Az daha Bebeğimi kaybediyordum bıktım artık dayanamıyorum yeter..

İşte bu kaynanaların gelinleri kendi evlatları gibi görmemesinden kaynaklanıyor. Kendilerini sizin yerinize koyup bir kere düşünmüyorlar ya. eşinize de, ama ben şahsen en çok kaynananıza kızdım. O kadar annesine düşkün bir adam annesinin tek sözüyle değişebilir ama yapmıyor kadın işte

çünkü hafta içi çalışıyor karı koca zaten birbirine yakın olamaz..
ama haftasonu öyle değil beraber başbaşa kalacaklar muhabbet edecekler tabi başka şeylerde yapacaklar
kaynana evde kuduruyordur gelin oğlumun koynuna girecek diye ... tutar mı hiç pazar günü evde

Esin 6 da geliyormus 6 dan sonra gezseniz disarda birşeyler yapsaniz
Pazarda yine ya evde vakit gecirin yada disarda ama gec gidin annesine
Takmis pazara benim esim gibi alternatif uretmeliyiz cnm
Ki benim esim 15 de bir pazar izinli yinede herpazar gideriz ama biseyler çıkartırım gec gideriz 8 gibi aksam yada 6 gibi

gidiyim değil mi oda gitsin anasının dizinin dibine.. akşam n cok ne zoruma gitti biliyomusun.. dışardayız babası arıyor evdeyiz diye yalan atıyor.. karımı gezdiriyorum diyemiyor..
Bir şey söyleyeceğim.Bu mesele sadece eşinle alakalı değil.
Yaramazlık yapan çocuk gibi dışarıda oluşunuzu saklaması ilginç. Bu konuda üstünde bir baskı olduğunu düşünüyorum. Ha bu onu ne yazık ki haklı çıkarmıyor, zira çocuk yapmaya aklı eren adamın bir yerden sonra " yeter, ben evlendim aile kurdum bilmem farkında mısınız?" demesi gerekirdi.
Sen git kuzum annene. Hem sana destek olur hem dün söylediğimiz gibi kime ne söylenmesi gerekiyorsa bir güzel söyler o hiç merak etme. Tek başına savaşmaya çalışma artık.

Bu kadar heba etme kendini bebeginide uzme
Ne kadarlik evlisin bilmiyorum ama baslarda bende aglardim cokkk
Artik biseyler uretmeye basladim

artık alternatif bi durumu kalmadı bu durumun bugün iyice koptu artık ve annemde ögrendi herşeyi.. ona hiç bir çözüm yolu yaramaz ki.. anasına benle gezidini diyemiyor saklıyor söyleyin siz bu adamdan ne beklersiniz ki kocalık mı babalık mi.

gidiyim değil mi oda gitsin anasının dizinin dibine.. akşam n cok ne zoruma gitti biliyomusun.. dışardayız babası arıyor evdeyiz diye yalan atıyor.. karımı gezdiriyorum diyemiyor..

Artık alternatif üretme evresinı geçmişsin ztn cnm sen bu kavga dönüm noktası olmalı ya annenin evi gidip burnunu surteceksin şartlarını kabul ettireceksin yada evde kalıp susup durumu kabulleneceksin.
Eğer gidersen de evden esin mutlaka konuşmaya gelir seninle işte o zaman ananı da al gel de. Okkalı bir konuşma yap onların yanında söyle herseyi duysunlar.

kaynanam beni suçlar biliyomusunuz beni hizmetci olarak almış çünkü gelin nie gelmen nie işimi görmen niye yemeğimi yapman niye ugramassnnız neler yaşadmm su genç yaşımda evlendime o kadar pişmanım ki eşime son kez okkalı bir mesaj atıp gitmek istiyorum

Yol ver o zaman eşine de anasina da..
Ne demek hizmetçi almak kusura bakmasınlar az yiyip bi uşak tutunlar kendilerine.

kaynanam arıyor dışarıdayız ve eşim evdeyiz diyor saklıyor ... karısı ile gezdini bile diyemiyor ne kadar yazık etmişim kendime..
canım bunların modeli böyle ... düşünme böyle.
erkekler olgunlaşamayan bir oğlan yavrusu hep,onları oğlan çocuğunu avutur gibi avutup yöneteceksin, alttan çaktırmadan ruhu bile duymayacak.
bağırsan da çağırsan da, kavga da etsen , güzelikle de anlatsan olmuyor olmuyor olmuyor. belli etmeden yaparsan başarırsın...
kullan içinde bulunduğun fırsatları kullan
hamilesin ayılıp bayıl ağla stres gerçekten kullan. bu tabir kötü gibi gelebilir ama kaynanalar bunu yaparak oğullarını kullanıyor ve istediğini yaptırıyor...
eğer kanun buysa kullanmak mübah.
Ama ben dürüst bir insanım, iki yüzlülük yapamam, insanların arkasından iş çeviremem, ama kendimi acındıramam, ama numara yapamam vs. gibi şeyler kaybetmeye mahkumsunuz
madem düzen böyle sizde çomağınızı hazırlayın ve

Eşime mesaj attım hala anamda anam diyorsan ben gidiyorum hayatında ananda senin olsun pazarında bana cok gördün gezmelerde dedim..

Kadın düşük tehlikesi geçirmiş hastaneden eve gelmiş annemlere ne zaman gideceğiz diye sormuş
Bunu diyen adama ayilip bayilmalar işlemez çünkü bebek ve eşi umrunda değil

Bana kalırsa sen hiç gidecek gibi durmuyorsun :))
gideceğimm ben gençliğimi böyle solduramam o eşini cocugunu hice saydı hastanede yattm gitti anasında kaldı böyle bir adamla ömür neen geçiryim ki.. bana muhtaç diye düşündü ama ben ona muhtaç değiim bunu görecek artık

Kadın düşük tehlikesi geçirmiş hastaneden eve gelmiş annemlere ne zaman gideceğiz diye sormuş
Bunu diyen adama ayilip bayilmalar işlemez çünkü bebek ve eşi umrunda değil
evet umrunda değl.. daha eve geleli iki gün oldu hala anam dedi bana ya yazıklar olsun son bir mesaj attm hala anamda anam diyorsan ben gidiyorum hayatından anasıda onun olsun pazar günleride onun olsun doysun anasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…