Az daha Bebeğimi kaybediyordum bıktım artık dayanamıyorum yeter..

Tüm sayfaları okudum ve hepsinde aklımdan neden pazar diye geçti. Takıntılı mi bu adam, ne bu böyle yahu. Kendi gitsin sen gitme. Cumadan gitsin isterse seni rahat bıraksın.

Reactions: anu
Bu konu açıldı yine esimle tartıştık hala beni anlamıyor hala idda ediyor hic bi pazar mi gitmeyecez diyor onlarda insan onlarda bekliyor diyor hala iddaa hala gtme pesnde cok yoruldm allahm nefes alamıyorum

Canım bizim için sorar mısın bir, NEDEN PAZAR. Sorun anneci olmasi değil pazar günleri anneci olması bence . Totem mi yapıyor pazar günü anasina gitmeyince tüm haftası kötü mü geçiyor hey allam yaaa

Kocalariniz,cidden manyak,aileleri de birarada yasama delisi,sapik gibi bisey..kizma tatlim nolur ama cidden cok kiziyorum.eslerinize,nasil bi duyarsizlik,nasil bi kadini evladi yoksayma bu
Yok yanlis anlamiyorum. Sadece benimki degil ki. Hakikaten cogu erkek boyle. Evlenince bisey oluyo bunlara ..
Bi de yanlis hatirlamiyosam konu sahibinin boyle bi derdi daha once de vardi.
Sen git dediginde gidiyo onunki. Evde birakiyo esini tatil gununde. Gidiyo.

Okurken bunaldim bence sizde esinize aynisini yapin surekli annenizgile gidin ya da esinizden once davranin hadi gidelim diyin.Uzulmeyin bence yoluna girecek bir sorun ama ailesi dolduruyor bence her pazar gelin diye.Ya da bi haftaci esinizi alin hadi bugun gidelim diyin cumarteside gezin

hiç yazmamışsın ne kadarlık evlisin. okudukça ben bunaldım, yaşayan sensin nasıl çekilir bu adam. bu kadar ana kuzusu nasıl olmuşta ayrı eve çıkmış evlenince. annene anlat tutma içinde bebeğe yazık

Ya bu adam asosyal. Ana kuzusu falan değil aslında.
Arkadaşı yok kimsesi yok.
Sürekli seninle de vakit geçirmek istemiyor belli ki.
Ailesinin yanında sosyalleşiyor. Sen nasıl olsa hep evdesin hazırdasın...

Değişeceğini sanmam. Umursamamaya çalış ve sen de ailenle ya da arkadaşlarınla vakit geçir...
Bebeğin doğana kadar sabret lütfen.

Yasitlarin univ ogrencisi . . Belki dunyayi geziyor.. sen hamilesin ve daha 22 yaşında uğraştığın şeylere bak....

Neden hiçbir soruya cevap vermiyorsun? Kaç yıllık aylık evlisin? Kv anlayışlı biri mi? Eşin neden illaha pazar gunu gştmek istiyor? Neden bi pazarda senin Annene gitmiyorsunuz? Hayır fake fln dicem klmuycak

Yasitlarin univ ogrencisi . . Belki dunyayi geziyor.. sen hamilesin ve daha 22 yaşında uğraştığın şeylere bak....
Aynisini yazdim,onun yasinda dunya umrumda degildi,saclarimin yarisi mor yarisi yesil ,kasimda piercing ,papagana benzeyen goruntumle sehir sehir gezerdim..bu yavrum bi piskopatin elinde karni burnunda haliyle sinir harbi yasiyor

