Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

offffffff fidandim of.vallah deyilesi cox soz var bir o qeder de hec soz yoxdur.ne deyim nece deyim hec bilmirem.beli tamamile qerarim ciddidir,ayrildim.bitirdim artiq onla iliskimi.mene yalan deyen o sexs idi.heckimin tahmin edemeyeceyi qeder pis idim.beynimde heyata insanlara dair ne varsa alt ust olmusdu.mene universitet mezunu oldugunu demisdi ama yalan olduhgunu oyrendim.kim bilir basqa neler yalan idi.cox inad etdi ayrilmamaq ucun,niyetinin ciddi oldugunu icaze verdiyim anda elci gondereceyini fikrinin ciddi oldugunu ispatlamak istediyini dedi ama icim cokdu.cox incidim o yuzden qebul etmedim.niye mene demedin deyirsen basa dus meni nolar,o an beli yalan danisan odur desem tebii ki sorusacaqdiniz niye ne oldu deye.o an bu barede danismaga ozumu hazir hiss etmediyim ucun demedim.incime nolar gozel bacim .sadece o defter yandirdim kulu ruzgara savurdum onu bilin yeter :eek:

Canım kardeşim. İnan cok uzüldüm. Ama her şeyde bir hayır var. Sen daha iyisine layiksin. Ve bence en doğru kararı vermişsin. :teselli:

ay hanimlar ne oldu boyle her sey iyi giderken birdenbire qarisdi,misscim canim cox uzuldum senincin canim menim men ele duz subhelenmisemmis cunki senin burdan da olsa nece uzulduyunu hiss etmisdim bir insan da ancaq sevdiyi biri ucun bu qeder uzuler ama sanirim artikq atlatmissin,ne yaxsi ozun hec neye baxmayib her seyin senin icin yaxsi olacagina inanib heyatina davam edeceyine inaniram,sozun duzu menim de 1.2 gundu bezi problemlerim var idi ve bunu etrafimdaki cox adam bilirdi menim pis olacagimi depresiyaya duseceyimi gozleyirdi hami ama men seher durdum ozum ozume dedim heyat davam eleyir ne olursa olsun yasayiriq ucunda olum yoxdu ki,olmasi gerekli imis ve olub eybi yox bu da menim ucun heyatda bir tecrube oldu bunun olmagi belke de meni gelcekde bezi seyleri elemekden qoruyar insan sehvler ede ede gelir bu da menim bir sehvim depresyona girib yanimdaki insanlara sevdiklerime de heyati zehir etmeyim menim oz gunnahimdi kimseni uzmeye haqqim yoxdu dedim ve evden cixdim meni goren hami aa ne yaxsisan biz dedik senin halin pis olar ne yaxsisan hami casib qaldi mende bir kelme dedim HEYAT DAVAM EDIR dunen axsam hec gozlemediyim bir halda problemim hell oldu zeng eleyib mene dediler ele sey olduki hec deyenin ozunun de inanmagi gelmirdi hec bilmirem nece oldu ama senin isin hell olub dedi cox sevindim men de tebii ki,ve buna daha da inandim ki heyata pozitiv baxanda dogurdan da her sey pozitiv olur.mehinbanu abla senin de ne yasadigini bilmirem ama senin icin de her seyin yaxsi olmasini dileyirem insallah her sey konlune gore olur,bir sozle arkadaslar heyatda yasadigimiz her kotu seyden iyi bir netice cixarmagi bacarmaliyiq,niye bunu eledim deyib kendimizi yeyib bitirmek evezine keske elemeseydim demeyi bacarmaq lazimdir,ama yene de olmus eyibi yox her seye ragmen heyat davam edir

salam gulcum.maraqlandigin ve dediyin xos sozler ucun cox sagol.dediklerine tamamile qatiliram.heyatda ne olursa yaxsiliga dogru olduguna eminem.duzdur insanin cani yandigi anda onu anlamaqda cetinlik cekir.beyin bunlari desede qelb basqa soz deyir.ama neyseeeeeee.herhalde bele olmasi daha yaxsiymis.heyat davam edir
bu arada men bildiyim gence baki arasi her gun ucus yoxdur.elimden geldiyi qeder saatini gununu ve qiymetini oyrener sene deyerem.bu arada yeterki sen gel men sene dolma da pisirerem,plovda pisirerem.bilrisen gencelilerin sufresi gozel olur yerimseniben hem teyyare ucmasa sen gel bizde qalarsan ondan asan ne var ki.teki sen gel.gencede bir bacin oldugunu unutma.cox semimi deyirem

