- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
-
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Asla kabul etmez ki zaten genel yapısında bı değişik asla ilerliyeyim geliseyim yok .hiç etrafında gormez gelişmez anlamıyorum bazen beyni geriye doğru çalışıyor gibiBenim de zor şartlarda okumuş bir arkadaşım var. Yemeğe çıktığımızda saklama kabıyla gelir artanlarımızı toplar götürürdü. Dahasını anlatmayacağım bence psikolojik bir durum ve çözülmeli terapi ile.
Nasıl konuşsam Cat çat soylesem mi kirmakdan da korkuyorum çocuk gibide aslında inatçı bir çocuk ama....Acaba evlilik öncesi nasıldı bu konuda tavrı? Bu durum eminim o zamanlar da vardır. Maalesef cimri insanla yol yürümek çok ama çok zor. Karşınıza alıp konuşsanız da pek değişmez kideneyin en azından belki bir çözümü olur
O arkadaşınızin psikolojik bir sorun muydu sonu kötü mü oldu merak ettimBenim de zor şartlarda okumuş bir arkadaşım var. Yemeğe çıktığımızda saklama kabıyla gelir artanlarımızı toplar götürürdü. Dahasını anlatmayacağım bence psikolojik bir durum ve çözülmeli terapi ile.
Durumumuz isteklerimizi karşılayabilecek düzeyde bu kadar kendimizi sıkmamıza gerek yok diyerek konuya girebilirsiniz aslında direkt söylerseniz kabullenmeyedebilirNasıl konuşsam Cat çat soylesem mi kirmakdan da korkuyorum çocuk gibide aslında inatçı bir çocuk ama....
Hala konuşmadınız mı yani? Adam pintilikten burnunun bokunu yiyecek az kalmış, hala konuşsam kırılır mı diyorsunuz. Tiksinirim ben olsam öyle bir erkekten. Siz koca diye yanınızda gezdiriyorsunuz. Huyunu biliyorsunuz madem, oraya buraya yanınızda götürüp de rezil olmayın bari.Karşıma alıp konuşsam kırılır mı
Bir şey canı çekiyor mesela azcik pahalı iç çekiyor ay boş ver diyor iğreniyorumBen bunun zor şartlarda yaşamakla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamemen kişinin mizaci ile alakali.
Benim babam da yoklukta büyümüş. Şu an çılgınlar gibi yiyor içiyor. Hakeza eşim de zor şartlarda büyümüş. Okurken kantinde çalışıyordu hatırlıyorum. Su an neye heves edersek alıyor. Ben çok yokluk gördüm gençliğimi yaşamak istiyorum diyor.
Insanın mizaci kolayca değişecek bir şey değil
Karşınıza alin konuşun ama büyük beklentilere girmeyin cünkü can çıkar huy çıkmaz. Eşinizin tabiatı bu.
Sin zamanlarda çok fazla abarttı oturup düşüncede herşey gözüme batar oldu ve şuan tiksiniyorum bendeHala konuşmadınız mı yani? Adam pintilikten burnunun bokunu yiyecek az kalmış, hala konuşsam kırılır mı diyorsunuz. Tiksinirim ben olsam öyle bir erkekten. Siz koca diye yanınızda gezdiriyorsunuz. Huyunu biliyorsunuz madem, oraya buraya yanınızda götürüp de rezil olmayın bari.
Ahhh ahhhhh orası zaten apayrı bir konu geçti bitti değiştirmem zamanı geri getirmem nasıl düzeltebilirim onu arıyorumben boyle bir adama cekim hissedemem .bir arkadasim var disarda boyle sacma sapan hareketleri vardi hayatimdan cikarttim. iki kafa dagitmaya gidiyoruz onda da kafa utuleyemdm
Düzeltemezsiniz.Ahhh ahhhhh orası zaten apayrı bir konu geçti bitti değiştirmem zamanı geri getirmem nasıl düzeltebilirim onu arıyorum
Bardağı dün taşırdı artıkDüzeltemezsiniz.
Ahhh arkadaşım ya ahhhhh.hic öyle değil utanıyorum bana tuhaf geliyor zaten tiksinme sebebperim de hep bu ve bunun gibi davranışlariAnlattiklarinizin hicbiri de korkunc cimrilik alametleri değil. Adam muhtemleen maddi oalrak tutumlu olmaya çalışıyor. Yerin dibine girilecek seyler de çok yok. Can sıkar ama insan bunlar yuzunden kocasindan da tiksinmez. Hatta mesela tatilde gezmeye gidilince eger ozel guzel, meshur, yoresel vs yenilecek bir sey yoksa oyle her ogunde aman aman oturup adam akıllı yemekler yemek bana da mantikli gelmiyor ekonomik açıdan düşündüğümde. Cunku tatile çıkınca her şey masraf, nerden kısılsa kar oluyor. Sizin onceki konudan da anlayacagimiz uzere kocanizdan zaten tiksinesiniz var. Adamdan sogumussunuz her seye bi kulp takiyorsunuz. Üç bes fazladan hesap yapti diye kocamdan tiksinmezdim
Bunlar gerçekten travma değil siz kendi kendinize durumu düzeltmeye çalışıp içinizde bir yerlerde eşinizi koruyorsunuz. Ama bunlar travma değil eşiniz apaçık cimri düzelmesi de imkansıza yakın çok üzgünüm boşanmak istemiyorsanız çekersiniz bu durumuYazayim da rahaliyayim.ben dışarda yemem yesemde sağlık li bir şeyler yerim acıkınca muz elma vs yada evden yaptığım yulaf vs cimrilik değil benimki kilo kontrol.
Kızım yer sever aç isen sende ye derim yok der kızın tabagu gelir gelmez kolları sıvar löpür lopur yer iğrenç değil mi ya içim almıyor artık