Neden hiçbir soruya cevap vermiyorsun? Kaç yıllık aylık evlisin? Kv anlayışlı biri mi? Eşin neden illaha pazar gunu gştmek istiyor? Neden bi pazarda senin Annene gitmiyorsunuz? Hayır fake fln dicem klmuycak
Bu tarz gelenekci aileler hep pazar toplanir koloni gibi,sebebi de evin erkeklerinin yillardir izin gunlerinin pazar olmasidir..erkek evlenip o evden ciksa da izin gunu degisse de her pazar mutlaka o evde toplanilir..gorunurde biz hep biraradayiz kopmadik resmi cizilir ama amac o serrrrrrefsiz oglu serefsiz evlat bozuntusunu ve zavslli gelini her daim cevresinde elinin altinda tutmaktir..ogul gelmezse gelin aile baglarini koparmakla ,ogul da karimkoylu olmakla,suclanip kari kocanin bi guzel arasi acilir..cevremde cok var bu suursuz sapkin ailelerden,evlenmeyin diyorum dinletemiyorum arkadaslarima,sonra aha da sonuc konu sahibi

Aynisini yazdim,onun yasinda dunya umrumda degildi,saclarimin yarisi mor yarisi yesil ,kasimda piercing ,papagana benzeyen goruntumle sehir sehir gezerdim..bu yavrum bi piskopatin elinde karni burnunda haliyle sinir harbi yasiyor
Sizinle aynı fikirdeyim. .
Yazık yani.
Sen en güzel zamanda tut okuzun biriyle evlen pat diye çocuğu patlat ..
Millet hangi dili öğrensem . Nereye gitsem diye düşünürken. ..
Ooo diyecek çok şey var da.
Burada gerek yok

Adamın pisikopat OLDUĞUNU sanmıyorum da yeni evli ya ailesine evlensemde sizinleyim Mesajı veriyor güyya

Adamın pisikopat OLDUĞUNU sanmıyorum da yeni evli ya ailesine evlensemde sizinleyim Mesajı veriyor güyya
Bu kadar gamsizlik piskopatliktir ya,bebegi hastanede ha dustu ha dusecekken o ikisini hastanede birakip anasinin yanina gidiyorsa ya ensest sapiktir ya piskopat.. ya ben cok uzuldum bu kiza o yuzden abartiyorum belki de,cok kucuk daha yaa 22 nedir abi o yasta ders notu toplamakti en buyuk derdim

Canım yeter yorma kendini bukadar karnındakini düşün gitsin ne halt yerse yesin sen gitmeyelim dedikçe zıtlaşıyor inadına hafta sonu diyor. boş ver o acımıyorsa sen acı kendine mevlaya sığın rabbim kalbine ferahlık versin yardımcın olsun ama sen gitmek istemiyorsan gitme kendisi nehalt yerse yesin hafta sonu gitmeyelimde deme sen dedikçe inadına gidesi geliyor bence niye evleniyorki böyle ana kuzuları neden başkalarının hayatlarını yakıyorlar anlamadım gittiii

Bence eşiniz biraz da size inat yapıyor. Siz gitmeyelim dedikçe inadından gidiyo. Her yolu denemişsiniz inanin sizin ne istediğinizi anlamıştır eşiniz. Aslında ailesiyle sorununuz olmadığını ama tek izin gününü eşiniz ile geçirmek istediğinizi emin olun anlamıştır ama anlamamazlıktan geliyo mesele sizi anlamaması değil anlamak istememesi işine gelmemesi.

Çok büyük bir sorun yok ortada. Seviyorsan ailesini de saygı duymalısın.. bir kaç saat oturmakla bir şey kaybetmesin. Hepiniz ayni şeyleri yaşıyoruz. Esin öyle mutluysa biraz anlayış göster cogu erkek ne yazıkki esim bundan hoşlanmaz bu pazar farkı bir şey yapalım da biraz eğlensin demez

Gerçekten çok zor. Bizim de bir tek pazar günümüz var onu da genelde kendimize ayırırız.
Kaynanam da sağolsun sürekli arayıp pazar günü rahatsız etmez.
Ama dediğin gibi olsaydı eşim gerçekten huzurumuz kaçardı.
Bir şekilde düzelmesi lazım artık bu durumun. İnşallah yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…