Az ama Öz olsun diyenler....:)

Günaydın,iyi bir hafta dilerim herkese....

Sabah çocuklarımı hazırladım ,giydirdim ve kreşin servisine emanet ettim... Patlıcan yemeği yapıcam.Fırının ızgarasında közlüyorum...O kadar yorgunluk var ki üzerimde sanırım yemek yarışmasına katılmam anca hayal.. İki çocukla kolay değil...Evi toplamaya devam edicem...Ara ara gelir giderim buraya da....

günaydınn benimde işlerim var. ara ara bakarım.. yemek yarışmasna ben hele hayatta katılamam. çünkü beni aşar o. o tariflerden sonra o cesaret kalmadı bende. hepsi profesyonel aşçı gibiler

günaydınn benimde işlerim var. ara ara bakarım.. yemek yarışmasna ben hele hayatta katılamam. çünkü beni aşar o. o tariflerden sonra o cesaret kalmadı bende. hepsi profesyonel aşçı gibiler

Senin de iyi bir ahçı olduğuna adım kadar eminim..Mütevazilik yapıyorsun bence....

Ben de kahvaltı gibi bir şeyler yapmaya çalışıyorum...Afyonum daha patlamadı aslında...

Bu arada ne görüyorum..Surrender pro olmuş...OLEYYY..

Hayırlı olsun Surrendercim..

sağol canım. ama ben o kadar uğraşamıyorum yemeklerle. bu aralar kolaya kaçıyorum.. yaptığm çorbalardan,en zoru yayla çorbası düşün:)
oo sör pro olmuşsun.. yakışmış kırmızılar sana....

Günaydın

Herkese güzel bir gün dilerim...

Bu arada bu topikte yapılan seviyeli ve hanımefendice üslub ve yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim....

İnşallah hep böyle gider ve bu çizgi hiç bozulmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gün eşim İstanbul a toplantıya gitti sabahın köründe...Akşama doğru sağ salim gelir inşallah...Sabah kreşin servis arabasını beklerken bahçede biraz koşup oynadık kuzularımla ....

Akşama bamya yemeği yapacağım inşallah ..Şu an biraz da kanal d deki doktorum programını izliyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
..

günaydın canım. herkese mutlu ve bol bereketli bir gün diliyorum.. aslında geyik bölümüne ender takılanlardanım. ama burayı çok sevdim.. böyle gelip bir iki sohbet edip çıkmak hoş oluyor..

Son düzenleme:
kahvaltı edeceğim daha. biri beni yukardaki kahvaltya ışınlasın. yada arkamdan itin:)

..

günaydın canım. herkese mutlu ve bol bereketli bir gün diliyorum.. aslında geyik bölümüne ender takılanlardanım. ama burayı çok sevdim.. böyle gelip bir iki sohbet edip çıkmak hoş oluyor..

Günaydınn canımn...

Vayyy..Hani yemede yanında yat derler ya..Aynen öyle bir manzara bu okycim..Saatlerce bakabilirim....Ellerine ,yüreğine sağlık....

Ben de kahvaltı yapmadım daha gerçi...

Burası çok yoğun ilerleyen bir topik değil..Hiç önemli değil...Başlıkta dediğim gibi az ama öz olsun....

canım kendi adıma diyeyim,ben başka yerlere de baktığım ve tek bir yerde kalmadığım için çok fazla bu bölüme gelemiyorum. ama geldiğimde bir iki tane topik var sevdiğim oralara bir merhaba diyorum. tabii burasının yeri ayrı bende..

Son düzenleme:
Sağolasın tatlım...

Kanal d de mutfağım programında karnabahar dolmasını yapıyorlar....Hiç denememiştim ama bir ara deneyeceğim...O karnabahar dağılmadan nasıl duracak merak ediyorum doğrusu....

Hiç deneyen oldu mu ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…