E
emdev
Ziyaretçi
kaydirigubbakcemile3 allah canını almıya o senden epey bi eksik :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 dimi ama,Aysel Gürel'den neyim eksik bayanssulusmile
seni pınar altuğ yapalim biz bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3 allah canını almıya o senden epey bi eksik :jeyyar:kaydirigubbakcemile3 dimi ama,Aysel Gürel'den neyim eksik bayanssulusmile
Ayyy sevindim Seda Sayan demediğin için :roflol:Aysel Gürel'i de burdan Rahmetle anıyoruz :kedi:kaydirigubbakcemile3 allah canını almıya o senden epey bi eksik :jeyyar:
seni pınar altuğ yapalim biz bayanssulusmile
heç gidip kendini kimlere benzetiyon :dilcikar:Ayyy sevindim Seda Sayan demediğin için :roflol:Aysel Gürel'i de burdan Rahmetle anıyoruz :kedi:
azelya ben bulnalır görmemi miyim yaaa
yoksa bunadım mı bilmiyorumkismile
ay ne güzel olmuş resimlerin
Allah mesut, mutlu, huzurlu etsin inşallah ama topiğe uğramıyosun sanki hiçç
allah mesud etsin. bir yastıkta kocayın inşallah!
resimlere bayıldım nefis çıkmışsınız.
Görmüşündün kız unutmuşundur kaydirigubbakcemile3 Ben unutuyorum çeyiz topiğini yaa, daha doğrusu aklım çelinmesin diye girmiyorum, orjinal birşey görürsem dayanamam eyvahedigeldismileBöcük resim eklicek diye bekliyorum hala..
Görmedim ya :sinifsinif:niye konu açıp resim eklemediki o?hiç görmedin mi böcüğün resmini
ben gördümmmmm
zaten çeyiz eklenmiyo eskisi gibi muhabbet güzel zemuszemus
evlendin terkettin bizi :umursamaz:
bak biz hala kale gibi ordayız :lepi:
Mutluluk huzur her daim sizlerle olsun.Çok tatlı bir çiftsiniz.Biraz Pınar Aylin i andırıyorsun ama sen ondan daha güzelsin haaa
Canım benim, güzel yüreklim çok teşekkür ederim ŞenizŞenizŞenizÇok yakışmışsınız birbirinize allah ayırmasın sizi fıstığım benimŞeniz
mutluğunuz sonsuza kadar sürsün dilerim.canım özel olmazsa eşinle aranızda yaş farkı varmı merak ettim
Görmedim ya :sinifsinif:niye konu açıp resim eklemediki o?
gelınlıgının altı benım gelınlıgımın aynısı.. sıze de cok guzel durmus.. mutlulugunuz daim olsun
eşin prens
sen prenses olmuşsun
allah daim etsin bir ömür boyu mutlulugunuzu
canım evinde bilg. yok
işten de ayrıldı evlenince
ama sonra girmiş galiba işe ama iş ortamı nasıl bilmiyorum
ondan resim koyamıyor
google'a rizeli kartallar+facebook yaz ordan bak resme canım