-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
hah. gel gel.. biz korkuyorduk. ama sen geldin birazcık geçti gibi..Ben de gelebilir miyim :13:
hah. gel gel.. biz korkuyorduk. ama sen geldin birazcık geçti gibi..
işte budur. hadi bakalım bir görünüp kaybolanlar gelecekmi. azizler bizi koruyor. gelemezsiniz işte. oh işte ohhh.napalım iş başa düştü... şehrin azizlerini kapıya koyuyorum Eki Görüntüle 593283 Eki Görüntüle 593283
işte budur. hadi bakalım bir görünüp kaybolanlar gelecekmi. azizler bizi koruyor. gelemezsiniz işte. oh işte ohhh.
oh canıma değsin
halüsinasyon görüyoruz. toplu olarak hemde.. feci tırsıyoruz... ses verme. çok yüksek sesle konuşma sakın. fısıldayalım... ben fısıldayarak konuşuyorum. sesimizi duyarlarsa gelirler.aman ha.. sesiz...:18:Korkma oky korkma...Ben korurum hepiciğinizi
Buara neden korkuyorsunuz :18:
aslında bunlar mune'nin atlarıydı daha önce
Ben burdayım
ne manada after?
ya gülme sessiz. gelecekler şimdi ama... sesiz durrrr.aman ha...gelirler sonra. kıpırdama hatta...:18:Ayolll neden korkuyorsunuz beee
Ne manada istersin surrender ? Burdayım işte
ya gülme sessiz. gelecekler şimdi ama... sesiz durrrr.aman ha...gelirler sonra. kıpırdama hatta...:18:
Ayolll neden korkuyorsunuz beee
halüsinasyon görüyoruz. toplu olarak hemde.. feci tırsıyoruz... ses verme. çok yüksek sesle konuşma sakın. fısıldayalım... ben fısıldayarak konuşuyorum. sesimizi duyarlarsa gelirler.aman ha.. sesiz...:18:
Ben burdayım
korkmayın manasında mı, buradasın?
ne bileyim birden konuya girip ''ben burdayım'' deyınce
anlayamadım ben:18:
Hıı yok. Halisünasyon değilim manasında yanii
Vay reis , bu sefer pc başındasın herhalde. Telefondan girmediğini belli ediyorsun
Koruyucu melek mi kesilicen başımıza ?
Sen tuğçecanın yanına gitte , iki melek kartı açıversin sana ; bişiler öğrenirsin
Saygılar afom ..
Tamam sessiz olalım :18:
Ne anlamda burdasın after
Hep mi buradasın bndan sonra