Yalnız kaldığında çok nadir de olsa aklına geliyordum. Yaz dönemi olduğunu düşünürsek pek yalnız kalmayacaktır. O keyfine bakarken benim de keyfime baktığımı görmesini istiyorum. İster üzülsün ister üzülmesin ama hayatıma onsuz devam ettiğimi bilse yeterliSosyal medyadan çıkarın,çünkü ''görür ve üzülür'' diyerek kendinizi kandırıyorsunuz.Üzülmeyecek,en fazla yalnız kaldığında dönüp size yazar.Siz de sürekli başa dönerek acı çekersiniz,buna gerek var mı ?
Yalnız kaldığında çok nadir de olsa aklına geliyordum. Yaz dönemi olduğunu düşünürsek pek yalnız kalmayacaktır. O keyfine bakarken benim de keyfime baktığımı görmesini istiyorum. İster üzülsün ister üzülmesin ama hayatıma onsuz devam ettiğimi bilse yeterli
HAklısınız ama işte tam bu dönemde canınız yanarken bunu belli etmemeyi istiyor insanAma siz hala merkezinize ''onu'' alıyorsunuz.Bu düşünceden çıkmanız lazım.Sırf o görsün diye eğleniyor gibi görüneceksiniz.Motivasyonunuz bu olmamalı.
Tam da istediğim bunları yapmak. En büyük eksiğim arkadaş çevremin dar olması. Yalnız olunca sanırım yaptıklarımdan zevk alamıyorum. Yavaş yavaş her şeyi düzeltmek istiyorumYahu sizin gibi kadinlari anlayamiyorum.benim cok guzel mutlu bir ailem var. Annem babam kardesim.babam hep baskindi ama. Bizi gezdiriri yedirir tatillere goturuurdu fakat en buyuk sarti kizim gece evinde olacakti bir gece bile disarda kalamadim arkaaslarimla tatile gidemedim. Evlendim esimde oyle. Herseye kendi goturuyo. Ama cok sosyalimdir kiz arkadslarim cok fazladir. Gunduzde olsa sinemayaa gideriz avmlerdede gezeriz. Gunu birlik yakin sehirlerede gideriz. Deniz havuz tiyatro. Arkaaslarimin evinde pastasiyfi boregiydi dedikodusu egitimi yani hersyi yasamisligim var. Açin kendinizi. Mesleginiz varmis. Turlara katilin guzel kendinize alisveris yapin. Bakimli olun.guzel guzel fotolar cekilin. Kitap okuyun bol bol. Kafaniz dagilsin.yavas yavas zaten ondan koparsiniz 3 yil gitmis bir 3 yil daha gitmesn
Ayy ben bazen aileme ozelliklede ESIME arkasslarima diyorum beni ıssiz adaya atin ben sizi aramayana kadar aramayin gelmeyin. Oyle bikmisim hepsinden. Bazen insan kafa dinlemek istyor.geziyoruz tozuyoruz egleniyoruzda vallahi yerinde olmak isterdim keyfine bak yaaTam da istediğim bunları yapmak. En büyük eksiğim arkadaş çevremin dar olması. Yalnız olunca sanırım yaptıklarımdan zevk alamıyorum. Yavaş yavaş her şeyi düzeltmek istiyorum
HAklısınız ama işte tam bu dönemde canınız yanarken bunu belli etmemeyi istiyor insan
Inanın ben de kendıme çok kızıyorum. Dediğiniz gibi benimki alışkanlık bence de. Sevmek değil. Ben alışkanlığımdan kurtulamıyorum. Numaramı bugüne kadar hiç değiştirmedim. Numarasını sildim ki ben ona bakmayayım. Onun bana bakıp bakmadığı düşüncesinden kurtulurum belki. Bundan sonra bol bol dua edeceğim. Hayatımda biri olsun ya da olmasın yeterki hep mutlu olayım.Bak insanlar boşanabilmek için neler çekıyor çoluk çocuk perişan olan onca kadın varken sen çok sanslısın ki evli değilsin. Çok kızıyorum ben sevgililik sürecinde kendine hitap etmeyen tipleri sırf alışkanlık uğruna hayatında var edip kendine yazık eden kişilere. Yapmayın yarınınızı görün. Bu kişi demek ki seni mutlu edemıyor. En fazla 1 ay sonra unutacaksın belki başka biriyle mutlu olacaksın neden yazık edıyorsun kendine? Numaranı değiştir whatsaptan ta göremez seni. Sana ulaşmasını engelle.
