tutarhə 20 00 a yazmışdı iynəni. biz 22:30da vurdurduq. 06:30 da da o məsələ oldu))))yatıb qalmışdıq deyə gecikdi. inşAllah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?