Canımmmenim cox sağ ol.İnan oxudum yazdıqlarını gözlerim doldu...insan ne qeder xoşbext olsada qürbet qürbetdiiii.ne qeder sevilsende burda öz insanların bir başqa....çox sağ ol devetin üçün.inşallah bir gün görüşerik...

ilk önce misscim için:
bilirem bu deqiqe üreyiv esöz geçire bilmirsen üreyin ağrıyır,aman inan emin ol iyi kide bitirmişsin.sana böyle basit bi şeyde yalan söyleyen insan yarın kim bilir ne yapacak...Bence en doğrusunu yapmışsın.Merak etme zamanla daha da iyi olacaksın...

Bu arada mehinbanu seninde üzgün olduğunu okuyunca çok üzüldüm.İnşallah en kısa zamanda her şey iy olur.

Bu ne ya canım kızlar hepimizin bir sıkıntısı var ,fidan azerininde iyi ki o bir az rahatlamış...inşallah her kesin hayatındaki her şey yoluna girer.Canınızı sıkmayın..biliyorum uzaktan söylemek kolay birde yaşayana soracaksın..Ama yine söylüyürüm zaman her şeyin ilacı...hepinize hoş mutlu güzel günler arzuluyorum.Hepiniz öpdüm kızlar..nolur üzülmeyn.hayatda sizden değerli hiç bi şey yok.kimseye de hakk etmediğinden fazla değer vermeğin ...sonra bunun acısını çekiyoruz çünki..

Bura yazmasam da yazilanlari oxuyuram cox vaxt Allah haminizin yardimcisi olsun ŞenizAmin

salam xanimlar.ne yaxsi ki siz varsiniz ne yaxsi ki bura var.inasana semimi qelble yaxinlasan elini tuta bilmesede uzaqdan bele olsa ureyini rahatlatmaya calisan insanlarin olmasi ne xosdur.inanin bu derdimi bir siz bir de dayi qizim bilir.heckime deye bilmirem.haminin tenqidlerine meruz qalmaqdan qorxuram.ama neyseeeeeeeee.fidan dmeisken HEYAT DAVAM EDIR.bu da kecer.bu aralar kime dokunsan 1000 ah esider oldum.nolar siz hec olmasa ozunuze yaxsi baxin ki sizin ucun de endiselenemeyelim.
bu arada fidaska senin problemin neydi canim? mumkunse danis.yeni sohbet acaq :)
gulshen sekline bayildimmmmmmmmmmmmmmmmm.harika yaaaaaa.insanin kefini acir :) sen de tez tez gel yazilarini bizden eksik etme.seni de taniyaq dimi ama :)
BU ARADA YARI FINALI KECDIK QIZLAR DARISI FINALIN BASINA.INSALLAH AZERBAYCAN BIRINCI OLAR BUNU KUTLAYARIQ BIRLIKDE EUROVISION KAST EDIYORUM

