Öyle bir umurlarında ki tahmin bile edemezsiniz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama benim var 2 tane. Tabii ki onları çok seviyoruz sevdiğimizi biliyorlar ama bu maddi şeyleri umursamayacaklar anlamına gelmiyor. 7/4 yaşındalar küçüğü bile geçen seneden gördüğü için daha otelden dönünce başladı yine gidelim diye. Büyüğünü zaten söylemiyorum. Onun haricinde bişey görsünler illa ki isterler yani çocuk bunlar. İskendercinin önünden geçelim büyüğü hemen içeri girelim istiyor mesela nasıl girmeyeyim nasıl kısayım giriyoruz 4 kişi en az 1000 TL sadece bu.
Bizim zamanımızda bizlerdik o istemeyen değilde istese bile ailenin durumunu bildiği için söyleyemeyen çocuklar.
Çok şükür 2 çocuğa yetebiliyoruz bu şekilde başka da düşünmüyoruz çünkü hadi sevelim karnı doysun yeter diye düşunmuyoruz.
Ben ki çocuklarını tamamen marka, popüler kültür dayatması ürünler dışında yetiştirmeye çalışan biriyim, ben bile yaşıyorum çünkü okula gidiyorlar.
Daha benim çocuklarım mağazaya girip bir tshirt beğenmemişlerdir, ben yaparım alışverişi. Ayakkabı, çanta ne lazımsa her şeyi ben alırım algılarını hiç açmadım, göstermedim adeta dağda köy çocuğu gibi yetiştirdim sanıyordum forma ve krampon istediler elbette sahte aldım
Çok mutlu oldular, giydiler ama okulda arkadaşları dalga geçmiş çakma diye.
Eve gelip sorguladılar çakma ne sahte ne kötü şeyi niye aldın bize güldüler kimse oynamadı vs vs, büyüyün alacağım 2 3 giymede yırtıyorsunuz dedim ama dinletemedim.
Sonunda aldık ve 2. giymede yırttılar
Çocuklarına bu marka, çakma, iyisi kötüsü öğreten, edindiği şey ile üstünlük kurduran hiçbir ebeveyni affetmiyorum, etmeyeceğim de.
Benim imkanım var her istediğini alırım ama olmayan ne yapacak?
İphonelar ps5 ler havada uçuyor, 7 8 yaşlarında çocuklar bunları nasıl biliyor?
Ne diyorlar alırken, şu marka iyi pahalı mı diyorlar millete göster hava at, olmayanı aşağıla diye mi tembih ediyorlar anlamıyorum ki!!!