- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.241
Ay Allah caaan gözlərim doldu şarkının sözlərinə, Allah arzunuza çatdırsın hər birinizi Amin
Ayyy sen böyle dedikçe heyecanlanıyorum.. kuuzuumm
Hadi inşallah bak siz bana hadi yap hadi yap dediniz ama ben sana diyorum ki bekle iki gün daha,
programa göre takip ediyordun değil mi? hiç yanıldığı olmadı de mi?
Qizlaar, cavabim cixdi, 53.29
tebrikler Leyla
inşallah sağlıklı gebeliktir .. Daha da gününe vardı demi? Hiç sevinmemiş gibisinn
benim de 2. reglim gelecek inşallah 4 gün var diyor program umarım zamanında gelir de ağustosta bismillah derizYok yok programım hiç yanılmaz sadece nisandan sonra aklı karıştı garibimin. Bi hafta geciktim diye alt üst oldu herşey. Ama son 2aydır programa göre oluyorum adet. Program da bugünü gösteriyor daha olmadım ama. Evet bende 2gün beklemek istiyorum inşallah öyle yapıcam. :)
benim de 2. reglim gelecek inşallah 4 gün var diyor program umarım zamanında gelir de ağustosta bismillah deriz
ahahhaKız deme yaminik_prince da öyle verdi haberi Leyla da. Ben olsam her mesajımın sonuna ben hamileyim diye eklerdim
Kiralık aşkta nihan vardı ya biri selam nasılsın diyince hemen merhabaaa hamileyim derdi bende öyle yapcam
Önce 6 ay dedi klasik herkese diyorlar demek ki bende hocam yaşım var dedim o vakit 2 3 adet bekle dedi rahim toparlasın dedi.. Anlaştık yani asgari müşterekteDoktor 3ay mı dedi ki sana canım? 6ay olmalı diye biliyorum da.
ahahhaama bunlar işte endişenin sonuçları maaleseff.. İnşallah iyi olur bu defa kısmettir de sağlıcakla alsınlar kucaklarına..
görecez bakalım inşallahhİnşaALLAH canım doğru benim başıma hiç gelmedi bebek kaybetme hiç hamile olmadım çünki. Ondan bilemem ama ben endişe etmezdim hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren havalarda uçardım :)
Önce 6 ay dedi klasik herkese diyorlar demek ki bende hocam yaşım var dedim o vakit 2 3 adet bekle dedi rahim toparlasın dedi.. Anlaştık yani asgari müşterekte
görecez bakalım inşallahhsen hele bi öğren de ..
Ama doğrusu o tabiki ben de kızımda bunlardan haberim yoktu ilki de karnımda öldü ama taşlara vurmadım yani kısmet dedim, bir şeyler öğrenip duydukça kötü haberleri aldıkça endişe kaçınılmaz oluyor.. en iyisi geç öğrenip Allaha teslim olmak.
hmm anladım, ama ben hala kararsızım olsa mı olmasa mı diye.. insan ister istemez aynısı olur diye kuruyor.. yaş da geldi ameliyat da zor olur bundan sonra bilemedim. şimdi de korunuyor sayılmayız maaleseff ama az ilişki geri çekilme ile inşallah olmasın bu ay da adet oluyum...Anlaştığınız iyi olmuş :) evet ben daha yeni girmiştim kkya Ayteni gördüm bir konuda. Orda tanıştık. Dedi ki kürtaj oldum 6ay korunma süresi verdi doktor. Bu ay bitiyor dedi. Biz o zaman tanıştıydık :)
hmm anladım, ama ben hala kararsızım olsa mı olmasa mı diye.. insan ister istemez aynısı olur diye kuruyor.. yaş da geldi ameliyat da zor olur bundan sonra bilemedim. şimdi de korunuyor sayılmayız maaleseff ama az ilişki geri çekilme ile inşallah olmasın bu ay da adet oluyum...
Inan ki ele elemek isteyirem mende )))) yoldasima testi mailnan gonderdim isde oyrendi deli olub))Kız deme yaminik_prince da öyle verdi haberi Leyla da. Ben olsam her mesajımın sonuna ben hamileyim diye eklerdim
Kiralık aşkta nihan vardı ya biri selam nasılsın diyince hemen merhabaaa hamileyim derdi bende öyle yapcam
Hee can menimde fobim var qaytarmaga qarshi cox pis oluram esirem 2 saat ozume gele bilmirem 4-5 gundu ele bil tuk udmusham ureyim ele bulanirdi hecnede yiye bilmirdim bugun durar durmaz qaytardim dedim oh be dunya varmishHee men de sevmirem dimeyi. Qeribe oldu ona göre dedim. Demeli namazı bitirdim her defe elediyim duaları eledim qalxdım ki yığışdırım cenemazı. Sonra birden elebil meni türkler demiş nese itti tezden oturdum aşağı seninçün dua eledim qalxdım. ALLAHın işidi meni seninçün dua elemeye yönlendirib :)
Men senin eksine qaytaranda pis oluram. Axırıncı defe 4il evvel qaytarmışam)))
Hec fikir vermemiwem, gundelik ped iwledirem ominda da bir wey bilinmir ki, idrarin rengi tund deydi gozume, g.... mun agrisinnan bawqa deyiwen bi wey yoxduminik_prince LeylaJ hamişş qızlar, deyin görüm axıntınız var? Varsa rengini kıvamını şeklini şemalini anlatın bi zahmet :)
Qar beyazi deyilen axintidan oda butun gunu yoxdur evde normal oturum hecne yoxdur cixim gezim eliyim baxacamki lopa sheklinde gelib ag rengde beleminik_prince LeylaJ hamişş qızlar, deyin görüm axıntınız var? Varsa rengini kıvamını şeklini şemalini anlatın bi zahmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?