• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

Bazı yorumlarda depresyonda falan denmişte ne depresyonu arkadaşlar?Depresyona giren insanın saçını tarayacak yemek yiyecek hali keyfi olmaz..Depresyonu biliyoruz.Eskilerin tabirleri vardır azmış kudurmuş derler durun tamda bu.Hasta ayağına çirkeflik ayağına milleti dize getirmiş.Kessinler bakalım maddi yardımı bir işe girip çalışmak zorunda kalsinda görsün hayat neymiş..Valla bence ona onun gibi çirkeflik delilik yapmak lazım ha tabi yine anne olamayacak çünkü içinde yok..Baba desen o da aynı b..kun laciverti yazık o çocuklara..

emin olun ülkede çocukların poposuna filan vurmayan çok az baba var. acı ama gerçek bu. konu sahibi de popolarına filan vuruyordu demiş öyle evre çevire dövme durumu ola zaten kimse babayı ihtimal olarak düşünmezdi.

yine üzgünüm ama öyle anane dede teyze sahiplenmesiyle büyüyen (güya çocukların iyiliği için) çok başlı ortamda çocukların sorunları yine az olmuyor. (benim etrafımda çok örnek var) bu anane-dede 2 ergen çocuğu büyütecek durumda değiller. yarın okulda biriyle kavga etse, bir şey olsa anane dede suçlu olur. neden kadın çünkü "uyanık". bakarlarken iyi ki baktılar olmaz, bir şey olsa suçlu olurlar. anlatabiliyor muyum?
konu sahibi zaten yarın bir gün kendi çocuğunu yapar. eşi zaten "e ama yeter" dese sonuna kadar haklı.

o yüzden bu karı kocaya temiz bir zılgıt. ve hatta tehdit lazım. bu kadın şımarık derdimiz o. çocukların iyiliğini düşünüyruz diye sorumluluklarını alınca... kadına para verince kimse iyilik yapmıyor şu durumda.
bi kere dede hiç para vermese. çocukları da hiç almasalar bu kadın nasıl gezecek tozacak ya da nasıl işten çıkacak?

çocuklar evde aç mı kaldı mesela.
polis çağıracaklar.

güzellikle iyilikle bu mesele çö-zül-mez.
Şu dediklerinizin hepsine katılıyorum hatta imzamı atarım ama ben bu kadının düzeltip de çocuklara sahip çıkacağına inanmıyorum . İnsalalh dediğiniz bu yöntemler ise yarar bu vicdansız ana baba çocuklarına sahip çıkar .

Tükürürüm böyle anaya babaya! Asıl çocukların hayatını mahvetmek üzere olan onlar. Bu abla da enişte de düzelmez. Uğraşmayın bile. Eğer durumu müsaitse anne babanız alsın çocukları bari.

Velayetin değiştirilmesi için dava açmaları lazım. Çocukların anne babasında çok ciddi bir sıkıntı olmadıkça velayet anneanne - dedeye verilmez.

Sadece bir konuda ablanizi anlıyorum, bakıyorum boşanma olunca tüm çocuklar annede ve kadın yasam savaşı verirken baba gezip tozuyor, hiçbir sorumluluk yok. Keşke 2 ve daha fazla çocuklu kadınlar boşanırken tüm sorumluluğu almayıp baba da bir çocuğunun velayetini alsa. Baba bir çocuğunun velayetini almasa hala iyi baba oluyor ama anne velayeti paylaşmak istediginde dahi kötü anne oluyor, bu baskıyı da en çok diğer kadınlar yapıyor. Belli ki kaldıramıyor 2 çocuğu tek başına yetiştirmeyi.

Çocukların biri 11 yaşında biri 9 yaşında oneriniz nedir ?
anne baba da bakmıyor .
Bu çocukların da bir büyüğe ihtiyaci var eniştenin yanında kaç gün duracaklar ?
Yani başka torunu başka evladı da bir zahmet sussun otursun anne babası bakmıyor çocukların istemiyorlar şimdi onların duygu durumlarıni düşünecek halim yok açıkçası . Ortada kalan çocuklar beni daha çok üzüyor .
Bu konudaki en sağlam çözüm devletin el koyması. Anada da babada da iş yok.

Anane dede belli bi yaş üstü ve mecbur değil. Zaten 2 torun daha varmış o yaşlarda. Belki konu sahibinin de çocukları olacak. 70 75 yaşında ergenlik çağındaki çocukla nasıl uğraşsın bu insanlar. Allah gecinden versin 17 18 yaşlarında vefat etseler çocuklar ortada kalır.

Bu çocuklar böyle düzensiz bozuk psikolojiyle yaşayarak kendilerini kurtaramazlar.

