- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
- Konu Sahibi Spesifikinsan
Merhabaaa...Dizi bitti anca pc yi açtım...Az sonra bıcı bıcı yapıcam..Keyifler yerinde maşallah...
yerim bebişlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaaa...Dizi bitti anca pc yi açtım...Az sonra bıcı bıcı yapıcam..Keyifler yerinde maşallah...
O zaman kuaförümüz vardı,ona yaptırıyorduk. Kuaför yalan oldu sonra.Kendim yapamıyorum,sıkılıyorum. :/Teşekkür ederim lirikcim Sarmısağı pis kokusuna rağmen seviyorum bu yüzden. O kızlara gene uyabilirsin daima kurtarıcı.
demin sanırım bir halüsinasyon gördüm. çünkü gördüğüm şey yok olmuş.. sanırım geceki şarap fena çarpmş.
buna tıp dilinde toplu hezeyan deniyor. topluca bunu yaşadık demekilginçti..sanırım aynı anda halüsinasyon gördük aynı şeyi bende gördüm
buna tıp dilinde toplu hezeyan deniyor. topluca bunu yaşadık demekilginçti..
görmemene sevindim... aramızda tek sağlam sensin demekBen hiç bir şey göremedim..Koruyucu meleklerim beni koruyor galiba....
bazen görmemek daha iyidir :)Ben hiç bir şey göremedim..Koruyucu meleklerim beni koruyor galiba....
görmemene sevindim... aramızda tek sağlam sensin demek
bunada şükürbazen görmemek daha iyidir :)
bir tane sağlam varmış aramızda
Ben şimdi bıcı bıcıya gideceğim...Topik size emanet..Halüsinasyon görürseniz de ciddiye almayın...Gerçek değil onlar...Görünüp kaybolurlar....
anam korkutma beni gece gece. bir görünüp kayboluyorlarsa tırsarım ben. ahada gece baykuş olacağım anlaşıldı
ahada böyle
sarılalım.sarılalım mı
sarılalım.
sonrada sen önde dur ben arkada ... sen beni korursun artık...
Ben de gelebilir miyim :13:
hah kaldık 2 korkak...seramikkkkkkkkk çabuk çık şu bıcı bıcıdan... bıraktın bizi bir görünüp kaybolanların olduğu yerde....beni kim koruyacak çok korkarım ben