- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
-
- Konu Sahibi Justholdme_
Birsey dicem, sabah kahvaltiya kv lere gitseniz, oglen 1_2 gibi de disari cikip esinle gezseniz??ben artık inancımı kaybettim eşim biliyorum ki... değişmicek.. bebegği oluncada değişmck cok kötüyüm.. hiç mutlu değilim.. günlerim zehir oluyor.. hayır nie pazar.. nie cok mu birşey istiyorum ki ben ?
hafta içi gt ne olacak ölecen mi.. nie pazamrı çalıoyrsun evet eşim beni su an hep geride tutuyor ben sadece onun için karsıyım sadece :/
Bu durum daha çok kayinvalidelerden kaynaklaniyor çünkü onlarin sürekli içi kaynıyor gelin gidin ,yemek yiyelim şunu yapalim, bunu yapalım diyerek sürekli istek içinde oluyorlar.Canım denedm yine olmadı yine olmadı olmuyor
sabah yine çok kötü kavga ettik.. agzıma gelen herşeyi söyledim eşim düşün sene.. benimle gezdiğini bile diyemiyor anasına annemede anlattm herşeyi annem dellendi sabahtan beri ağlıyorum ve umrunda değil hala kendini savunmaya kalkıyor banaBu durum daha çok kayinvalidelerden kaynaklaniyor çünkü onlarin sürekli içi kaynıyor gelin gidin ,yemek yiyelim şunu yapalim, bunu yapalım diyerek sürekli istek içinde oluyorlar.
Benim.k.validemde sürekli bizimle olmak bizimle bişey yapmak ister beş yıldır pek deilgistiremedim ben bezdim ya eşimle kötü oldum ya sinirden ağladım. Buraya çok konular açtım arkadaslardan fikir aldim.az da olsa faydasini gördüm.
Ama halen beni çok rahatsız eden durumlarda var yani tamamen düzelme yada değişim zor ama en azindan ufak tefek değişiklikler olabiliyor o yüzden çabala canim boşverme.
Bu aralar sık sık hamileliğini bahane et belki böyle böyle biraz pazarlari evde olmaya çalışır bu senin için bi firsat gerçekten iyi değerlendir
Eşimle çok kötü kavga ettik sabah dayanamadm artık patlatım nefret ediyorum ondan annemede anlattım herşeyi kopacaksa kopsun bitecekse bitsin benim dayanacak gücüm kalmadı..
en son cümlelerim madem bu kadar anacıydın ne istedin benden gençliğimden neden evlendi benimle neden yaktın başımı yazıklar olsun sana dedimevlendiğimzden beri gün yüzü görmedim hergün aglattn hergün ananı babanı aradn hesap verdn
eşinle gezdiğini dolaştını bile diyemedin dedim..
olayları çarpıtıyor annem cok sinirlendi cık gel bekleme ne bekliyorsun diyor
gideceğim artık omayacak yoksa gelsin seçim sunacam ona benm arkamda dağ gibi annem var cocugumada bakarm kendimede anasının koynundan ayrılmasın allah bu yaptıklarına reva gelmesin..Git ailenin yanına biraz burnu sürtsun. Bu anneci erkeklerden nefret ediyorum. Madem annenizden ayrilamiyorsunuz ne die evleniyorsun be kardeşim !
bugün ipleri kopardm artık eve geldim 2 gün oldu hala anamlar bekliyor hala hiç pazar gitmcz mi anama c tesi kalaım pazar dönelim hala bana bunun hesabını yaptı bagırdm cagırdm anneme anlattm herşeyi annem arkamda bu adam akıllanmıcak gideceğim olmuck böyle dayanamıyorum ben hergün soluyorum su gencecik yaşımda gidemez dedi bırakamaz dedi.. tepeme bindi bilioymusunz hergün annesgili arıyor ve gelmedi için hesap veriyor.. benimle gezdini diyemiyor karmla geziyoruz evime vakıt ayryrm ana diyemyorEşinizin yüzüne de tükürmüşsünüz ama anlamamış olayı.
Bari kayınvalide anlayışlı olsa.Lafa gelince kıdemli insan havalarına girerler. 50-60 yaşına gelip bu kadar bariz hatalar yapmak ancak aptal veya bencil olmakla mümkündür. Kadın olarak,anne olarak Pazar günü olayını bilmemesinin imkanı yok. Eşinizi uyarabilirdi.
