- 5 Eylül 2015
- 519
- 127
- 32
-
- Konu Sahibi Justholdme_
gidiyim değil mi oda gitsin anasının dizinin dibine.. akşam n cok ne zoruma gitti biliyomusun.. dışardayız babası arıyor evdeyiz diye yalan atıyor.. karımı gezdiriyorum diyemiyor..Canım çok merak etmiştim seni.
Tavuk_suyu_ çok haklı bencede hiç bekleme, git annene seçenekleri orada sunarsın.
bencede demezler ...demezler ki eşim benimle gezdiğini bile diyemiyor onlara.. onlar mı diyecek al eşini gezdir die..
çünkü hafta içi çalışıyor karı koca zaten birbirine yakın olamaz..ya ben de isterim evladım beni görmeye gelsin etsin de ama evli barklı adam ya. sizin kaynananız da düşünmüyor anlaşılan. Benim kaynanam maşallah sübhanallah diyim daha dün mesela evdeydik eşime dedi karını al gezin gidin evde ne işiniz var diye. ki benim eşim de annecidir annesine düşkündür. Ama biraz düşünmeleri lazım yani siz hafta içi gidelim demekle çok haklısınız hafta içi 1 gün hadi çok istedi 2 gün işten sonra 1 2 saatliğine gidersin pazar günü mis gibi karınla vakit geçirirsin. Anne kaçmıyor ya pazar günü. Neden bu kadar anlayışsız olabiliyor insanlar. Allah sana sabır versin canım inşallah bir mucize olur da işler değişir sağlıkla da evladına kavuşursun...
kaynanam arıyor dışarıdayız ve eşim evdeyiz diyor saklıyor ... karısı ile gezdini bile diyemiyor ne kadar yazık etmişim kendime..bencede demezler ...
Bir şey söyleyeceğim.Bu mesele sadece eşinle alakalı değil.gidiyim değil mi oda gitsin anasının dizinin dibine.. akşam n cok ne zoruma gitti biliyomusun.. dışardayız babası arıyor evdeyiz diye yalan atıyor.. karımı gezdiriyorum diyemiyor..
artık alternatif bi durumu kalmadı bu durumun bugün iyice koptu artık ve annemde ögrendi herşeyi.. ona hiç bir çözüm yolu yaramaz ki.. anasına benle gezidini diyemiyor saklıyor söyleyin siz bu adamdan ne beklersiniz ki kocalık mı babalık mi.Esin 6 da geliyormus 6 dan sonra gezseniz disarda birşeyler yapsaniz
Pazarda yine ya evde vakit gecirin yada disarda ama gec gidin annesine
Takmis pazara benim esim gibi alternatif uretmeliyiz cnm
Ki benim esim 15 de bir pazar izinli yinede herpazar gideriz ama biseyler çıkartırım gec gideriz 8 gibi aksam yada 6 gibi
gidiyim değil mi oda gitsin anasının dizinin dibine.. akşam n cok ne zoruma gitti biliyomusun.. dışardayız babası arıyor evdeyiz diye yalan atıyor.. karımı gezdiriyorum diyemiyor..
kaynanam beni suçlar biliyomusunuz beni hizmetci olarak almış çünkü gelin nie gelmen nie işimi görmen niye yemeğimi yapman niye ugramassnnız neler yaşadmm su genç yaşımda evlendime o kadar pişmanım ki eşime son kez okkalı bir mesaj atıp gitmek istiyorumArtık alternatif üretme evresinı geçmişsin ztn cnm sen bu kavga dönüm noktası olmalı ya annenin evi gidip burnunu surteceksin şartlarını kabul ettireceksin yada evde kalıp susup durumu kabulleneceksin.
Eğer gidersen de evden esin mutlaka konuşmaya gelir seninle işte o zaman ananı da al gel de. Okkalı bir konuşma yap onların yanında söyle herseyi duysunlar.
kaynanam beni suçlar biliyomusunuz beni hizmetci olarak almış çünkü gelin nie gelmen nie işimi görmen niye yemeğimi yapman niye ugramassnnız neler yaşadmm su genç yaşımda evlendime o kadar pişmanım ki eşime son kez okkalı bir mesaj atıp gitmek istiyorum
canım bunların modeli böyle ... düşünme böyle.kaynanam arıyor dışarıdayız ve eşim evdeyiz diyor saklıyor ... karısı ile gezdini bile diyemiyor ne kadar yazık etmişim kendime..
Eşime mesaj attım hala anamda anam diyorsan ben gidiyorum hayatında ananda senin olsun pazarında bana cok gördün gezmelerde dedim..
canım bunların modeli böyle ... düşünme böyle.
erkekler olgunlaşamayan bir oğlan yavrusu hep,onları oğlan çocuğunu avutur gibi avutup yöneteceksin, alttan çaktırmadan ruhu bile duymayacak.
bağırsan da çağırsan da, kavga da etsen , güzelikle de anlatsan olmuyor olmuyor olmuyor. belli etmeden yaparsan başarırsın...
kullan içinde bulunduğun fırsatları kullan
hamilesin ayılıp bayıl ağla stres gerçekten kullan. bu tabir kötü gibi gelebilir ama kaynanalar bunu yaparak oğullarını kullanıyor ve istediğini yaptırıyor...
eğer kanun buysa kullanmak mübah.
Ama ben dürüst bir insanım, iki yüzlülük yapamam, insanların arkasından iş çeviremem, ama kendimi acındıramam, ama numara yapamam vs. gibi şeyler kaybetmeye mahkumsunuz
madem düzen böyle sizde çomağınızı hazırlayın ve
Eşime mesaj attım hala anamda anam diyorsan ben gidiyorum hayatında ananda senin olsun pazarında bana cok gördün gezmelerde dedim..
gideceğimm ben gençliğimi böyle solduramam o eşini cocugunu hice saydı hastanede yattm gitti anasında kaldı böyle bir adamla ömür neen geçiryim ki.. bana muhtaç diye düşündü ama ben ona muhtaç değiim bunu görecek artıkBana kalırsa sen hiç gidecek gibi durmuyorsun :))
evet umrunda değl.. daha eve geleli iki gün oldu hala anam dedi bana ya yazıklar olsun son bir mesaj attm hala anamda anam diyorsan ben gidiyorum hayatından anasıda onun olsun pazar günleride onun olsun doysun anasınaKadın düşük tehlikesi geçirmiş hastaneden eve gelmiş annemlere ne zaman gideceğiz diye sormuş
Bunu diyen adama ayilip bayilmalar işlemez çünkü bebek ve eşi umrunda değil