Az ama Öz olsun diyenler....:)

Ah ne güzel tasarımın her halini severim:KK31: Ben şehir plancısıyım mimarlık da okudum biraz çift anadal ile şimdi bıraktım devam etmiyorum :26:
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü açılımı. 1992 yılında açılmış bir okul pek bilinmiyor yavaş yavaş inşallah. Kaliteli bir devlet üniversitesidir çok severim okulumu:KK34:
Urla da kampüsü şehire uzak olduğundan dolayı da bilinmesi güçleşiyor tabi :26:

Ben İzmirdeyim 5.5 yıldır falan okul sebebiyle ailem muratlıda- merkezde karışık işte belli olmuyor:44:

Offf biliyorum yaa orayı..Neden aklıma gelmedi ki...Hiç İYTE diye dilime dolamamışım sanırım ondan :KK1: Eskiden Şehir planlamadaki arkadaşlar ilk dönem notlarını yüksek tutarlarsa ve isterlerse 2.dönem mimarlığa geçiş yapabiliyorlardı...

seramikmozaik maşşallah sanada yaa yeni gördüm profilini çok güzelsinnn ikizlerinede maşallah bayıldım rabbim nazarlardan korusun:))
bahsettiğin şey nedir acaba canım nasıl bir tedavi??

doxy öğrencisin yani keşke senide görebilseydik eminim sende fazlasıyla hoşsundr göçmenlik varya :))

ben minik narin yüzlü kızına aşığım, yerım onu:KK31::KK31:
Sarışım bombamım yavaş yavaş saçları uzamaya başladı gibi..Ay hadi inşallah diyeyim...Her gün bizi şaşırtıyor...Bu gün tuttutmuş "iyi ki doğdun " melodisini söylüyor...Ezberlemiş bir şekilde :KK1:
seramikmozaik maşşallah sanada yaa yeni gördüm profilini çok güzelsinnn ikizlerinede maşallah bayıldım rabbim nazarlardan korusun:))

doxy öğrencisin yani keşke senide görebilseydik eminim sende fazlasıyla hoşsundr göçmenlik varya :))

Tüp bebek tedavisinin bir üst tedavi şekillerinden canım...Tüp bebek tedavisi de desek olur yani...Bu arada gönderdiğim özel mesaja sadece :) diye cevap yazmışsın...Bir şey anlamadım :KK9:

Ayrıca ben de teşekkür ederim...:KK16:

Sarışım bombamım yavaş yavaş saçları uzamaya başladı gibi..Ay hadi inşallah diyeyim...Her gün bizi şaşırtıyor...Bu gün tuttutmuş "iyi ki doğdun " melodisini söylüyor...Ezberlemiş bir şekilde :KK1:

Tüp bebek tedavisinin bir üst tedavi şekillerinden canım...Tüp bebek tedavisi de desek olur yani...Bu arada gönderdiğim özel mesaja sadece :) diye cevap yazmışsın...Bir şey anlamadım :KK9:

minik elleriyle alkış tuttu mu:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:

[/QUOTE]

hmm anladım canım mesaj gönderebildim sonunda o yanlışlıkla gitti çünkü mesajını görememiştim:KK43:(( şimdi özelden msj attım...:nazar:

minik elleriyle alkış tuttu mu:KK1::KK1::KK1:

Evet hem söyled hem alkışladı kendini :KK1:

arf ,buradan yazayım..Ben zaten 16-17 yıl önce tiroid bezlerimden ameliyat oldum..Ben de tiroid kanseri başlangıcı vardı...Tüm tiroid bezim alındı...Her sabah ilaç alıyorum...Hiç bir sorun yaşamadım...Üzerine evlendim,çocuklarım da oldu :) Hamilelik zamanlarında sadece hormon tahliline göre ilaçların dozunu ayarladık ..

arf ,buradan yazayım..Ben zaten 16-17 yıl önce tiroid bezlerimden ameliyat oldum..Ben de tiroid kanseri başlangıcı vardı...Tüm tiroid bezim alındı...Her sabah ilaç alıyorum...Hiç bir sorun yaşamadım...Üzerine evlendim,çocuklarım da oldu :) Hamilelik zamanlarında sadece hormon tahliline göre ilaçların dozunu ayarladık ..

senın kız bende olsa her gün ağlardı:KK53:
öpülmekten bitkin düşerdi:KK53:

zaten narin bir şey...

senın kız bende olsa her gün ağlardı:KK53:
öpülmekten bitkin düşerdi:KK53:

zaten narin bir şey...
Çok kurnaz çok zeki sorma...Kreş öğretmenleri Almina çok zeki,çok özel bir çocuk ,iyi gözlemlemek lazım,köreltmeyelim diyorlar ama bakalım artık...20 ye dek sayıyor sıpa...

Bir yerlerden bir şey çıkarıyor sonra Sürpriiiiiiz diyor...:KK9: :KK9:

çok çok geçmiş olsunnn.....maşşallah sana gerçekten dünyanın en güzel armağanlarına sahipsin darısı başıma....ben şimdilik çıkıyorum çok çok memnun oldumm daha sonra tekrar giricem inşallah girdiğimde burda olursunz canım bu hoş sohbete devam ederiz:))

çok çok geçmiş olsunnn.....maşşallah sana gerçekten dünyanın en güzel armağanlarına sahipsin darısı başıma....ben şimdilik çıkıyorum çok çok memnun oldumm daha sonra tekrar giricem inşallah girdiğimde burda olursunz canım bu hoş sohbete devam ederiz:))
Teşekkür ederim.Aminn inşallah :) Ben de çok memnun oldum..Görüşmek üzere..İyi geceler...

Offf biliyorum yaa orayı..Neden aklıma gelmedi ki...Hiç İYTE diye dilime dolamamışım sanırım ondan :KK1: Eskiden Şehir planlamadaki arkadaşlar ilk dönem notlarını yüksek tutarlarsa ve isterlerse 2.dönem mimarlığa geçiş yapabiliyorlardı...

Bizde de öyle bir durum vardı da ben geçiş yapmadım işte çift anadal yaptım bıraktım sonra da onu.

:KK17: yani hoş olduğumu söylerler de utandım şimdi koymadım hiç fotomu foruma ki :)

X