- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.907
- 34
-
- Konu Sahibi Justholdme_
gideceğimm ben gençliğimi böyle solduramam o eşini cocugunu hice saydı hastanede yattm gitti anasında kaldı böyle bir adamla ömür neen geçiryim ki.. bana muhtaç diye düşündü ama ben ona muhtaç değiim bunu görecek artık
zaten kocaya bayılmayacak kiKadın düşük tehlikesi geçirmiş hastaneden eve gelmiş annemlere ne zaman gideceğiz diye sormuş
Bunu diyen adama ayilip bayilmalar işlemez çünkü bebek ve eşi umrunda değil
son kez içimi dökmek istedim cok zoruma gidiyor ben bunları hak etmedimDurumlardan haberdar et bizi..
cok pişmanım biliyorumusunz evlendiğime cok pişmanım yaktım hayatımı geleceğimi herşeyimi yaktım ben üstelik gtmylmde demedim onlar senin anan baban dedim gtcz ama ne olur hafta içi gdim ben eşimle gezmek istiyrm dolaşmak istiyorum dedim anlamadı anlamadı dayanamyrm ondan nefret edyrm artık su gözyaşlarımı onun için döküyorum bebegimle beni bu hale getirdi ya o yüzden cok üzülüyorum ona son bi mesaj attım gideceğim annemin evine anasına doysun bana çok gördüğü herşey onun olsunİşte sadece aldatma, yalan, ihanet boşanma sebebi değil.
Bu da acı bir durum yani.
Ben okurken bile daraldım sen sürekli yaşıyorsun ne diyeyim ki.
İnsan eşiyle gezmek, dolaşmak baş başa kalmak ister.
sen hiç gitmeyelim de dememişsin ki hafta içi gidelim pazar bize kalsın demişsin.
Yazık vallahi eşin çok anlayışsız.
Sebep ayni sanırım.sabah yine çok kötü kavga ettik.. agzıma gelen herşeyi söyledim eşim düşün sene.. benimle gezdiğini bile diyemiyor anasına annemede anlattm herşeyi annem dellendi sabahtan beri ağlıyorum ve umrunda değil hala kendini savunmaya kalkıyor bana
sebeb yine aynı akşam zorla beni dolşamaya cıkardı..Sebep ayni sanırım.
Ne dedi sen neler söyledin
elimde değil sinirlerim cok bozuldu aglamıyorum diyorum olmuyor adam anam diye bebeginde benimde başımı yediSebep ayni sanırım.
Ne dedi sen neler söyledin
Sorunun sebebi belli ana düşkünlügü ve korkusu eşin kaç yaşında ?küçücük çocuklar bile işine gelmeyince rest çekiyorlar artik.yada çok mu zor hava almaya çıktık demek anlamıyorum.sebeb yine aynı akşam zorla beni dolşamaya cıkardı..
anası aradı.. nerdesiniz napıyosunuz die evdeyiz oturuyoruz dedi yalan söyledi pişkin pişkin gelemedik dedi..
Eşimle geziyoruz canı sıkılmış değişiklik olsun bile diyemedi hemde gözümün içine baka baka cok zoruma gitti.. karısı ile gezdini dahi diyemiyor.
neden demedin dedimm.. bahane uydurdu bana..hiç mi pazar gitmycz dedi.. hafta içi gidiyoruz deidkçe üstüme geldi
ctesi akşam gidelim kalalım pazar dönelim sabah diyor hala ana ana ana pazar pazar pazar sabah patladım
anneme herşeyi anlattm annem cık gel drma dedi
anası için beni bebegini hiçe saydı o..
son birşey yazdm hala anamda anam diyorsan beni eşin olarak görmüyosan sil ben gidiyorum anandan senin olsun bana cok gördüğün pazar günleride senin olsun dedimben artık katlanamıyorum daha yeni hastaneden cıktm adam beni yine aynı hale getirdi bebegini hiçe saydı allah kahretsn
Ben de nişan attım sebep kendisiydi ama ondan soğumama ailesi de sebep oldu o da anneci olacaktı kesin burdaki konuları okuduktan sonra iyi ki evlenmemişim diyorum gerçekten.cok pişmanım biliyorumusunz evlendiğime cok pişmanım yaktım hayatımı geleceğimi herşeyimi yaktım ben üstelik gtmylmde demedim onlar senin anan baban dedim gtcz ama ne olur hafta içi gdim ben eşimle gezmek istiyrm dolaşmak istiyorum dedim anlamadı anlamadı dayanamyrm ondan nefret edyrm artık su gözyaşlarımı onun için döküyorum bebegimle beni bu hale getirdi ya o yüzden cok üzülüyorum ona son bi mesaj attım gideceğim annemin evine anasına doysun bana çok gördüğü herşey onun olsun
cok pişmanım biliyorumusunz evlendiğime cok pişmanım yaktım hayatımı geleceğimi herşeyimi yaktım ben üstelik gtmylmde demedim onlar senin anan baban dedim gtcz ama ne olur hafta içi gdim ben eşimle gezmek istiyrm dolaşmak istiyorum dedim anlamadı anlamadı dayanamyrm ondan nefret edyrm artık su gözyaşlarımı onun için döküyorum bebegimle beni bu hale getirdi ya o yüzden cok üzülüyorum ona son bi mesaj attım gideceğim annemin evine anasına doysun bana çok gördüğü herşey onun olsun
Bırak bunları bu saçmaliklar yüzünden bebeğine zarar gelmesin dr a gidiyorsundur mutlaka eşine stresten uzak olmam gerekiyormus artik makul olalım sen istediğin gibi git gel de zaten zamanla tek gitmek sıkıcı gelir.birak bakalim kendi haline ne yapacak tüketme kendinielimde değil sinirlerim cok bozuldu aglamıyorum diyorum olmuyor adam anam diye bebeginde benimde başımı yedine istedide evlendiki beniml karsı ile dolaştını saklıyor adamlık mı bu.