• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azerbaycan'a gelin giden Türk kız

dream_054

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
3
0
1
33
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sevgilim var ve Azeri. Evlenmek istiyoruz fakat mecburi olarak Azerbaycan'a gideceğim eğer evlenirsek. Ailesi beni çok seviyor babasıyla her zaman fırsat buldukça konuşuyoruz, Annesi ilede öyle tabi. Fakat benim ailem kabul etmiyor. Millet gider mersine sen gidiyorsun tersine diyor. İstesen buraya gelemezsin senede en fazla 2 defa geleceksin diyor ve bende ailemden uzakta kalmadım hiç. Ailem başka biri ile evlenmemi istiyor. Ve beni en çok korkutan da bu uzaklık. Lütfen arkadaşlar yardım edin. Eğer aranızda Azerbaycan'a gelin giden varsa oranın artı yönlerini eksi yönerini söyleyebilir mi?

Azerbaycan'ın artılarını eksilerini bilmiyorum.
Elbette ki kültür farkı yaşayacaksınızdır.

Ancak insan sevdiği kişiye güveniyorsa onunla Afrika'ya da gider, Avrupa'ya da, Avusturalya'ya da...

Evet doğru söylüyorsunuz ben çok güveniyorum. Fakat evlilik bu 1 gün değil 5 gün değil :( Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve güveniyorum ama ailemin arkamda omayışı kendime güvenimi çok sarsıyor.

Evet doğru söylüyorsunuz ben çok güveniyorum. Fakat evlilik bu 1 gün değil 5 gün değil :KK43: Erkek arkadaşımı çok seviyorum ve güveniyorum ama ailemin arkamda omayışı kendime güvenimi çok sarsıyor.

bazı kararlar vardır insanın kendisinin netleştireceği..
ailen sadece uzak olduğu için mi karşı yoksa başka sebepleri de var mı?

bizim bir tanıdık kızını yabancıya vermem diye bosnalı damadı kaçırdı komşunun oğluyla evlendiler. kız doğuda çok ücra bir köye atandı şimdi, kar yağdı mı uzunca bir süre şehre çıkamıyorlar. hani uzaktı?

Evet doğru söylüyorsunuz. Hayatın ne getireceğini kimse bilemez . Annem aslında okadar sert değil bu konuya fakat babam için tam tersi. İkna etmek için kimse sözünü bile açamıyor. Yabancı ve uzak oluşu. Sana orada herhangi birşey olsa kimse yardım edemez buradan diyorlar birsürü nasihat veriyorlar. :(

Sırf annenin dizinin dibinde kalmak için sevmediğin biriyle evlenmeyi düşünmüyorsundur umarım? Sen artık kendi yuvanı kuracaksın. Hayatın neleri getireceği belli olmaz. Görücü usulü olsa henüz bi duygu beslemeden reddedebilirsin ama sizin durumunuz öyle değil.

Back