Az daha Bebeğimi kaybediyordum bıktım artık dayanamıyorum yeter..

Ben eşinizin inat yaptığını düşünüyorum .
Siz ailesine gitmek istemedikçe ısrarla gitmesi bunu gösteriyor.
İçim şişti okurken .
İnsan kocasıyla bi pazar günü geçirmek ister .

Canım seni çok iyi anlıyorum bak ben ilk evlendiğimde üç ay boyunca aralıksız üç ay her gün akşam yemekten sonra soframı toplayıp ateş almış gibi çaya kv me gidiyorduk ve daha biz sofradayken arıyor çay suyu kaynadı gelmiyormusunuz diyordu es kaza evde oturacaz dediğinde eşime napacaksınızda evde oturup diyordu düşün yani ilk evlendiğimiz aylardan bahsediyorum üç ay ya sabır çektim sonra daha sofraya oturmadan ben çayı ocağa koyuyordum annesi aradığında eşim mk çayı demlemiş ya biz evde içecez siz gelin diyordu ve inan geliyorlardı :)
Sonra evde bu şekilde hazırlaya hazırlaya haftada üçe falan düşürdük gittiğimizde de kv gelmiyorsunuz vs muhabbetleri yaptığında hafta daa iki üç geliyoruz işte yeter evimizdede oturalım yani der oldum bir iki ay alışması sürdü :) aramızda beş sokak var ve inan bana artık iki haftada biri buluyor bazen oraya çaya gitmemiz eşim gitmek istemiyor artık öyle sürekli sürekli. Sana tavsiye m kendini yeyip bitirme yazık daha çok gençsin yapacağın eşine evini sevdir alıştır bak ozaman nasıl can atacak evde vakit geçirmek îçin
Herşey gönlünce olsun canım

Canimm seni oyle iyi anladimki aynisini bende yasiyorum diyebilirim..
Bizimkide oyle her pazar gideriz 15 gunde 1 pazarlari izinli hic bi pazari beraber gecirmedik 1 yıllık evliyim bu arada,
Sirf eve alissin diye gece 12 de ciktigim isimden ayrildim cunku hergun ailesinin yanindaydi balayindan donduk sabahinda 11 de hadi annemlere gidelim cok ozledim diyen bir es
Bigun evdeyiz laf acildi dedi kalabaliktan hoslaniyorum bole cayin tadi cikmiyo filan,esim 7 kardes kalabaliklar dedim askim madem kalabaliktan hoslaniyorsun bundan sonra isten sonra direk annenlere gec hergun seni beklemem yemekde yapmam madem ole mutlusun dedim dedi iste olurmu ole sey filan sacmalama vs.
Simdi pazar gelince anneme gidiyorum askim sen gec annene dedim yarim saate gelirim napcam erken gidip
Yada arkadasimla yada ablamda vakit geçiriyorm gec gidiyorum yada evde is buluyorum
Sabirli ol yavas yavas direk soyleme inada bindirme ins yoluna girer

Cocuk güya erkegi eve baglamak icin.. Ki tam tersi olur, sadece konu sahibine degil, cocugada ilgisiz olur o adam.. Cok yazik..