Daha önceki mesajıma da yazdım devlet korumasına girdikleri anda 18 yaşında memurlukları garanti olur.

Sadece bir konuda ablanizi anlıyorum, bakıyorum boşanma olunca tüm çocuklar annede ve kadın yasam savaşı verirken baba gezip tozuyor, hiçbir sorumluluk yok. Keşke 2 ve daha fazla çocuklu kadınlar boşanırken tüm sorumluluğu almayıp baba da bir çocuğunun velayetini alsa. Baba bir çocuğunun velayetini almasa hala iyi baba oluyor ama anne velayeti paylaşmak istediginde dahi kötü anne oluyor, bu baskıyı da en çok diğer kadınlar yapıyor. Belli ki kaldıramıyor 2 çocuğu tek başına yetiştirmeyi.
Bak evet o konuda haklısın oda haklı haliyle ama sırf öyle diye itip kakamaz çocukları. Yazık değil mi? Öyle bağlıyor ki insanı haklısın derken buluyosun kendini ama yaptıkları çok başka. Daha diyemediğim o kadar çok şey var ki…

Bazi kadinlari sirf evlilikleri sürdügü sürece anne kaliyor. Adam gidince cocuklari da istemiyorlar. Ablaniz bu cinsten sanirim cünkü annelik duygusu yok. Vallaha böylesini bende tokatlardim. Hep aman zavallim, aman kuzumdan anlamiyor böyleleri

Ve hatta evlilikleri sürsün diye çocuk sahibi olanlar dahi var maalesef.

Babaları dükkanı var 7-24 orada çalışıyor börek dükkanı ben dükkanda çalışırken çocuklar evde aç kalırlar ne yaparlar tek diye almıyor.
Oh ne ala
Çocuklar aç kalır diye düşünen börekci amca
Ben çocuk mocuk bakamam demiyorda
Yaparken sorun yoktu tabii
Anne atıyor baba istemiyor
Bu çocuklar ne durumda Allah aşkına?
İki gün orda 3 gün orda hayatmı geçer
Hem anneyi hem babayı boğasım geldi ya
Silkonda taktırsa orasınıda yaptırsa çocuk bakımına engelmi
En fazla 1-2 hafta iyileşene kadar siz bakarsınız tamamda ondan sonra niye bakamiyor?
Fink atacam diyemi?

Kasımda babam ve çocuklar hakim karşısına çıkacak söyleyeceğim hakime ikiside çok kötü hakim bey kızım diye iyilik elçisi olamam çocuklar en iyi devlet bakar bunların elinde heder oluyorlar diyeceğim diyor. Bu silikon olayını duysa direk gider şikayetçi olur.
Enişteniz ablanızın yaptıklarından bi’habermiş, siz üstünüze düşeni yapın ablanızın söylediği yaptığı her şeyi adama açık açık anlatın, kötü bir babaysa çocuklarına sahip çıkmayacaksa bile olanı biteni öğrensin, en azından babanız mahkemeye çıkıp çocuklara devlet sahip çıksın dediğinde, enişteniz bana niye söylemediniz ben çocuklarımı alırdım vs gibi şeyler deyip çocuklarının elinden alınmasının suçlusu gibi göremez sizi, biz söylemiştik çocuklarına baba olsaydın dersiniz.

Yazık bu çocuklara, sorumsuz anne baba yüzünden sevgiye şefkate muhtaç büyüyorlar, sonra bu çocuklar ergenlik döneminde hırçın olunca kabahat, toplumdan kendilerini soyutlayıp asosyal psikolojik sıkıntıları olan bireylere dönünce kabahat, sitede bile ailesi yüzünden çocukluk travmaları olup da kocaman bireylere dönmelerine rağmen atlatamamış insanlar var, dünyaya üreme kontrolü diye bir şey getirseler, seve seve ilk destekleyenleri arasında olurum.

Ailesi çok iyi olduğu halde sorunlu olan çocuklar hariç, bir çocuğun hayatını mahveden anne babalarıdır, ne severler, ne şefkatli yaklaşırlar, ne ilgilenirler, kusura bakılmasın ama bazı insanlar yemek-içmek ve çiftleşmek dışında hiçbir şey düşünmeyen 2 bacaklı canlılardan ibaret, hayır bir de ürüyorlar olan bebelerine oluyor.

