- Konu Sahibi Justholdme_
-
Bu konu açıldı yine esimle tartıştık hala beni anlamıyor hala idda ediyor hic bi pazar mi gitmeyecez diyor onlarda insan onlarda bekliyor diyor hala iddaa hala gtme pesnde cok yoruldm allahm nefes alamıyorum
Yok yanlis anlamiyorum. Sadece benimki degil ki. Hakikaten cogu erkek boyle. Evlenince bisey oluyo bunlara ..Kocalariniz,cidden manyak,aileleri de birarada yasama delisi,sapik gibi bisey..kizma tatlim nolur ama cidden cok kiziyorum.eslerinize,nasil bi duyarsizlik,nasil bi kadini evladi yoksayma bu
Aynisini yazdim,onun yasinda dunya umrumda degildi,saclarimin yarisi mor yarisi yesil ,kasimda piercing ,papagana benzeyen goruntumle sehir sehir gezerdim..bu yavrum bi piskopatin elinde karni burnunda haliyle sinir harbi yasiyorYasitlarin univ ogrencisi . . Belki dunyayi geziyor.. sen hamilesin ve daha 22 yaşında uğraştığın şeylere bak....
Bu tarz gelenekci aileler hep pazar toplanir koloni gibi,sebebi de evin erkeklerinin yillardir izin gunlerinin pazar olmasidir..erkek evlenip o evden ciksa da izin gunu degisse de her pazar mutlaka o evde toplanilir..gorunurde biz hep biraradayiz kopmadik resmi cizilir ama amac o serrrrrrefsiz oglu serefsiz evlat bozuntusunu ve zavslli gelini her daim cevresinde elinin altinda tutmaktir..ogul gelmezse gelin aile baglarini koparmakla ,ogul da karimkoylu olmakla,suclanip kari kocanin bi guzel arasi acilir..cevremde cok var bu suursuz sapkin ailelerden,evlenmeyin diyorum dinletemiyorum arkadaslarima,sonra aha da sonuc konu sahibiNeden hiçbir soruya cevap vermiyorsun? Kaç yıllık aylık evlisin? Kv anlayışlı biri mi? Eşin neden illaha pazar gunu gştmek istiyor? Neden bi pazarda senin Annene gitmiyorsunuz? Hayır fake fln dicem klmuycak
Sizinle aynı fikirdeyim. .Aynisini yazdim,onun yasinda dunya umrumda degildi,saclarimin yarisi mor yarisi yesil ,kasimda piercing ,papagana benzeyen goruntumle sehir sehir gezerdim..bu yavrum bi piskopatin elinde karni burnunda haliyle sinir harbi yasiyor
Adamın pisikopat OLDUĞUNU sanmıyorum da yeni evli ya ailesine evlensemde sizinleyim Mesajı veriyor güyyaAynisini yazdim,onun yasinda dunya umrumda degildi,saclarimin yarisi mor yarisi yesil ,kasimda piercing ,papagana benzeyen goruntumle sehir sehir gezerdim..bu yavrum bi piskopatin elinde karni burnunda haliyle sinir harbi yasiyor
Bu kadar gamsizlik piskopatliktir ya,bebegi hastanede ha dustu ha dusecekken o ikisini hastanede birakip anasinin yanina gidiyorsa ya ensest sapiktir ya piskopat.. ya ben cok uzuldum bu kiza o yuzden abartiyorum belki de,cok kucuk daha yaa 22 nedir abi o yasta ders notu toplamakti en buyuk derdimAdamın pisikopat OLDUĞUNU sanmıyorum da yeni evli ya ailesine evlensemde sizinleyim Mesajı veriyor güyya
Canım denedm yine olmadı yine olmadı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?