biz eşimin ailesiyle aynı bahçede farklı yan yana evler şeklinde oturuyoruz. 4 senelik evliyim. ve evlendikten kızım doğana kadarki tam 1 seneyi hergün hergün ama hergün annesinde geçirdik. uzakta değiliz. dışarı çıkmadık gezmedik biyerde oturup çay kahve içmedik. eşimin iş saati farklıydı ben çalışmıyordum 6da iş başı 14te çıkış şeklindeydi. 2buçukta evde ve eve geldiği gibi daha üzerini bile değiştirmeden annesine annesine annesine. işten gelir ben hamileyim önce annesine uğrar annesini merak etmiş beni değil sonra eve gelir nasılsın demek yok hadi annem çay demliycek söyledim oraya gidelim. günlerce aylarca haftalarca kavga ettik. avazım çıktığınca bağırdım olmadı sustum küstüm olmadı. olmadı olmadı olmadı. taaki ailesinin benim hakkımdaki esas düşüncelerini öğrenene kadar. açık açık beni istemediklerini söyledikleri güne kadar. gidiş geliş azaldı. hatta dip dibe olmamıza rağmen günlerce güzlerini bile görmediğim oluyor artık. ve artık aile konusunda benim borum ötüyor. çocuğun etkisi daha fazla tabiki. bebeğim doğduktan sonra orda uyutucak ayrı oda olmaması, evlerinin ya çok soğuk ya sok sıcak olması gidişi azalttı.eşimin ablasının eşime ve bana bitip tükenmek bilmeyen hakaretleri küfürlerinden dolayı o annesine gelince biz hiç görüşmüyoruz bile o gidene kadar. seni çok iyi anlıyorm. bebeğiniz doğduğunda belki sizde bizim gibi kendinize ve bebeğinize daha fazla vakit ayırırsınız. allah sabır versin.

ay canım benım ya allah yardımcın olsun. ben olsaydım annesine taşınırdım. al sana annen derdim. zaten hem mazeretim var hamileyim der bişey yapmazdım. yemeğide o yapardı temizliğide. sonra annesi oğlum bidaha gelmeyin derdi. ama böylelikle ailesiyle aranız açılırdı . bence hafta içi annesiyle knus. de ki "anne oğlun hiç beni dısarıya cıkartmıyor hıc gezemıyoruz de. " böyle zmaanlarda ailesiyle birlik ol ki onlar sana destek cıksınlar. oğlum eşini al da dısarıya cıkar dıyebılsınler.

Okurken bunalima girdim. Senin adina uzuldum ben olsa birdaha kv nin evine gitmezdim esin cok haksiz ne ya her pazar her pazar ve bu is esinde bitmiyo annesi de zorundaymis gibi empoze ediyo gelmek zorundasiniz gibi davraniyo gitme sen kendi gitsin dursun. Benim annem esimin izin gununde aramaz bile rahatsiz etmiyim diye daha hic bir izin gununde ne kv ye gittik ne benim annemlere izin gununde beraberizdir ya evde ya disarda biseyler yapariz esimin bu huyunu seviyorum ben kendimde oyleyim hep calisirken izin gunlerim bana ozeldi misafir aile kimseyle gorusmezdim oylede olmali.

Soğumakta çok haklısın. Böyle erkekler evlenmesin ya. Cidden aşırı itici. Okurken bile daraldım tahammül edilmesi zor tür.

Düştüğünde, bir yeri acıdığında falan "anneee!" diye ağlıyor mu bari?

Günaydın kızlar cok kötüyüm eşim bu olanlardan hic ama hiç ders almamış dün yne bu konu açıldı aynı şeyleri dedimm sundum önüne beni anlamasi için herşeyi yaptm yaptım ama olmadıdub annesgil yne aramış gelmiyonz mu die eşimde kivirmis birseyler markete felan cikilacak daha demiş benim le gezdigini vakit ayırdığını sakladı düşünebiliyor musunuz daha eve yeni geldm derdinize ne olduda çağırıyor snz beni. Eşim le tartıştık yne esim bana hiç mi pazar anneme gtmycz o zaman dedi. Arada pazarlarida gideriz dedm genelde hafta ici gideriz dedm ha la pazar diyor hala kafayı yiyecem artık. Son noktaya geldm c tesi gidelm orda kalalmm pazar sabah dönelim mesela pazar yne bize kalsn cok mu zor diyor dönüyor dolaşıyor kılıf uyduruyor cok yoruldm ben allahm

Benm artk sabrm kalmadı dün akşam yine tartıştık blymsnz annesgl aradi disarida dik disarida oldumuzu sakladı onu bile diyemiyor markete gectm gelemedk die açıklama yapıyor hala

allah yardımcın olsun cnm..tıpkı bzm tatil olayına dönmüş bnm eşimin ailesi şehir dışında her sene senelik izinde onlara gidiyoruz..geçen sene okadar büyük kavga ettikki boşanıcam bile dedim ama o bunu tatil yapmıyoruz diye boşanıcaz olarak algıladı oysaki amaç beraber vakit geçirmek eğlenmek değişiklik yapmak..basmıyo buna kafaları....sabret cnm sabret inşallah anlayacaklar birgün....üzme bebeğini.....

