Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

maddi imkanı var mı çalışıyor mu valla bende burdan sesleniyorum boşanıp çocukları kendi ailesine atan saçma sapa hareketler yapan,kafayı yiyenler lütfen yapamıyorsanız çocuk yapmayın,babasına verin yaptıklarınızı da

çocukları baba almaz mı?
anneyle pek iyi bir hayatlari olmayacak gibi baba bakmazmi?

Annem beni kadir gecesi doğurmuş yapıcı olmaya çalışırım hep umarım bir an önce kendine gelir de evlatlarına sahip çıkar çocuklar için en önemli dönemler. Babamıda alıp karşıma konuşuyorum böyle vardır anneminde sıkıntıları baba kötü davranma derim. Annem içinde üzülme anne diye hep yardımcı olmaya çalışırım. Babama olan sinirini de hep bizden çıkarırdı annem oysaki severdi ama kaldıramazdı değersizlik duygusunu.
Konu sahibinin ablasınada şifalar diliyorum çocukların da yolları açık olsun anlayacak yaştalar güzellikle annelerinin durumunu anlatırlarsa da anlayacaklardır. Canlarım benim tüm çocuklarımız çok kıymetli.

valla beterin beteri var sizdeki en azından ihtiyaçları ile ilgileniyormuş..biz maddi manevi bittik çıkar yol bulamadık üstelik 4 çocuk

herkes dede anaabne demişte yazık valla yaşlı insanlara kendi çocuklarını büyütmüşler bi de dönemlik değil ömürlük bi r süreç

Ben dönemsel olduğunu düşünüyorum.
Kolay değil , 2 çocukla boşanmak .
Üstelik aldatılmış , hazmedemiyordu muhtemelen ve bu yüzden de estetik yaptırmak istiyor olabilir.
Psikolojik destek alsa keşke.
Ablanız çalışıyor mu ?

Baba ne durumda eğer orda iyi olacaklarsa velayeti almasını sağlayın böyle rezil olup gitçwkler

Bende herkes gibi sadece ve sadece çocuklara üzüldüm, bazen burada anne olmakla ilgili konular açılıyor ya da vaktiyle anne babasından çekmiş kadınların hikayelerini okuyoruz, hani diyorlar ya aaa olur mu annelik kutsaldır her kadın anne olmak ister veya anne baba için böyle düşünmeyin ne olursa olsun onlar sizin anne babanız, ben bunların hiçbirine katılmıyorum.
Annelik kutsal değil herkes anne baba olmamalı, çocuklarda anne baba sevgisi şefkati görmediyse, yine de anne babasını sevmek ihtiyarlıklarında onlara merhamet etmek zorunda değil.

Boşanmak, aldatılmak insanın psikolojisini alt üst edebilir, depresyona girebilirsiniz ama insan bir süre sonra bunun farkına varır ve tedavi olmak ister, kendi için olmasa bile çocukları için çabalar.

Ablanızda böyle bir istek yok, ben estetik olmasına bir şey demiyorum dış görünüşünü sevmiyordur estetik yaptırır ama bu çocuklarıyla ilgilenmesine mani değil.

Bence en azından sizin yazdıklarınız üzerinden değerlendirmem gerekirse, ablanız evliliği bir statü gibi görmüş, ailesinden baskı görmese bile kendi hayatımı dilediğim gibi yaşama fırsatı diyerek evlenmiş gibi görünüyor, şu yazacaklarım için kusura bakılmasın lakin çocukları da hayat sigortası gibi gördüğünden doğurmuş, kimi kadınlar vardır aslında annelik hiç onlara göre değildir ama karşılığında istediklerini yaptırabilmek için çocuk doğurur, mesela ev araba aldırıp üzerine yaptırmak gibi, böyle bir tanıdık var eşinin olmadığı ortamlarda açık açık da söyledi bize, olur da eşi bir gün boşanmak isterse dımdızlak ortada kalmak istemiyormuş, çocuk olursa işler değişirmiş dediğini de yaptı, ablanız da bence aynı benim tanıdık gibi bir kadın olan çocuklara oluyor maalesef.

Yalnız eski enişteniz ablanızın huyunu suyunu biliyor, anneliğinin de farkındadır onun da 7/24 dükkanda olması sebebiyle çocuklara bakamam bütün gün evde ne yaparlar, aç kalırlar vs lafları sorumluluğu üzerinden atmak için bahaneden ibaret, eski eşe maddi destek sağlayabilen, evi üzerine yapabilen bir adam pekala çocuklarına bakacak bir yardımcı da bulabilir.

Ne alâ memleket, anne baba kendi keyfinde çocuklar teyze anneanne savrulup duruyor.

Çocukların devlete verilmesi de bir çözüm, en azından sağlıklı huzurlu bir ortamları olur ama anneli babalıyken öksüz yetim kalmış bu çocukların psikoljisi bunu kaldırır mı bilmiyorum
İstenmiyoruz hissi çocukları yiyip bitiriyordur, ileride bu çocuklardan hayır beklemesinler, yaşlanınca ben senin annenim babanım bana bakacaksın deme çiğliğini yapmazlar umarım.