Biz 7 kardeşiz bir ablam yurtdışında. 6 kardeş her Cuma akşamı annemlerde toplanırız. Hiç kimse Pazar gününün lafını bile edemez. Böyle saçmalık olmaz.
Eşim sadece Pazar günleri boş. Hoş çoğu zaman ek görev çıkıyo o da heba oluyor.
Ben şimdi bu durumda eşime nasıl derim? "hadi anamlara gidelim"
Kesin ve kararlı davranmaya devam edin.
gideceğim artık omayacak yoksa gelsin seçim sunacam ona benm arkamda dağ gibi annem var cocugumada bakarm kendimede anasının koynundan ayrılmasın allah bu yaptıklarına reva gelmesin..su gözümden yaşı eksik etmedi cocugunu hice saydı hala anam dedi.
demezler ki eşim benimle gezdiğini bile diyemiyor onlara.. onlar mı diyecek al eşini gezdir die..ay canım benım ya allah yardımcın olsun. ben olsaydım annesine taşınırdım. al sana annen derdim. zaten hem mazeretim var hamileyim der bişey yapmazdım. yemeğide o yapardı temizliğide. sonra annesi oğlum bidaha gelmeyin derdi. ama böylelikle ailesiyle aranız açılırdı . bence hafta içi annesiyle knus. de ki "anne oğlun hiç beni dısarıya cıkartmıyor hıc gezemıyoruz de. " böyle zmaanlarda ailesiyle birlik ol ki onlar sana destek cıksınlar. oğlum eşini al da dısarıya cıkar dıyebılsınler.
demi enisi böyle yapmak yokza bu zülme bana hep reva görecek.. onda vicdan olsa beni bu halimle anlatmazdı.. biliyomusunz akşam dışardayız ANAsı arıyo anasına yalan söylüyo evdeyiz die karısıla gezdini saklıyor söyleyin kim razı gelir ki bunaHiç seçenek sunma direk git ailenin evine hiç birşey de söyleme. .. paşa paşa gelsin ayağına o zaman sunarım şartlarını. KV denin falan da haberi olur evi terk ettiginden onlara da pat pat söyle herseyi.
su an cok kötü kavgalıyız akşam koptu yine herşey anası arıo benmle gezdini diyemiyor saklıyor hesap veriyor.. annemede anlattm herşeyi biliyor artık oda böyleyken gidiym mi.. aklıma başka birşey gelmiyor artık.. gelsin gelmesin peşimden ben cocugumda bakarm kendimede..Ben bu erkekleri anlamıyorum. Gerçekten büyümuyorlar , yetişkin olamiyorlar ana baba Güdümlü çocuk gibi devam ediyor hayatlari .olan kadinlara oluyor.
Ama hep kaynana kaynakli bu sorunlar onlar rahat bırakmıyor bu iç gudusel bişey mi kıskançlık mi bilemiyorum
demi enisi böyle yapmak yokza bu zülme bana hep reva görecek.. onda vicdan olsa beni bu halimle anlatmazdı.. biliyomusunz akşam dışardayız ANAsı arıyo anasına yalan söylüyo evdeyiz die karısıla gezdini saklıyor söyleyin kim razı gelir ki buna
ailesi beni anlamaz bilioyumusunz topa tutarlar.. ama hiç biri umrumda değil artıkÖnlemini erken al.. çek git boşver nasılsa gelecek ayağına aileni de getir de gelirken herkes bir aradayken pat pat dok içini.
Canım çok merak etmiştim seni.ailesi beni anlamaz bilioyumusunz topa tutarlar.. ama hiç biri umrumda değil artık
benim mucizelik bir yanm kalmadı artık annem herşeyi ögrendi.. bugun kopma noktasına geldik kim kaynanam mı diyecek ?ya ben de isterim evladım beni görmeye gelsin etsin de ama evli barklı adam ya. sizin kaynananız da düşünmüyor anlaşılan. Benim kaynanam maşallah sübhanallah diyim daha dün mesela evdeydik eşime dedi karını al gezin gidin evde ne işiniz var diye. ki benim eşim de annecidir annesine düşkündür. Ama biraz düşünmeleri lazım yani siz hafta içi gidelim demekle çok haklısınız hafta içi 1 gün hadi çok istedi 2 gün işten sonra 1 2 saatliğine gidersin pazar günü mis gibi karınla vakit geçirirsin. Anne kaçmıyor ya pazar günü. Neden bu kadar anlayışsız olabiliyor insanlar. Allah sana sabır versin canım inşallah bir mucize olur da işler değişir sağlıkla da evladına kavuşursun...