Yok yeminle bu erkek milletinin bi dengesi yok benim eşimde annesine gitmez varsa yoksa evi adamın,ben şikayetçi değilim aslında kv beni arıyor sitem ediyor gelmiyor aramıyor diye.
Size tek tavsiyem siz her pazar gitmeyin iki haftada bir yada üç haftada bir gidin,inş bebeğinizin doğumuyla bi mucize olur aslında başlangıç olarak bi pazar birlikde kv gidin diğer pazar dışarı çıkın açığıda hafta içi kapatın,annenize gidiyormusunuz sizinle geliyormu,sizde şart koşun her pazar anneme gidicez diye.

Birak kendi gitsin, sakin pesine takilma..hazir bu kadar olay olmus, tavrindan taviz verme..iki haftada bir yada canin isteyince ziyaret et..dolduruyordur o evdeki varya o evdeki..siz zaman geciremedikce haz alan birileri var..bari esine eslik etmeyerek cikar hirsini..zamanla belki onunda ayagi kesilir..

Siz kendinize hayat kurun, pazar da dahil her gün keyif almaktan hoşlandığınız şeyleri yapın ve eşiniz size katılmak için çabalasın. Bunu onu itmek ya da bak gör ben sensiz daha mutluyum demek için yapmayın, gerçekten mutlu olmak için yapın yani samimi olun..

Eşiniz bir zaman sonra sizin planlarınıza dahil olmak isteyecektir. İstemese bile en azından siz mutlu olursunuz. Şikayeti bırakın, anlasaydı bebeğinizi kaybetme noktasına geldiğinizde anlardı, üzmeyin tatlı canınızı...

Oraya gittiğinde ne yapıyor? Nasıl bir ortamı seviyor? Bunlar da önemli.
Alisverişle zaman geçirmek, evde yapacak birşey yoksa falan cazip gelmeyebilir.
Bir de, evli ve anlaştığınız başka bir çiftle vakit geçirmek de iyi gelebilir.

Dolmasın yahu,salak mı,ayağını kessin ne demek annesi o onun

Eşinizin yüzüne de tükürmüşsünüz ama anlamamış olayı.
Bari kayınvalide anlayışlı olsa.Lafa gelince kıdemli insan havalarına girerler. 50-60 yaşına gelip bu kadar bariz hatalar yapmak ancak aptal veya bencil olmakla mümkündür. Kadın olarak,anne olarak Pazar günü olayını bilmemesinin imkanı yok. Eşinizi uyarabilirdi.
Biz 7 kardeşiz bir ablam yurtdışında. 6 kardeş her Cuma akşamı annemlerde toplanırız. Hiç kimse Pazar gününün lafını bile edemez. Böyle saçmalık olmaz.
Eşim sadece Pazar günleri boş. Hoş çoğu zaman ek görev çıkıyo o da heba oluyor.
Ben şimdi bu durumda eşime nasıl derim? "hadi anamlara gidelim"
Kesin ve kararlı davranmaya devam edin.

Allah yardımcın olsun her pazarı bu şekilde yapması tabiki doğru değil,
Öneride bulunun devamlı, 1 hafta boş bir hafta dolu yapalım en azından birbirimize vakit ayırırız dersin,
Annesi işte alışkanlıkları var ,''HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ'',ancak törpüleyebilir umarım sizi anlar,
Bu arada kaç yıllık evlisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…