Siz bence ailece toplanın eski eşle de bir konuşun, çocukların velayetini o alsın, sizde babanız, eski eş vs ablanızdan maddi desteği çekin, çalışıyor mu kredi mi çekiyor ne hali varsa kendi başına görsün, çocuklar baba evinde yanlarında yardımcı varken bile duramayacaksa annenizle yaşasınlar, babaları yardımcı bulsun annenizin gözetimi altında yardımcı ilgilensin çocuklarla, zaten şurada birkaç ay sonra okullar açılacak, yaşları da çok küçük değil birkaç seneye kadar kendi kendilerine yetebilecek hale gelirler.

Normalde boşanan kadına anlayisli olun zor bir süreç derim konularda. Ama ablaniz suyunu çıkarmış. Önce çocuğunu düşünmeyen insana ifrit oluyorum. Benim bir çocuğum vardı bosanirken resmen hayatımı 3 kademe iyilestirdim. Sadece kızım için. Hala o sınav bu sınav koşuyorum. Onun bir eksiği olmasın diye.
Rabbim vardır bir hikmeti ablanizi anne yaparken.
Allah kolaylık versin. Keşke baba sahip olacak bir tip olsaydi.

O değil de eşiniz iyi adammış.
Ama sabır taşı da çatlar. Dikkat edin derim.
O çocukları size güvenerek yapmadı. Doğurduysa paşa paşa bakacak. Onun dışında kimsenin bir mecburiyeti yok.
Valla babaları mı alsa acaba dedim ben de.

Gecmisiyle ilgili pismanliklari var bence. Gec kaldigini, bir seyleri kacirdigini saniyor. Benzer duygular bende var, cocuk yapmiyorum bu yuzden, kesinlikle pisman olurum diye. Nasil olacak bilmiyorum, cocuklariyla istedigi hayati kurmasi gerek, bir yolunu bulacak. Yaptiktan sonra, boyle hayat istemiyordum demek olmaz, o tren kacti yillar oncesinde. Her iki hayatin ortasini bulacak, biraz ordan biraz burdan keyifli zaman gecirmeye bakacak. Boyle soyleyin ablaniza bence.

Ablanız eski eşini çok seviyordu sanırım. Ama adamın muhtemelen başından beri sadakatsizliği vardı. Çocukları da kendime bağlarım diye yaptı belki de ama işe yaramadı. Şimdi aldatılmanın acısını kaldıramamış olacak ki, başka erkekler tarafından beğenilerek tatmin olmaya çalışıyor. Sağlıklı bir psikolojisi yok. Çocuklara çok üzüldüm.

Önceden çocukların anne ve babayla büyümesinin çok önemli olduğunu düşünürdüm. Son yıllarda anladım ki çocuğun hayatında onu gerçekten seven ve ona değer veren tek bir insan olsun yeter. Sizin çocukları sevdiğiniz anlaşılıyor. Elinizi üzerlerinden çekmeyin. Bir şekilde büyürler, ama birileri için değerli olduğunu bilmek onları güçlü kılar. Ablanızı kendi haline bırakın, kendi ruh sağlığınız için.

Bir insanı zorla anne yapamazsınız. Kedilerde doğuruyor. Anane baksın torunlarına. Benimde bir sürü arkadaşımı ananesi büyütmüş. Ablanızında ne hali varsa görsün.

Tamda dediğiniz gibi çocukları eşine yaranmak için yaptı, bak doğuruyorum diye. Sonra bak senin çocuklarına bakıyorum tavrına büründü. Ben senin çocuklarına bakıyorum kirada mı oturacağım diye de cinnet geçirip evi aldı. Evin değeri şuanda 2 milyon. İlerde satacağım diyor ya bilmiyorum ben çok soğudum ondan iğreniyorum keşke öyle bir ablam olmasaydı.. babam annem bazen gidiyor oraya onlara huzur vermiyor babam su istese veriyor suyunu ablam ama herkese babamı şikayet ediyor. Çocuklara geri dur deseler ablm onları engelliyor benim çocuklarıma kimse kızamaz diyor ama kendisi kızmaktan beter ediyor. Babamlar ne yapacaklarını şaşırmış durumda

Abla yanık:S 2 cocuk neden yapmıs ya

Tavuk suyu ablam annelikten hiç bir zaman mutlu değildi. Boşanmaya özel bir durum değil onun bu şikayetleri..

Ahh ya.Ben 2senedır yarım gun calısan anneyım,kzıım krese gıdıyor normalde ama baktım kı hsta oldugunda,okul tatıl oldugunda vs cocuk ortada ordan oraya savruluyr.Benım cocugum bunu haketmıyor dıyıp ıstıfa ediyorum.Nasıl annelık kı,ıstemıyorum alın bkın dıyebılıyor.Benım kızım kvdemde suan ,aklım hep orda,kapı acık kalır mı,merdıvene cıkar mı hep kafamda senaryolar donuyır Bıcok annenın boyledır emınım.
Dunyaya getırdıysek bakacagız yanı bunun alternatıfı yok.
Allah yardımcısı olsun o cocukların

Seviyordu evet çok hırs yaptı o yüzden. Hayatının merkezine koydu eşini çocukları annemlere verirdi bebekkende eşiyle takılmak için. Siz bebeğinizi 2 hafta hiç görmeden ananeye verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…