- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.061
Dogurdan??? Sehv gosterib sizde? Mende 2 gundu 2 xett cixir, cop test edirem. Bu baxta qeder pipietjali edirdim nende de o 2 xett gosterirdi amma hamilelik olmadi.
InshAllah bidenem bu ay haminizdan gozel xeberler geler inshAllah ama tam gozel bele oh dieyeceyinizC
CAnim arkadasim tebrikler cox sukur aramizda bir hamile cixdi davami geler insallah
Quzu qucagimza almams oh deyemeceyik yaxsida olsa )))))))InshAllah bidenem bu ay haminizdan gozel xeberler geler inshAllah ama tam gozel bele oh dieyeceyiniz
Nemish bide cop test eleme men uje ona qiymet verdim yaxshi test deyil sinagdan kecirtdimYox çöpler sehv göstermir can men hemişe test elemişem bu adi testder hemişe gösterib ikinci xetti amma silik. Çöp test eledim amma heç kölge bele yox idi ağappaq çıxdı
hayırlısı bakalım kuzum sen bırak akışa gelerse gelsin baaşın üstüneBelim kopuyor ağrıdan ama gelen giden yok henüz canım
Orasini duz deyirsenC
Quzu qucagimza almams oh deyemeceyik yaxsida olsa )))))))
Nemish bide cop test eleme men uje ona qiymet verdim yaxshi test deyil sinagdan kecirtdimhele inandimda
hayırlısı bakalım kuzum sen bırak akışa gelerse gelsin baaşın üstüne
He biraz nastrenam yoxdu quzum ona gore 2 ci defe hekime gedib onda ucurdacam buralari inshAllahminik_prince seni boğaram pis qız nece de sakit sakit verire hamilelik xeberini elebil ki günde hamile qalır. Adıvı deyişdirmisen özün ki deyişmemisen az uçurtdaa buralarııı menim Vallah üreyime dammışdı gördün bayaq da kesin dedim ki sen qalmısan. Her adama demirem bilesen))) tebrikler az. Qan testi eledün? Deyerin neçedi? Neçe hefteliksüz?
Sagol kuzum hee biraz durum karishik oldu 2 ci kez doktora gittiyimde guzel cumleler duyarim inshAllah uzun mesele ya ne ben anlata biliyorim nede siz anlarsiniz hic kendimde anlamdim amannn bosh verinkuzum hayırlı olsun hamile olduğunu anladım fakat sorun ne tam olarak anlayamadım suyun fazlamıymış kaç aylıksın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.
hadi inşallah o zaman umutlandırmak istemem ama bu ay var gibii..Ama adet sancım yok çok garip. Canım sen hamile kaldığında yumurtalıklarında şişlik oluyor muydu? Ben dün yüzüstü yattığımda yumurtalıklarımı hissedebiliyordum
He biraz nastrenam yoxdu quzum ona gore 2 ci defe hekime gedib onda ucurdacam buralari inshAllahyox uzide baxdi 5+4 em cox sagol inshAllah sira artig sizde
He en yaxshisi qandirMen voobşe teste tövbe elemişem :)
Sen sıkma canını Allahın izniyle alırsın kucağına?Qizlar geldim men hamileyem ama hamileliyime sevine bilmedim cox gozel bir hekime getdim agzima siwti ancag qishqirdi mende o qeder agladim ama indi eve geldim direm pox yeyir hekim Allah vefenden sonra hekim kimdiki ..mene diirki sen 1 ci uahagon nie inkishafdan qalmishdi direm bilmirem indiye kimi yoxlanmamisham diir hee gedin hamile qalin sora gelin hekimeki hamileyem bosh qarina yoxlanmamisan ne bilim ne bele gicgic sheyler,diir suyun coxdu su coxluguda mikrob elametidir davay get get bunuda inkishafdan saxla gel ustume ne bilim ne qanimi qaraltdi butun qaynanama dedim zeng vurdu danishdiki sen ushagi nie aglatmisan agzina geleni demisen diir men qishqirib elememishem neyse bele bishey
belki hamile oldu girmedi.. girmediği için hamile kalmış değilMen çözdüm kızım bu işi. 1ay kkya girmirsen hamile qalırsan. Bunu artıq neçenci defedi görürem. Sen buralarda olanda qızlara da az dimemişem ki bu qız 100%hamile qayıdacaq. Yani qızlar men avqustda yoxam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?