salam xanimlar.ne yaxsi ki siz varsiniz ne yaxsi ki bura var.inasana semimi qelble yaxinlasan elini tuta bilmesede uzaqdan bele olsa ureyini rahatlatmaya calisan insanlarin olmasi ne xosdur.inanin bu derdimi bir siz bir de dayi qizim bilir.heckime deye bilmirem.haminin tenqidlerine meruz qalmaqdan qorxuram.ama neyseeeeeeeee.fidan dmeisken HEYAT DAVAM EDIR.bu da kecer.bu aralar kime dokunsan 1000 ah esider oldum.nolar siz hec olmasa ozunuze yaxsi baxin ki sizin ucun de endiselenemeyelim.
bu arada fidaska senin problemin neydi canim? mumkunse danis.yeni sohbet acaq :)
gulshen sekline bayildimmmmmmmmmmmmmmmmm.harika yaaaaaa.insanin kefini acir :) sen de tez tez gel yazilarini bizden eksik etme.seni de taniyaq dimi ama :)
BU ARADA YARI FINALI KECDIK QIZLAR DARISI FINALIN BASINA.INSALLAH AZERBAYCAN BIRINCI OLAR BUNU KUTLAYARIQ BIRLIKDE EUROVISION KAST EDIYORUM

merhaba kızlar...artık burdan ayrılamaz oldum.Gülşenin koyduğu resme bayıldım.Burda iş arkadaşlarıma gösterdim resmi.hepimiz güldük.tabi onlarda biliyor ermenilerle yaşadığımız problemi...hepsini anlatıyoruz.burda benim bi tane de arkadaşım var.oda azeri.Oda BDU mezunu.Fizik fakültesi.oda burda evli.68 doğumlu.yanş burda bana ablalık yapıyor...:))oda buranın üzvüde ama pek girib yazamıyor.neyse...

TEFVİZNAME

Hak şerleri hayreyler,

Zannetme ki gayreyler,

Arif onu seyreyler;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler...

Sen Hakk'a tevekkül kıl,
Tefvhiz et ve rahat bul,
Sabreyle ve razı ol;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Kalbin O'na berk eyle,

Tedbirini terk eyle,

Takdirini derk eyle;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Hallâk-ı Rahim O'dur,
Rezzâk-ı Kerim O'dur,
Fe’âl-i Hakim O'dur;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Bil kat-ı hacâtı,

Kıl O'na münacâtı,

Terk eyle murâdâtı;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Bir işi murâd etme,
Olduysa inâd etme,
Hak’dandır o reddetme;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Hakk'ın olacak işler,

Boştur gâm-u teşvişler,

Ol hikmetini işler;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Hep işleri fâiktir,
Birbirine lâyıktır,
Neylerse muvâfıktır;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Dilde gamı dûr eyle,

Rabbinle huzur eyle,

Tefviz-i umûr eyle;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Sen adli zulüm sanma
Teslim ol oda yanma,
Sabret, sakın usanma;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Deme şu niçin şöyle,

Bak sonuna sabr eyle,

Yerincedir ol öyle;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Hiç kimseye hor bakma,
İncitme gönül yıkma,
Sen nefsine yan çıkma;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Mü’min işi renk olmaz,

Akıl huyu cenk olmaz,

Arif dili tenk olmaz;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Hoş sabr-ı Cemilindir,
Takdir-i Kefilindir,
Allah ki Vekilimdir;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Her dilde O'nun adı,

Her canda O'nun yâdı,

Her kuladır imdâdı;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Nâçâr kalacak yerde,
Nâgâh eder ol perde,
Dermân eder ol derde;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Her kuluna her anda,

Gâh kahr-û gâh ihsânda,

Her anda O bir şanda;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Gâh Mu’ti û gâh Mâni
Gâh Darr ü gâh Nâfi
Gâh Hâfizu gâh Râfi.
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Gâh âbdin eder ârif,

Gâh eymenü gâh hâif,

Her kalbin O'dur Sârif;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Gâh kalbini boş eyler,
Gâh hulkunu hoş eyler,
Gâh aşka duş eyler;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Gâh sâde ve gâh rengin,

Gâh tabun eder rengin,

Gâh hürrem gâh gamgin;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Az ye, az uyu, az iç,
Ten mezbelesinden geç,
Dil gülşenine gel göç;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Bu nass ile yorulma,

Nefsinle dahi kalma,

Kalbinde irab olma;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Geçmişle geri kalma,
Müstakbele hem dalma,
Hal ile dahi olma;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Her dem anı zikreyle,

Zirekliği koy şöyle,

Hayrân-ı Hakk ol şöyle;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Gel hayrete dal bir yol,
Kendin unut O'nu bul,
Koy gafleti hazır ol;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Her sözde nasihat var,

Her nesnede ziynet var,

Her işte ganimet var;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Hep rumzu işarettir,
Hep gamz ve beşâdettir,
Hep ayn-ı inayettir;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Her söyleyeni dinle,

Ol söyleteni anla,

Hoş eyle kabul canla;

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler.