Tatil olarak ben kişilik olarak otele tek gitmezdim. Sanırım bi turu tercih ederdim. Turlara bakabilirsin.
Ne güzel. Sevenleriniz hep etrafınızda. Inanın olmamasından iyidir. İnşallah benim de hayatıma güzel insanlar girerAyy ben bazen aileme ozelliklede ESIME arkasslarima diyorum beni ıssiz adaya atin ben sizi aramayana kadar aramayin gelmeyin. Oyle bikmisim hepsinden. Bazen insan kafa dinlemek istyor.geziyoruz tozuyoruz egleniyoruzda vallahi yerinde olmak isterdim keyfine bak yaabeni herkes biraksa karsi komsum rahat birakmaz saatte bir kapim caliyo
En büyük varlık yalnızken alınan zevktir. İnanın. Kuru kalabalık ya etinden ya paradan yararlanacak insana yok etrafında. Kendini iyi hissedeceğiniz kıyafetler alın ve çeşmeye olur muğlaya olur gezmek isterseniz anlatalya olur şahane yerleri var gezeceksrniz büyük otele yerleşmeyi 5 yıldız vs. Motel hotel işinizi görür.Tam da istediğim bunları yapmak. En büyük eksiğim arkadaş çevremin dar olması. Yalnız olunca sanırım yaptıklarımdan zevk alamıyorum. Yavaş yavaş her şeyi düzeltmek istiyorum
Bir kere arkadasım götürdü ama karşımdaki kisiden enerji alamadım. Çok soğuk biriydi öyle olunca ayağım geri geri gitti. Belki de ben daha kafamda bitirememiştim o dönem. Bilemiyorum. Önce kendim bundan kurtulmak için istekli olmalıyım ve elimden geleni yapmalıyım diye düşünüyorum.3 yıl değer görmediğiniz, sürekli kendinizden verdiğiniz ve bağımlılığa dönüşmüş bir ilişki. Ben bu tür ilişkilerin izlerinden kurtulmak için psikolojik yardım alınması gerektiğini düşünüyorum.
Otelde sevgilimle tatil yapmaya çok özenmiştim aslında. 3 yıl oncesine kadar tatil nedir bilmiyordum. Gectiğimiz 3 yılda da tatil nedir öğrenemedim açıkçası ama bu defa kendim için yapacağım bir değişiklik olur diyorum. Yüzme bilmiyorum zaten. En fazla denize ıslanmak için girerim. Yani otel tatili de yalnızken bana çok uygun değil. Sanırm yine en mantıklısı geze geze vakit geçirmek yada 2 gün güzel bir otelde kalıp sonra gezerek devam etmek.En büyük varlık yalnızken alınan zevktir. İnanın. Kuru kalabalık ya etinden ya paradan yararlanacak insana yok etrafında. Kendini iyi hissedeceğiniz kıyafetler alın ve çeşmeye olur muğlaya olur gezmek isterseniz anlatalya olur şahane yerleri var gezeceksrniz büyük otele yerleşmeyi 5 yıldız vs. Motel hotel işinizi görür.
Yok ben otelde havuz aqua park yemek içmek zaten her otelin kumsalda var etkinlik vs kafa dğaıtıcam derseniz Antalya da oteller çok olduğundan fiyatları da uygun. ❤
Ona cok kızgın olduğum anda "hayatta tek iyi insan o değil, ona mecbur değilim" diye düşünüyorum. Sonra akşam yalnızlığın etkisiyle onu özlüyor, onunla konuşmak istiyorum. Ne yapıp ne edip akşamlarımı da doldurmalıyım.Hayat bir defa bu daha tekrarı yok kimse için ziyan etmeyin kendiniz çok kıymetli çok değerlisiniz size değer vermeyene sizde vermeyin silkeleyin gitsin çok şükür hayattasin hastanede değil hapishane de değil gerisi vız gelir silkelen bir kuaföre git bakımlara git özgüvenin gelsin dünyada bir o adam yok ona mecbur değilsin aklından çıkar mecbur değilsin tek seçenek o değil analar neler doğurmuş daha ne güzeller var