Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:kedi:Japon, çinli derlerdi bana küçüklükten beri kaydirigubbakcemile3Teşekkür ederem canparem opuyorumnanaktanCanım azelyam (adnanım:jeyyar:) seni yabancılara benzettim..Güzelmişsin
allah huzur ve mutluluk varsin
Ama şu bebeklik resmin var ya ben onu yerim yerim ısırırım:1hug:
gerçekten çok yakışmışsınız Allah ayırmasn
nazarlardan korusun :)
Çok teşekkür ederim, güzel bakan gözlerine sağlık canım a.s.benneyaptımki
:kedi: citol :kedi:Kin beslemeyen bir insan olduğunu görmüş oldum böylece, çok sağol, sen benden daha çok mutlu olursun inşallah ŞenizŞeniz
Ayyy canımm, gördüm çok tatlı ya opuyorumnanaktanÇok saol canımıniçi Şeniz
çok çok güzel bi çift olmuşsunuz,saçın makyajın çok güzel olmuş,
gelinliğinde oldukça iddialı,ayrıca tebrik ederim seni..
a.s.a.s.çok çok çokkkkkk güzel... Gelinliğe bayıldımmmmm
Çok teşekkür ederim canım, profildeki resim sana mı ait? Eğer öyleyse siz de harika görünüyorsunuz :asigim:çok yakışıosunuz cnm. harika kareler ancak son fotoğrafı ayrı bi beğendim. :)
Çok teşekkür ederim, güzel bakan gözlerine sağlık canım a.s.benneyaptımki
:kedi: citol :kedi:Kin beslemeyen bir insan olduğunu görmüş oldum böylece, çok sağol, sen benden daha çok mutlu olursun inşallah ŞenizŞeniz
Ayyy canımm, gördüm çok tatlı ya opuyorumnanaktanÇok saol canımıniçi Şeniz
Sevindim kaydirigubbakcemile2 Dikkatimi çekti konuya girmemen, daha fazla uzarsa zaten kilitlenir konu..Sen buraya yazdıktan sonra rüyamda gördüm, 8 mart çekilişinde sen bana çıkıyordun kaydirigubbakcemile3bi eksi rep aldım senden diye akannehir
kinmi beslicem ?
asla be cicimm
ben öyle insan deyilim boshayallersmile
not: kediler için fikrim hala degişmedi :roflol:
ama üstüme geldiniz o konuda artık cvp vermiyorum hele biri yazmışş timsah gözaşlarıymışş ay saçmalıyolar bende boşuna üzülüyorum ohaoldumsmile
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim cok yakismissiniz birbirinize masallah nazar degmesin
Sevindim kaydirigubbakcemile2 Dikkatimi çekti konuya girmemen, daha fazla uzarsa zaten kilitlenir konu..Sen buraya yazdıktan sonra rüyamda gördüm, 8 mart çekilişinde sen bana çıkıyordun kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: aslında bende çekilişte kimler var diye baktım
seni görünce bakayım bi dedim havaryu yani
yılbaşı çekilişinde yoktum sanırım sen
baya eglenceli olmuştu
buoda öle olur umarım
naniknanik Yılbaşında yoktum, eline kedi resimleri olan bir hediye paketi geçerse bil ki bana çıkmışsındır :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:resimlerde severim kedileri
sorun olmazz şakkıdı
Çok teşekkür ederim baldudaklı, inşallah istediğim zamanda seninde darısı başına inşallahh a.sa.s.allah nazarlardan saklasın çok çok güsel olmuşsun canım benim
darısı başımaaaboshayallersmile
Dimi, yeterki içinden kedi çıkmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[.[/I][/B]
:roflol: aklımada geldi
içinden gerçegi çıkmasın sorun olmaz dicektim vız geçtim