Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi inşallah o zaman umutlandırmak istemem ama bu ay var gibii..
benim de belirtilerim ağrılarım vs. aynı gün gitmişti... bilmem hatırlar mısın? Daha dolgun hissediyordum evet..

Evet belirtilerim gitti dedin, yumurtalık kısmını da hatırlıyorum ama emin olmak için bidaha sordum. Bide gaz problemim var. benim hiç olmazdı. Nefret ederim gaz çıkaranlara ama 2gecedir salıyorum baya sesine uyanıyorum sabahtan beridir de tuvaletten çıkamıyorum koşa koşa gaz çıkarmaya gidiyorum

Dogurdan eledi neinki kk umumiyyetle tel yadima dushmurdu ozde men qovulandan sonra girmedim axi cox

Sen sıkma canını Allahın izniyle alırsın kucağına?
2 aylık var o zaman hemi?

Judy_K kuzum sen anlat kısaca sorunu??

Sorun şu tatlım. Doktora gitmiş doktorda çok kaba bir şekilde konuşmuş onla. Demiş ki bundan önceki bebek neden düştü? Aytende demişki suyum bulanıktı mikrop vardı suda. Doktorda peki sonra tedavi oldun mu demiş. Ayten de yok deyince başlamış doktor hep böyle yapıyorsunuz kontrollere gelmezsiniz tedaviye gelmezsiniz sonra hamile olunca koşa koşa gelirsiniz falan. Kız da ağlayarak çıkmış ordan.

Indi yaziram ama hecbiriniz psixiloji olarag beyninize hekk etmeyin ilk belietim idrardi hele aybashina 3-4 gun qalmish bashladi tez tez sidiye getmeyim,2 cisi hamile qalmag istiyirsizse dogurdanda bu beledi men uje 2 ci defedi eyni usulla qaliram bu sefer inshAllah sonu xeyirli olar sik ilishki biz 10 cu gununden 20 ci gunune kimi ancag ilishkide oldug arada 2 gun buraxdig diesen 1 yada 2 oda tek gunlerdeniydi bide ilishkide zevkle olun hecbirshey fikirleshmeyin bide belieti olarag ureyim bulanir mende hershey tez bashliyir cunki menim hormonlar tez bash qaldirir bele

ahahaha evde yalnız değilmisinn sal gitsinn...
Ay evet iyi hatırladın yaa.. geçenlerde tatile gitmeden tee oraları okudum duygulandım.. tatilde bir sürü hamile vardı hatta biri orda doğuracak nerdeyse o kadar büyük..:)
ben de hayıflandım dursaydı 4 aylık olacaktı diye

belki hamile oldu girmedi.. girmediği için hamile kalmış değil

Yok yok girmediği için hamile kaldı))) bak diğer topikte de Bikucukbalik var bilmem hatırlarmısın. Onun da öyle oldu. 1-2ay kayboldu sonra hamile döndü ve daha adlarını hatırlamadığım kaç kişi var öyle olan :)

He cox gozel basha salmisan hekim dedi nie dushdu dedim bilmirem dushenden sonra hec hekime getmedim oda ona esebleshdiki nie getmemisen indiki hamileliyinde suyun coxdu mikrob elametidir falan filan

Yalnızım şu an ama nefret ediyorum öyle şeylere. Başkalarında nefret ettiğim şeyi kendim de yapmamaya özen gösteriyorum canım. Ondan :)
Evet. Üzülme ama sen. Vardır Rabbimin bir bildiği. Ara ver rahim kendini toparlasın yine olur inşallah senin bi sorunun yok çünki çok şükür

He cox gozel basha salmisan hekim dedi nie dushdu dedim bilmirem dushenden sonra hec hekime getmedim oda ona esebleshdiki nie getmemisen indiki hamileliyinde suyun coxdu mikrob elametidir falan filan
5+4 demedin mi şimdiden suyunu da mı gördü hey maşallah..
E kuzum doğru demiş önce bir tedavini olaydın iyiydi alınma ama o mikrop temizleneydi iyiydi.. hayırlısı inşallah hemence hallolacak bir şeydir.

He sözbesöz tercüme elemedim bayaq oxuyanda ağlımda ne qaldısa onu eledim ona göre bele oldu :)

evet biliyorum balığı da o da mı öyle kayboldu geldi de kaldıydı.:)

evet biliyorum balığı da o da mı öyle kayboldu geldi de kaldıydı.:)

Evet ya mart ayına kadar hergün böyle konuşuyorduk düzenli. Adet belirtileri batlar gerisayımlar o kadar konuştuk ki. Sonra birden kayboldu ve 1-2ay sonra döndü.
Canım benim sağ yumurtalığım baya sancıyor( ama adet gibi değil adet olunca kasığım ağrır ama bu böyle tek taraflı sancı uzanında değil ayağa kalktığımda sancıyor.

5+4 demedin mi şimdiden suyunu da mı gördü hey maşallah..
E kuzum doğru demiş önce bir tedavini olaydın iyiydi alınma ama o mikrop temizleneydi iyiydi.. hayırlısı inşallah hemence hallolacak bir şeydir.

Doğru ya o hemen belli oluyor mu ki

ay inşallahh yaa ben bile umutlandım yaa.. benim de öyle oluyordu oturunca geçiyor ayağa kalkınca geliyordu...
soğan kürü faydası mı acaba..
senin böyle koyu sarı bir akıntın oldumu yani külotta belli olan anlatabildim mii?

Allah elini boş döndürmesin amin..kuzuumm sen de çok çaba harcadın istedin..
Allah hepinizin gönlüne göre versin amin...

Eyni menim kimisene menimde sag terefim sancr solda tik yoxdu mende oskurende oturanda duranda bide tuvaletde ayiptir soylemesi sancir

Evet canım sarı akıntım oldu. Bende şaşırdım hiç olmazdı. Hep süt gibi bembeyaz akıntım olurdu külotta biraz bekleyince sararırdı ama peçeteyle sildiğimde beyaz olurdu. Bu ay peçekeyle sildiğimde sapsarı akıntım olduğunu gördüm şaşırdım. Neden sordun ki onu? Soğan küründen mi öyle olmuş?

yani o da olabilir temizlenmiş temizleniyor olabilir.
bir de nişan dedikleri olay var o olabilir.. hayırlısı inşallahh kuzumm yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…