Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogurdan??? Sehv gosterib sizde? Mende 2 gundu 2 xett cixir, cop test edirem. Bu baxta qeder pipietjali edirdim nende de o 2 xett gosterirdi amma hamilelik olmadi.

Yox çöpler sehv göstermir can men hemişe test elemişem bu adi testder hemişe gösterib ikinci xetti amma silik. Çöp test eledim amma heç kölge bele yox idi ağappaq çıxdı

Birde qizlar bilirem movzuyla elaqesi yoxdur ama memde bogulma emele gelibe neden olar o??eleki kimlese qucaqlasiram boguluram oskururem cox narahat edir bu meni.gerek kimlese yaxin oturmayam

minik_prince seni boğaram pis qız nece de sakit sakit verire hamilelik xeberini elebil ki günde hamile qalır. Adıvı deyişdirmisen özün ki deyişmemisen az uçurtdaa buralarııı menim Vallah üreyime dammışdı gördün bayaq da kesin dedim ki sen qalmısan. Her adama demirem bilesen))) tebrikler az. Qan testi eledün? Deyerin neçedi? Neçe hefteliksüz?

kuzum hayırlı olsun hamile olduğunu anladım fakat sorun ne tam olarak anlayamadım suyun fazlamıymış kaç aylıksın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.

Yox çöpler sehv göstermir can men hemişe test elemişem bu adi testder hemişe gösterib ikinci xetti amma silik. Çöp test eledim amma heç kölge bele yox idi ağappaq çıxdı
Nemish bide cop test eleme men uje ona qiymet verdim yaxshi test deyil sinagdan kecirtdimhele inandimda

hayırlısı bakalım kuzum sen bırak akışa gelerse gelsin baaşın üstüne

Ama adet sancım yok çok garip. Canım sen hamile kaldığında yumurtalıklarında şişlik oluyor muydu? Ben dün yüzüstü yattığımda yumurtalıklarımı hissedebiliyordum

He biraz nastrenam yoxdu quzum ona gore 2 ci defe hekime gedib onda ucurdacam buralari inshAllahyox uzide baxdi 5+4 emcox sagol inshAllah sira artig sizde

kuzum hayırlı olsun hamile olduğunu anladım fakat sorun ne tam olarak anlayamadım suyun fazlamıymış kaç aylıksın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.
Sagol kuzum hee biraz durum karishik oldu 2 ci kez doktora gittiyimde guzel cumleler duyarim inshAllah uzun mesele ya ne ben anlata biliyorim nede siz anlarsiniz hic kendimde anlamdim amannn bosh verin

Ama adet sancım yok çok garip. Canım sen hamile kaldığında yumurtalıklarında şişlik oluyor muydu? Ben dün yüzüstü yattığımda yumurtalıklarımı hissedebiliyordum
hadi inşallah o zaman umutlandırmak istemem ama bu ay var gibii..
benim de belirtilerim ağrılarım vs. aynı gün gitmişti... bilmem hatırlar mısın? Daha dolgun hissediyordum evet..

He biraz nastrenam yoxdu quzum ona gore 2 ci defe hekime gedib onda ucurdacam buralari inshAllahyox uzide baxdi 5+4 emcox sagol inshAllah sira artig sizde

Men çözdüm kızım bu işi. 1ay kkya girmirsen hamile qalırsan. Bunu artıq neçenci defedi görürem. Sen buralarda olanda qızlara da az dimemişem ki bu qız 100%hamile qayıdacaq. Yani qızlar men avqustda yoxam

Sen sıkma canını Allahın izniyle alırsın kucağına?
2 aylık var o zaman hemi?

Judy_K kuzum sen anlat kısaca sorunu??

belki hamile oldu girmedi.. girmediği için hamile kalmış değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…