Bil elsine-i halkı,
Eklâm-ı Hakk ey Hakkı,
Öğren edeb-u hulkû;
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler.

Vallahi güzel etmiş,

Billahi güzel etmiş,

Tallahi güzel etmiş;

Allah görelim netmiş

Netmişse güzel etmiş.

ellerine emegine saglik azerin.cok gozeldi heqiqeten.gozlerim doldu.

Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler

gulcum ya bu kk beni deli edicek ha.ozel 2 mesajin var yaziyor ama aciyorum azerin bacinin gonderdiyi oxunmus mesaj var sadece.allah allah ya.senden mene sekille bagli mesaj gelmisdi.ona yanit verdim sene geldi mi bilmirem.burda cox az sey bilirem ona gore neyi nece edim bilmirem bacim.

............................................

Son düzenleme:
bu ne men anlamadim arkadaslar anlayan varsa bana da anlatsin /sohbet ustdeki yazidan gedir/

bu arada fidan haralardasan????????????

burdayam canim,menim problemim ozumle bagli idi hec kesle bir problemim yox idi sadece bir is var idi onu elemeliydim elememisdim oz diqqetsizliyimin ucbatindan sonunda zerer gordum bundan sonra daha diqqetli olmaliyam,kaski tenbellik elemeyib eleseydim dememek ucun.ne ise oldu kecdi bu da menim bir sehvim idi demekden basqa elimden hec ne gelmir.ne ise qizlar bos verelim.evrivisiona gore men de tebrik eleyirem sen baxdin misscim men gec oldu baxa bilmedim yatib qaldim yoldasim baxdi ondan gece ayilib sorusdum neticeni,insallah birinci olmasa da yaxsi bir yer tutariq,sabah finala baxacam mutleq.melikmemmed kimi barmagimi kesib duz zad tokum gerek ki yatib qalmayim.

gulcum ya bu kk beni deli edicek ha.ozel 2 mesajin var yaziyor ama aciyorum azerin bacinin gonderdiyi oxunmus mesaj var sadece.allah allah ya.senden mene sekille bagli mesaj gelmisdi.ona yanit verdim sene geldi mi bilmirem.burda cox az sey bilirem ona gore neyi nece edim bilmirem bacim.[/QUOTEcanım be seni msne ekledim.ama bi şey yazamadım.geçersiz adres dedi.ben senin cebini biliyorum.sana şimdi mesaj atcam.ok.msn adresimi.ordan konuşuruz.

bu ne men anlamadim arkadaslar anlayan varsa bana da anlatsin /sohbet ustdeki yazidan gedir/

canım hindi konusunu anlamamışsın galiba.ben anlatıyım sana.Turkey ingilizce hindi demektir.Türkiye de inilizce Turkey yazıldığı iin hindi anlamına geliyor.bu yüzden....

onu biliyorum da peki kim demis ki turkey hindi ulkesi falan,konunu tam anlamadim oysa turkeyin ingilizce hindi oldugunu biliyorum,verilen sayfayi acib okumak istedim ama kac kez denedim acilmadi,onu soruyorum kim demis ne olmus,ne meseledi?

onu biliyorum da peki kim demis ki turkey hindi ulkesi falan,konunu tam anlamadim oysa turkeyin ingilizce hindi oldugunu biliyorum,verilen sayfayi acib okumak istedim ama kac kez denedim acilmadi,onu soruyorum kim demis ne olmus,ne meseledi?

HMM CANIM ONUDA BENDE BİLMİYORUM....

X