- 22 Şubat 2016
- 2.224
- 2.148
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.861
Yoxlamışam idrar testlerinde çıxmır heçne
özelde 1 saate çıkması lazım ya .. Neyse geç olsun güç olmasın kuzum.. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum.Bilmiyorum 3-4saate çıkar sanırım. Yok özelde vericem inşaALLAH. Evet kan vercem. Duruma bakcam belki ultrasona da girerim
varsa kanda çıkar mı diyorsun canım?Her qadının hamile qalma vaxtı olurda , sende de 30 günden bir olursa ve axırıncı defe 19 iyunda olmusansa İyulun 3-10u arasına düşür senin hamile qala bilme şansın qalan günlere düşmür, çünki aybaşı müddetinin düz ortasında qadın yumurtlayır yeniki aybaşıdan texminen 2 hefte sonraya denk gelir, bugün ayın 23dü, hele gec deyil belke testde tezedi deye neqativ çıxır, indi qan analizi de vereceksense bugün görek bunda nece çıxacaq cvblar
Hep bebişin suçu : )
varsa kanda çıkar mı diyorsun canım?
Qizlar telivizi gunde nece defe zaryatkaya qoyursuz,?
Quzum mən bir az deməyi xoşlamıram, amma inanın hər namazda dua edirəm hamınız üçün, xüsusən də sübh namazında, bu gün sənin üçün ayrı dua etdim, demişdin həkimə gedəcəm. Ürəyini sıxma möhkəm ol, nə olacaqsa olacaq, Allahdan xeyirlisi. Ya Allah xoş xəbərlə qayıdarsan İn şə Allah ballı qaymağım mənimMen heçne yoldaşımı gözdiyirem gelsin aparsın meni gedek qan verek. Dua eliyin can :)
Modeli nedir telin?bes menim zaryatkam niye tez bitir goren1defe. Ya da 2 günden 1
telefonu günde kaç defa şarj ediyorsun mu?1defe. Ya da 2 günden 1
Her qadının hamile qalma vaxtı olurda , sende de 30 günden bir olursa ve axırıncı defe 19 iyunda olmusansa İyulun 3-10u arasına düşür senin hamile qala bilme şansın qalan günlere düşmür, çünki aybaşı müddetinin düz ortasında qadın yumurtlayır yeniki aybaşıdan texminen 2 hefte sonraya denk gelir, bugün ayın 23dü, hele gec deyil belke testde tezedi deye neqativ çıxır, indi qan analizi de vereceksense bugün görek bunda nece çıxacaq cvblar
evettelefonu günde kaç defa şarj ediyorsun mu?
özelde 1 saate çıkması lazım ya .. Neyse geç olsun güç olmasın kuzum.. Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum.
Yox quzum tez deyil : )Bebiş uje istiyir? Yani tez deyil can?
benim de günde bir oyun moyun oynamazsam 2 gün kadar gittiği oluyor kuzum.
Quzum mən bir az deməyi xoşlamıram, amma inanın hər namazda dua edirəm hamınız üçün, xüsusən də sübh namazında, bu gün sənin üçün ayrı dua etdim, demişdin həkimə gedəcəm. Ürəyini sıxma möhkəm ol, nə olacaqsa olacaq, Allahdan xeyirlisi. Ya Allah xoş xəbərlə qayıdarsan İn şə Allah ballı qaymağım mənim
Modeli nedir telin?bes menim zaryatkam niye tez bitir goren
Çox istifade edirsen ona göre tez qurtarırModeli nedir telin?bes menim zaryatkam niye tez bitir goren
Batareykasının bəlkə dəyişmə vaxtı çatıbModeli nedir telin?bes menim zaryatkam niye tez bitir goren
telefonu günde kaç defa şarj ediyorsun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?