M
misshuseynova
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emilya
anaaaaaaa oyle reng secmisim yazi okunmuyor :))))))))))))))))) sabah sabah cok guldum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çox sağol canım. :1hug:
bu arada sehv etmiremse sende hamile idin. doğum oldumu yoxsa daha var?
yok canım, daha 4 ay var. İnşallah bir oğlum olacak, iyunda. Cox narahatam birce sağ salamat olsun hecne istemirem. Hamilelikde cetin keçir, İnşallah balacama bir şey olmaz. Ana bacının yeri görsenir. burda olsaydılar kömek ederdiler mene. neyse opdum seni.Şeniz
ozune ve bebişe yaxşı bax.
bu arada bizim bebis nasil? bebisimizin resmini koy bakalim arada,gozumuz senlensin yerimseniben
herkese oncelille gunaydinnnnnnnn.ya ben yazi yazdim ozene bezene bir reng secmisim ki felaket.okumak istedim bir bakdim anaaaaaa yazi gorunmuyor.sırnaşık şey neyse ya.bitanesi ablacim aradigim sayfayi buldugun icin cok tsk ederim.valla cok ince dusuncelisin,ve ilgilisin.allah razi olsun.bu arada bizim bebis nasil? bebisimizin resmini koy bakalim arada,gozumuz senlensin yerimseniben
benim askima gelirsek.suanda askerde ,cok az kaldi bitmesine.insallah onumuzdeki cuma bitiyor.niyetimiz ciddi allah hayirli yazmisdir insallah.isimiz baya zor.aileleri yola getirmemiz gerek ama bakalim.allah herseye kadir.o isterse hersey olur.sevenleri sever rabimmiz.insallah bize de nergiz ablamin oglu gibi guzel evlilik yasatir.simdilik bu kadar opdummmmmmmm Şeniz
bende izledim videoyu gerçekten çok yakışmışlar birbirilerine ALLAH mutluluklarını daim etsin inşallah.
ama men orda nerimanovu göremediiiim :1no2:
axı mende nerimanovdanaaaammmmm senağlama
MErhaba arkadaşlar...yine ben geldim.Ben çalışıyorum işdeyken zaman buldukca yazıyorum bi şeyler yazıyorum.ama yzılarınızı hep okuyorum.Ben BDU'yu bitirdim.Şimdi özel bi şirketde 2 senedir ihracat ithalat sorumlusu olarak çalışmaktayım.Ümraniyede yaşıyorum.Sumgaytlıyım...şimdilik bu kadar...herkesi öpüyorum....Çok sevindim Azeri kızlar sizlerle tanıştığıma......Öptüm.....
günaydın.. bayılıyorum sizin konuşmalarınıza.. azeri değilim ama ben varım burda..:1hug: