Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

anaaaaaaa oyle reng secmisim yazi okunmuyor :))))))))))))))))) sabah sabah cok guldum ya

herkese oncelille gunaydinnnnnnnn.ya ben yazi yazdim ozene bezene bir reng secmisim ki felaket.okumak istedim bir bakdim anaaaaaa yazi gorunmuyor.sırnaşık şey neyse ya.bitanesi ablacim aradigim sayfayi buldugun icin cok tsk ederim.valla cok ince dusuncelisin,ve ilgilisin.allah razi olsun.bu arada bizim bebis nasil?:emir_bebek: bebisimizin resmini koy bakalim arada,gozumuz senlensin yerimseniben
benim askima gelirsek.suanda askerde ,cok az kaldi bitmesine.insallah onumuzdeki cuma bitiyor.niyetimiz ciddi allah hayirli yazmisdir insallah.isimiz baya zor.aileleri yola getirmemiz gerek ama bakalim.allah herseye kadir.o isterse hersey olur.sevenleri sever rabimmiz.insallah bize de nergiz ablamin oglu gibi guzel evlilik yasatir.simdilik bu kadar opdummmmmmmm Şeniz

çox sağol canım. :1hug:

bu arada sehv etmiremse sende hamile idin. doğum oldumu yoxsa daha var?

yok canım, daha 4 ay var. İnşallah bir oğlum olacak, iyunda. Cox narahatam birce sağ salamat olsun hecne istemirem. Hamilelikde cetin keçir, İnşallah balacama bir şey olmaz. Ana bacının yeri görsenir. burda olsaydılar kömek ederdiler mene. neyse opdum seni.Şeniz
ozune ve :emir_bebek: bebişe yaxşı bax.

merhaba kızlar. a.s.

canım bebiş bugün çok huzursuz hiç uyutamıyorum hep ilgi istiyor. bilgisayar başına oturtmuyo beni yaaa :1no2:

heeee, demek ki o şimdi asker yerimseniben

inşallah sağsalim askerliğini bitirir.
ve artık sıra sizde yerimseniben. ailelerde konuşur anlaşır canım sıkma canını. bizimkilerde ilk başta olmaz diyorlardı birde yurtdışına kesinlikle hayır ama bak kısmette varsa herşey olacağına varır a.s

inşallah hakkınızda hayırlısı canım :1hug:

yok canım, daha 4 ay var. İnşallah bir oğlum olacak, iyunda. Cox narahatam birce sağ salamat olsun hecne istemirem. Hamilelikde cetin keçir, İnşallah balacama bir şey olmaz. Ana bacının yeri görsenir. burda olsaydılar kömek ederdiler mene. neyse opdum seni.Şeniz
ozune ve :emir_bebek: bebişe yaxşı bax.

canım sen sıxma canını inşallah sağ-salamat geler dünyaya.

bax misal üçün menim hamileliyim çox rahat keçti heç hamile olduğumu anlamadım ama gel gör ki, doğum bir cehennem oldu. bütün xestexananı ayağa qaldırmışdım. indi bele ağlıma gelende bir kabus kimi olur.

ona göre hamilelikte sıxıntı çekmen normal, biraz daha sebr et inşallah kolay doğum olur ALLAH bir avazda kurtarır. :teselli:

bu arada bizim bebis nasil?:emir_bebek: bebisimizin resmini koy bakalim arada,gozumuz senlensin yerimseniben

canım kompyuterde ancaq bir dene resmi var. bütün resimler eşimin telefonunda. helelik bunu qoyum sonra telden kompa ataram diger resimlerini oki.

8c5d5bca0913.jpg

salam gozel bacim.ilk evvel bebisinin seklini qoydugun ucun cox sagol.allah nezerlerden saxlasin insallah:nazar: menim ucun dilediyin temenniler ucun de cox minnetdaram.gozel qelbinin odulunu verdi allahim herhalda sene ki herseyden razisan.nece deyerler sag elin basima :asigim: mende qovusum askima.onsuz yasaya bilmerem deye dusunurem.1 gun danismasam ureyim partlayir.insallah boyuklerde bunu anlar bizi incitmezler.bu arada sen nece yola getirdin valideyinlerini,mene tiyorlar ver yerimseniben ve en esasi sevgili damadimizla nece tanisdiniz? a.s.

herkese oncelille gunaydinnnnnnnn.ya ben yazi yazdim ozene bezene bir reng secmisim ki felaket.okumak istedim bir bakdim anaaaaaa yazi gorunmuyor.sırnaşık şey neyse ya.bitanesi ablacim aradigim sayfayi buldugun icin cok tsk ederim.valla cok ince dusuncelisin,ve ilgilisin.allah razi olsun.bu arada bizim bebis nasil?:emir_bebek: bebisimizin resmini koy bakalim arada,gozumuz senlensin yerimseniben
benim askima gelirsek.suanda askerde ,cok az kaldi bitmesine.insallah onumuzdeki cuma bitiyor.niyetimiz ciddi allah hayirli yazmisdir insallah.isimiz baya zor.aileleri yola getirmemiz gerek ama bakalim.allah herseye kadir.o isterse hersey olur.sevenleri sever rabimmiz.insallah bize de nergiz ablamin oglu gibi guzel evlilik yasatir.simdilik bu kadar opdummmmmmmm Şeniz

Canım inşallah herşey gönlünüzce olsun..Hayırlısı hakkınızda nasılsa öyle olsun..İnşallah verdiğin bu emekler karşılıksız çıkmaz...Şeniz

bende izledim videoyu gerçekten çok yakışmışlar birbirilerine ALLAH mutluluklarını daim etsin inşallah.

ama men orda nerimanovu göremediiiim :1no2:

axı mende nerimanovdanaaaammmmm senağlama

bitanesi,galiba yazımı eksik yazmışım canım..çocukların düğünü..nerimanov da Pekin Restorant var ya..orada oldu...yanlışlığım için özür dilerim...Ben anlatamamışım...Şeniz

gunaydin nergiz ablacim.guzel temennilerin ve duan icin cok tsk ederim.gercekden cok guzel sey yazmissin.insallah dualarim kabul olur.bende sizi dugunume davet ederim :)

merhaba hanimlar,bak yine kimse birsey yazmamis.sizi gidi sizi.illa ben mi konu acmam lazim ?! bu arada oznur ( azeriporaz) kares tanismak istiyorum yazdin sonra gelmedin buralara.yazini bekliyoruz hadi ama aktif olalim :) opuldunuzzzzzz

HANIMLAR DIKKAT EDIYORUM HEP BEN YAZIYORUM YA.KIMSE BIRSEY YAZMIYOR.KUSDUM BEN SIZE.1 HAFTA HIC BIRSEY YAZMAYACAM BAKIM KIM NE YAZACAK

MErhaba arkadaşlar...yine ben geldim.Ben çalışıyorum işdeyken zaman buldukca yazıyorum bi şeyler yazıyorum.ama yzılarınızı hep okuyorum.Ben BDU'yu bitirdim.Şimdi özel bi şirketde 2 senedir ihracat ithalat sorumlusu olarak çalışmaktayım.Ümraniyede yaşıyorum.Sumgaytlıyım...şimdilik bu kadar...herkesi öpüyorum....Çok sevindim Azeri kızlar sizlerle tanıştığıma......Öptüm.....

Allah bağışlasın bebişini..Maşallah....Benimde kızım 5.ayına girdi...
Senin bebişin kaç aylık ?

MErhaba arkadaşlar...yine ben geldim.Ben çalışıyorum işdeyken zaman buldukca yazıyorum bi şeyler yazıyorum.ama yzılarınızı hep okuyorum.Ben BDU'yu bitirdim.Şimdi özel bi şirketde 2 senedir ihracat ithalat sorumlusu olarak çalışmaktayım.Ümraniyede yaşıyorum.Sumgaytlıyım...şimdilik bu kadar...herkesi öpüyorum....Çok sevindim Azeri kızlar sizlerle tanıştığıma......Öptüm.....

Merhaba canım.Hoşgeldin. Ben de Ümraniyede oturuyorum.

GUL_AZRA BDU-NU necenci ilde bitirdin ve hansı fakulteden mezunsan.
Mende oranı bitirmişem Sosial elmler ve psıxologiya fakultesını, onun için sordum.

selam bir daha burdakı her kese. hamınız ucun darıxıram. Sankı bir aile gibisiz.
hmm niye men girende kımse yok burda. Şefa kızım hadi gel. kusdunmu gercekden.
Sen evlen gorecem seni. ne yapalım. zamanımız olmuyo sık sık uğramaya. Bu arada cok az kaldıdimi isteklının gelmesıne. cok heyacanlı gunler yaşayırsan herhalde. bizimle paylaşırsın İnşallah hoş heberlerını beklıyorum.

günaydın.. bayılıyorum sizin konuşmalarınıza.. azeri değilim ama ben varım burda..:1hug:

Merhaba Azerin bende BDU 2004 senesinde bitirdim.Bende Sosial elmler ve psixologiya fakültesini bitirmişem .Sosiologiya bölümünü....Tesadüfe bax...Ay inan çox sevindim......Cevabını gözleyirem

X