Özür dilerim üslubuma dikkat etmeye gayret ettim umarım haddimi aşmamışımdır ama vallahi bu konu sinirimi bozan türden içeriklerden birine sahip😡

Oh ne ala
Çocuklar aç kalır diye düşünen börekci amca
Ben çocuk mocuk bakamam demiyorda
Yaparken sorun yoktu tabii
Anne atıyor baba istemiyor
Bu çocuklar ne durumda Allah aşkına?
İki gün orda 3 gün orda hayatmı geçer
Hem anneyi hem babayı boğasım geldi ya
Silkonda taktırsa orasınıda yaptırsa çocuk bakımına engelmi
En fazla 1-2 hafta iyileşene kadar siz bakarsınız tamamda ondan sonra niye bakamiyor?
Fink atacam diyemi?
Bir insan boşandıktan sonra neden göğüs silikonu taktırmak ve vajina düzeltme ameliyatı olmak ister? Çocuklara daha iyi bakmak için değil elbette. Amaç belli , yeni ufuklara güzel yelkenli ile açılmak istiyor kadın, limanda kalanlar onun için yük.

Aynen öyle. Cocuklara daha dogmadan bir görev yüklüyorlar "esi eve baglasin" "evliligi kurtarsin" vs. Halbuki ortamin fiasko oldugu ortada. O ortama ne diye cocuk
Bir komşumun kızımla yaşıt oğlu var, birkaç gün arayla doğdular hatta, oğlanın doğumundan 1 sene sonraydı galiba, komşunun eşi kumara başladı.
Adam neredeyse tüm maaşı kumara veriyordu doğru dürüst eve gelmiyordu.

Artık kim akıl verdiyse bilmiyorum, belki yaşını almış komşularımız belki kadının veya adamın aile büyükleri neyse, 2. çocuğu doğur eve bağlansın taktiği verilmiş, bunu duyunca bir güldüm ama insan çok da samimi olmadığı kişilere çocuk doğurmakla olacak iş mi çocuğa yazık diyemiyor zira herkes en muhteşem kocalara evliliklere sahip olduğundan bir şey dediğinizde aslan kesiliyorlar.

Aradan bir vakit geçti bu komşu 2.’ye hamile kalmış uzatmayayım doğum yaptı adam yine ortada yok, 2 erkek çocuk da adamı kumardan alıkoyamadı boşandılar.

Çocuk sağlıklı huzurlu eve doğar, kavganın saygısızlığın huzursuzluğun olduğu evliliğe toparlasın diye çocuk yapılmaz lakin insan demek bencillik demek maalesef.

Bir insan boşandıktan sonra neden göğüs silikonu taktırmak ve vajina düzeltme ameliyatı olmak ister? Çocuklara daha iyi bakmak için değil elbette. Amaç belli , yeni ufuklara güzel yelkenli ile açılmak istiyor kadın, limanda kalanlar onun için yük.
Kendini iyi hissetmek içinde yaptırabilir. Yeni aşka yelkende açabilir. Bu çocukları istemiyorum deme hakkı vermezki yinede.

Kendini iyi hissetmek için olsa evliliği süresinde yapardı. Milyonlarca kadın var bu operasyonları olan. Emzirdiği için gögüsleri sarkan, normal doğum sonrası deformasyon yaşayan. Konudaki kadın bunları sermaye amaçlı yaptırıyor. Şimdi yeniden erkek bulma derdine düşmüş. Çocuklarını da ayağına bağ olarak görüyor. Ben hiçbir şekilde vicdan azabı yaşayıp, insafa filan geleceğini düşünmüyorum.

Çocuklara üzüldüm :( daha bugün acaba nasıl anne baba olacağız iyi yetiştirebilecekmiyiz onu koruyabilecekmiyiz diye eşimle konuştum. Eşim ikinciyi hemen yapalım diyor beraber büyüsünler mantığında bende tek çocuklu aileleri araştırıyorum nasıl olur psikolojisi etkilenir mi diye.

Kendini iyi hissetmek içinde yaptırabilir. Yeni aşka yelkende açabilir. Bu çocukları istemiyorum deme hakkı vermezki yinede.
Tabiki yaptırabilir, yaptıran arkadaşlarımda oldu sonuna kadar destekledim. Ama boşanır boşanmaz, çocukları 2 gün annesine 5 gün kardeşine atıp, ben bakmak istemiyorum deyip, gidip böyle bir ameliyat yaptırmak istemesi başka bir hikaye anlatıyor.

Babam kaç kere götürmeye uğraştı hep bahaneler sundu gitmek istemedi. Eski eşi evi ablamın üzerine yaptı normal bir boşanma evresindeki kadına göre aşırı rahat bir hayatı var. Ablam özgürlük istiyor..
Abla şımarık

Çocukları atayım günümü gün edeyim derdinde

O zaman 2 çocuk yapmayacaktı hanımefendi
Otursun baksın çocuklarına

Back